Kirjanik Indrek Hargla. Foto: Mihkel Maripuu
Eesti uudised
16. aprill 2015, 11:19

Ilmub Indrek Hargla "Süvahavva" triloogia teine osa

Järgmisel nädalal ilmub kirjastuses Varrak Eesti populaarseima krimi- ja ulmekirjaniku Indrek Hargla kõhedust tekitava „Süvahhava" triloogia teine osa. Müstilist etnopõnevikku „Süvahavva. Teine suvi" esitletakse Haapsalu õudusfilmide festivalil 25. aprillil.

„Süvahavva" triloogia viib lugeja iidsesse Põlvamaa tallu. 2013. aasta sügisel Kanal 2 eetris jooksnud samanimelisest telesarjast alguse saanud „Süvahavva" romaanitriloogia teise osa peategelaseks on Arnika Ambros, noor neiu ja uus arbuja, kelle ülesandeks on elusaid ja surnuid omavahel kokku tuua.

Tüdruk satub kahe vaenupoole vahele, kes mõlemad tahavad Süvahavva saladusi oma valdusse saada. Arnika on keerulise valiku ees: kas otsustada ise oma saatuse üle või järgida muistset ettemääratust?

Lugeja ees avaneb Süvahavva keerukas ajalugu ning lisaks sellele tuleb raamatu tegelastel tutvust teha surmataguse maaga.

Indrek Hargla on Eesti populaarseim krimi- ja ulmekirjanik, kelle apteeker Melchiori sarja raamatud troonivad järjekindlalt raamatumüügi edetabelites.

Ta on võitnud mitmeid olulisi kirjandusauhindu, nagu ulmeauhind Stalker, Tammsaare-nimeline romaaniauhind, Kultuurkapitali kirjanduspreemia.