PALJU PISARAID: Eelmises otsesaates Gertu Pabbo esituse ajal juhtunud tehniline apsakas lõi tüdruku nii rivist välja, et ta lasi silmaveel voolata nii pärast esitust kui ka hiljem kolme viimase seas seistes. «Tean, et oleksin kindlasti parema esituse teinud, kui seda probleemi ei oleks olnud,» ütleb Gertu tagantjärele. Foto: Stanislav Moškov
Saund
16. aprill 2015, 07:00

Lisatud TV3 video!

Miks staarisaate Gertu otse-eetris nutma puhkes? (37)

"Olen väga emotsionaalne inimene. Pühapäevases saates olid minu hetkeemotsiooniks pisarad ja ma ei saanud sinna midagi parata," tunnistab superstaarisaate finalist Gertu Pabbo, kelle pettumuspisaraid nägid nii televaatajad kui ka lavatagused jõud eelmise saate ajal ohtralt. 

Möödunud pühapäeval esitasid staarisaate finalistid laule, mis on pärit kaheksakümnendatest. Gertu valis Irene Cara loo "Flashdance... What A Feeling". Kuigi pealtnäha paistis, et tal tuli esinemine kenasti välja, mainis Mikk Mäe ühel hetkel lava taga, et midagi on valesti. Kui Gertu lavalt ära tuli, puhkes ta nutma. Nüüd kinnitab ta, et tema esitusse puges sisse tehniline aps.

"Tõepoolest juhtus väike probleem ning sellest tingitult ei olnud minu esitus nii veenev ja emotsionaalne, nagu see oleks võinud olla," tunnistab Gertu. "Pidin kohe koos klaveriga alustama, kuid ei kuulnud märguannet ning jäin selle tõttu hiljaks," meenutab ta. Tal oli raske bändile järele jõuda, kuid ta usub, et nad tulid olukorrast kenasti välja: "Mul on hea meel, et ma ei jäänud vait, vaid laulsin loo lõpuni ära."

Muusikaga süvitsi mitte tegelevad inimesed ei saanud arugi, et midagi oleks valesti läinud. Gertu aga mõistis kohe, et asi pole õige. "Natuke oli seda ka minu emotsioonist näha, aga andsin endast siiski parima." Ta tunnistab, et apsakas ehmatas teda, kuid ta püüdis sellest mitte välja teha. Maarja märkas, et Gertu muutus laulu teises pooles tõsiseks, kuid kohtunike kommentaarid olid siiski positiivsed. 

"Olen oma esinemiste suhtes perfektsionist!" 

Lavalt ära tulles ei suutnud Gertu aga silmavett tagasi hoida ja bändiliige Tomi Rahula tõttas teda lohutama. "Olen alati olnud oma esinemiste suhtes perfektsionist. Tahan, et mul tuleks välja täpselt nii, nagu seda ette kujutan, ning kui see ei juhtu, siis ma pettun. Seekord ei jäänud ma enda esitusega rahule ning seetõttu muutusin ka emotsionaalseks," seletab Gertu. Ta ütleb, et Tomi on osalejatele alati toeks ja püüdis lihtsalt tema tuju tõsta.

Veel rohkem pisaraid sai näha saate lõpus, kui Gertul tuli Mikk Mäe ja Risto Paiste kõrval seista viimase kolme osaleja hulgas. "Kolme hulka jäämine mind ei üllatanud, kuid tegi siiski kurvaks. Nagu võis aru saada, siis kerge seal ei olnud. Mul läks küll halvasti, aga seal seista ei soovi ju keegi," tunnistab Gertu, kes päästeti edasisest praadimisest õnneks esimesena. Teiste edasipääsejatega liitudes valdas teda kergendustunne. "Kolme seas seismine annab motivatsiooni edaspidi veel paremini teha ja anda endast 100 protsendi asemel 150," näeb ta juhtunus ka head.

Gertu möönab, et on väga emotsionaalne inimene. "Olen selle ilmselt pärinud oma emalt," muigab ta. "Pühapäevases saates olid minu hetkeemotsiooniks pisarad ja ma ei saanud sinna midagi parata." Tavaeluski on hetki, kus tal ei õnnestu nuttu tagasi hoida. "Ma ei suuda kunagi vaadata kedagi kallist inimest nutmas – sel juhul nutame koos. Filme vaadates olen alati mina see, kes esimesena pisardab," toob ta näiteid.

Tuleval pühapäeval esitavad noored superstaariks pürgijad eestikeelseid lugusid ja Gertu on valinud Tõnis Mägi repertuaarist laulu "Olen valind tee". "Loo valisin puhtalt sõnumi pärast. Selle looga on mul publikule midagi öelda, sest just see peegeldab minu kavatsusi. Ballaadid on alati minu rida olnud ja tunnen end seda lauldes väga hästi ja enesekindlalt," seletab ta.