Ronan Keating ja Storm Uechtritz.Foto: Dan Wooller/REX
Inimesed
15. aprill 2015, 07:00

17aastase abielu lahutanud Keating kihlus kohe uuesti

Kuigi südametemurdjast lembelaulik Ronan Keating läks oma naisest Yvonne’ist, kellega koos veedeti 17 aastat ja saadi kolm last, lahku juba 2011. aastal, jõustus paari lahutus alles kuu aega tagasi. Uuele kallimale tegi 38aastane popstaar abieluettepaneku vaid paar päeva pärast lahutuse jõustumist, vahendab Daily Mail.

"Me oleme juba mitu aastat paar olnud ja teame algusest peale, et tahame elu lõpuni koos olla. Praegu oli ettepaneku tegemiseks väga õige aeg!" kinnitab laulja, kes pistis 34aastase teleprodutsendi Storm Uechtritzi sõrme uhke teemantsõrmuse, mida ta ise kujundada aitas.

"Tegelikult tegin talle kaks ettepanekut. Esimest korda vaid paar päeva pärast lahutuse jõustumist. Olime siis puhkusereisil Tais," räägib õhinas staar.

Teine ettepanek sai tehtud soovist, et seda hetke jagaks paariga ka Ronani lapsed: 16aastane Jack, 14aastane Missy ja üheksa-aastane Ali.

Storm saavat Ronani ja Yvonne’i lastega suurepäraselt läbi.

Ronani ja tema esimese abikaasa, 40aastase Yvonne’i 17 aastat kestnud abielu sai alguse 1998. aastal Kariibi mere saartel, vaid mõnekuise tutvuse järel. Idüllilisena näinud abielu järsk lõpp tuli šokina kõigile, ka Yvonne’ile endale: 2010. aastal selgus, et Ronan on naist juba mõnda aega petnud oma taustatantsija Francine Cornelliga. Esialgu andis Yvonne lauljale küll uue võimaluse, kuid 2011. aastal kolis paar siiski lahku. Yvonne sõlmis varsti suhte kaameramehe John Conroyga.

Stormi ja Ronani armulugu sai alguse Austraalia "X-Factori" võtetel.