Foto: Rex/Vida Press
Inimesed
15. aprill 2015, 07:00

Kate läheb pärast lapse sündi ilulõikusele? (16)

Liiguvad kuulujutud, et Cambridge’i hertsoginna Catherine, kelle teine laps näeb ilmavalgust veel käesoleval kuul, kavatseb pärast sünnitust minna ilulõikusele, et taastada raseduseelne vorm, vahendab CelebDirtyLaundry. 

Räägitakse, et seekord soovib Kate keskenduda põhjalikumalt oma järeltulijate kasvatamisele. Nimelt kahetsevat ta, et sukeldus esiklapse George’i kõrvalt liiga vara taas tööellu, seekord tahtvat ta olla eeskujulik ema.

Õukonnale lähedalseisvad inimesed arvavad aga, et planeeritava pikema vanemapuhkuse üks põhjuseid on hoopiski Kate’i soov lasta rasedustest räsitud kõhtu ilulõikusega kohendada.

Teised pakuvad jällegi, et tõenäoliselt võtab niigi terviseteadlik hertsoginna käsile karmi toitumis- ja treeningkava, mida järgides ta end pärast esimest rasedust vormi ajas. Toona kasutas Kate ohtralt eratreenerite abi, käis joogatrennides, pikkadel jalutuskäikudel ja jälgis rangelt oma toidulauda. Tema ema, Carole Middleton, olla panustanud samuti tütre salenemisprotsessi, valmistades talle igaks hommikuks värskeid smuutisid ja tervislikke eineid.

Ainus maiuspala, mida hertsoginna toona tunnistas, oli müslibatoon.