EESTI MEHED SUURES LINNAS: Kristjan Jõekalda, Brad Jurjens ja Teet Margna.Foto: Facebook
Inimesed
11. aprill 2015, 08:00

Jõekalda ja Margna giidiks Los Angeleses oli Brad Jurjens (1)

Kristjan Jõekalda ja Teet Margna pühkisid aprilli alguses taas kodumaa tolmu jalgelt ja põrutasid juba neljandale ühisele reisile, millele saab sügisest teleri vahendusel kaasa elada. Sedakorda avastavad kaks kanget Ameerikat ning Los Angelest tutvustas neile seal elav eesti soost filmi- ja muusikamees Brad Jurjens.

"Ma olin just päev enne Eestist siia tagasi tulnud ja lennuväsimus oli jube. Ärkasin kell pool kaks päeval, vaatasin Facebookist teateid, kus oli Teedult kiri, et nad on siin ja sooviks kokku saada," rääkis Jurjens, kuidas ta LAs kahe rännuselliga trehvas.

Jurjens ütles Õhtulehele, et oli küll varem Margna ja Jõekalda reisisaatest kuulnud, kuid polnud nendega kohtunud. "Saime siis kokku ja hängisime terve päeva, käisime lahedates kohtades."

Kuidas Jurjensi hinnangul Margnale ja Jõekaldale USAs meeldib?

"Kui ma valesti aru ei saa, siis nad mõlemad koliks LAsse suht hoobilt," naeris Jurjens.

Jõekalda (43) rääkis märtsi lõpus LP-le antud intervjuus, et kuigi talle ei meeldi üldse reisida, siirduvad nad koos Margnaga ikkagi juba neljandale pikale rännakule: "Lubasin viimasel India reisil poistele, et ma rohkem ei tule, ei viitsi. Olen juba nii vana inimene ja mulle ei meeldi üldse reisida, sest iga pere juurest eemal oldud päev on kaotatud päev."