Inimesed

Kas mr Botox tappis end julma paroodia pärast? (8)

LISA KOMMENTAAR

Ja 10. aprill 2015, 14:10
staarid hakkavad järsku vananema.
Deja vu9. aprill 2015, 20:25
Esimene asi, mis silme ette lõi, oli TV supermodellihakatis Sandro..
Reality before/after
põhisüü ikka sellel, et homo oli9. aprill 2015, 17:35
inimene sai elu õhtul aru, et noorte poistega trukkimisest järeltulijaid ei saa ja elu asjata elatud.
sinule põhisüü9. aprill 2015, 17:47
Appikene, kuule kõik EI TAHAGI lapsi saada, suudad sa ette kujutada? Mõni inimene tahab võibolla nautida rahu ja vaikust ning oma hobidega tegelemist? Ei pea selleks olema sugugi homo ega lesbi! Inimestel on valida. Keegi ei garanteeri, et ka paljulapselite vanemate kasvõi 1 lastest on eluõhtul kätt hoidmas! Me elame valikute maailmas, keegi ei käse lapsi sigitada.
ah kle 17,3510. aprill 2015, 01:03
Ei ole veel ükski mees lastetuse kätte end mõrvanud. Kipuvad rohkem õnnetu armastuse või lahutuse kätte end tapma.
Enamus tühikargajatest mehi vihkavad lapsi. Sorri, see mees ei olnud päris õige tühikargaja, aga äkki point selles ongi, et nagu oli tühi, samas mitte nii tühi.
Oleks täistühi, oleks loobunud tööst-õpingutest-elamisest ning oleks juba kümneid aastaid tagasi paadi või silla all surnuks külmanud. Nüüd näe elas ja oli ning jäljegi endast maha jättis.
Puhka rahus
Tiina9. aprill 2015, 15:28
Kahju, kui inimene kriitikat nii südamesse võtab:( Ilukirurgia on libe tee ning paljud inimesed (ka Eestis, ei hakka nimesid nimetama...) on sellega tugevalt liialdanud! Stephanie Seymour on aga väga kaunis naine ning paar ilusüsti veel inimest ei riku. Kui aga liiale minnakse, siis enam tagasiteed ei ole...oma lapsed ka ei tunne ära.
Dr. Aih9. aprill 2015, 14:12
Minu meelest on see äri eetilisuse piiril ja hea, et selle varjupooltest üha rohkem kirjutatakse.
tr9. aprill 2015, 13:17
Mis mõttes ta petis oli??? EI olnud ju. Tegi reaalset asja, reaalsetele inimestele. Inimesed tulid üha tagasi ja ootasid pikkades järjekordades. Juu siis ta polnud petis. Inimesed maksavad ju vabatahtlikult, just selle eest mille eest ise tahavad, vahet pole kui suuri summasid.