VIHJE? Kui Kate märtsi lõpus roosa mantliga avalikkuse ette ilmus, olid paljud veendunud, et hertsoginna vihjab oodatava lapse soole.Foto: Vida Press
Inimesed
8. aprill 2015, 07:00

Kate’i oodatava lapse soo reetis juba seinavärv? (7)

Kuuldavasti on viimaseid nädalaid lapseootel Cambridge’i hertsoginna Catherine lasknud oma kodus sisustada lastetoa roosades toonides, vahendab Daily Mail.

Kuigi prints Williami kaasa on püüdnud lapse sugu sünnihetkeni saladuses hoida, andis kuningliku pere ära üks hooletult tehtud tellimus: nimelt telliti Briti sisekujundusettevõttelt Annie Sloan paari koju äsja roosat ja lillat seinavärvi, mille toonid sobivad suurepäraselt pisikese tüdruku toa seinu katma.

Töö teostus telliti samuti samalt ettevõttelt, kusjuures valmis peab see olema 25. aprilliks, mida juba ammu on pakutud Kate Middletoni teise raseduse tähtajaks.

Sisekujundusfirma esindaja mõistagi keeldub kommenteerimast, kas neile on vastavasisuline tellimus tehtud, samuti pole Kensingtoni palee nõus jagama infot peatselt sündiva kuningliku beebi soo kohta.

Palju oletusi

Britid aga elavad nagu ikka oma siniverelistele südamest kaasa. Avatud on kihlveokontorid, kus saab pakkuda nii lapse sünnikuupäeva kui seda, mis soost ta on. Viimasel juhul peetakse tõenäolisemaks, et paar saab tütre.

Kate Middleton ja prints William on ajakirjandusele öelnud, et nemadki ei tea, mis soost tulevane ilmakodanik on.

Rahvas aga on kindel, et see väide ei pea paika: Kate’i on raseduse jooksul nähtud tüdrukule sobivaid riideid ostmas, samuti olevat kogu tema olek seekord teistsugune kui troonipärijast prints George’i oodates.

Prints William rõõmustaks kindlasti rohkem tütre üle – George’i oodates pihtinud Kate ootamatus avameelsushoos ühele oma ihukaitsjatest, et tema soovib väga poega, aga William unistab tüdrukust.

Kuuldavasti olevat tütart ootav Kate kuningaperes lapse võimaliku nime pärast paraja tüli üles keerutanud.

Nimelt tahtvat hertsoginna anda tütrele nimeks Carole. Sama nime kannab Kate’i ema. Kuninganna Elizabeth ning prints Williami kasuema Camilla Parker-Bowles leidvat aga, et see on alama klassi nimi, mis kuningliku pere liikmele ei sobi.

William tahtvat jällegi tütre oma varalahkunud ema mälestuseks Dianaks nimetada, kuid sellele soovile pannud veto peale nii kuninganna, prints Charles kui ka Camilla ja seda ajaloo kordumise kartuses.

Kihlveokontorites on aga populaarseim printsessinimi praegu hoopis Alice, sellele järgnevad Charlotte ja Elizabeth. Kui kõik ennustused aga peaksid valeks osutuma ja Kate toob ilmale hoopis poja, usuvad britid, et tolle nimeks saab Arthur.