Kanal 2 saate "Kodutunne" produtsent Kristi Nilov.Foto: Erakogu / Õhtuleht
Tele
6. aprill 2015, 21:40

"Kodutunde" produtsent maksis annetatud rahadest enda kodu koristamise eest? (126)

Kanal 2 saate "Kodutunne" produtsent Kristi Nilov ja puhastusfirma Kuldsed Käed läksid Facebookis avalikult sõnelema - vestlusest tuli välja, et Nilov on oma kodupuhastuse arveid tasunud firma arvelt, kuhu kantakse heategijate annetused, mis on mõeldud "Kodutunde" peredele.

2012. aastal kirjutas Eesti Ekspress, et telesaate vahendusel annetatud rahad ei jõudnud abivajajateni, möödunud märtsi alguses tabas saatemeeskonda taas müstiline juhtum - keegi oli nende puhkusel viibimise ajal kõik töömaterjalid ära varastanud.

Nüüd on sotsiaalmeedias tulnud päevavalgele fakt, et heategevusliku saate "Kodutunne" produtsent maksis oma kodukoristuse eest Õuetuba OÜ arvelt, kuhu koonduvad summad, mida televaatajad kannatanutele annetavad.

Õuetuba OÜ on Kristi Nilovi erafirma, kuhu laekuvad "Kodutundele" tehtud telefonikõnede näol tehtud annetused. Kas Kristi Nilovil on õigus maksta selle firma alt oma koduseid olmekulusid?

Refereeritud artikkel tervikuna on lugeda Publikus.

Nilov ei eita, et see on tema kodu. Ent samas rõhutab ta, et kulude kokkuhoidmise nimel on tema kodust ühtlasi saanud "Kodutunde" kontor. "Siin käib kogu tegevus! Siin käivad meeskonnaliikmed, siin võtame kliente vastu, siin toimuvad koosolekud," räägib Nilov Õhtulehele. "See on ärikulu!" viitab ta koristajale.