Video: Mari Luud
Inimesed
6. aprill 2015, 07:10

ÕHTULEHE VIDEO JA FOTOD | Staarisaatest lahkunud Anelle Tamm: kindlasti olen ma kurb, möödunud nädal oli üks lahedamaid mu elus (18)

"Kui mõtlen selle peale, kui palju inimesi on tegelikult üritanud siia saatesse tulla, siis ei saa öelda, et ma kukkusin esimesena välja," kommenteeris staarisaatest esimese finalistina välja langenud Anelle Tamm vahetult pärast tulemuste välja kuulutamist. 

"Kurb olen ma kindlasti. Seltskond siin on nii lahe ja kogu möödunud nädal oli üks lahedamaid mu elus," ütleb Anelle. "See kogemus annab väga palju juurde."

Kui Anelle nimi väljakukkujana välja öeldi, tuli tal veel oma võistluslugu uuesti esitada. Ühel hetkel tulid aga lavale ka kõik ülejäänud üheksa võistlejat, kes konkurentsis edasi on. Seepeale ei suutnud Anelle enam tundeid valitseda ning puhkes nutma.

"Me olime kokku leppinud, et kui keegi välja langeb, läheme kõik koos lavale," ütleb Anelle, et see ei tulnud talle üllatusena.

Esmaspäeval läheb Anelle kooli ning teda on ees ootamas inglise keele proovieksam, milleks ta seni õppida eriti polegi jõudnud.

"Õpetajad on suhtunud mõistvalt. Leppisime kokku, et kuni saan oma asjad tehtud ja kooli teisejärguliseks ei jäta, on nende poolt kõik okei."

Kellele jääb Anelle aga edaspidi pöialt hoidma? "Hoian pöialt kõigile üheksale ja kõik nad võivad saate võita."