Foto: TV3
Saund
5. aprill 2015, 10:00

Alguses oli Karl Gustav Adamsoo nägu higine ja punane, nüüd on ta siin... (4)

Saate "Eesti otsib superstaari" kuues hooaeg on täie hooga käima läinud ja selgunud on need kümme õnnelikku, kes hakkavad finaalsaadetes võistlema superstaari tiitli nimel. Õhtuleht esitas staarihakatistele mõned küsimused, et teada saada, mis inimestega täpselt tegu on.

Karl Gustav Adamsoo (20), Tartu

1) Kes oled, kust tuled ja millega tegeled? Milline on Su muusikaline haridus?

Õpin Tartu Ülikoolis ajakirjandust ja kommunikatsiooni. Väiksena käisin Tartus Külliki Levini lauluaias, peale seda teinud põhikoolis ja gümnaasiumis klassivendadega bändi. Olen õppinud paar aastat laulutehnikat Alen Veziko käe all. 

2) Kui saaksid süüa õhtust ühe muusikuga, elus või surnud, siis kellega?/Kui oleksid muusikapala, siis milline?

Arvan, et sööksin õhtust Robbie Williamsiga, sest mulle väga meeldib tema karakter, muusika ja see, kuidas ta rahvast käima tõmbab, samuti tema vabadus ning huumor inimestega suhtlemisel. Muusikapalana koosneksin mitmest erinevast laulust. Robbie Williamsi "Let Me Entertain You" + James Arthuri  "Impossible" + Sam Smithi "Like I Can" = täpselt minumoodi kombo. Oleksin poweriga lugu, milles peituks sees sügav mõte, aga mida kuulates inimestel ikkagi jalg laua all tatsuma hakkaks. 

3) Meenuta üks piinlik või naljakas juhtum oma elust seoses muusika või esinemisega.

Kõige piinlikum kogemus oli see, kui mu bändi esimene esinemine põhikoolis. Kõik mängisid valesti, mina laulsin mööda, nägu higine ja punane. Aga eks see olegi alguse asi. 

4) Räägi üks naljakas/närvesööv/tore lugu seoses senise staarisaate perioodiga.

Esimesena meenub hetk, kui poiste stuudiovoorus hakati hääletustulemusi teatama. Georgiga koos viimasena seista ning tulemust oodata oli tõeliselt pingeline, sest see oli hetk, kus esimest korda reaalselt tundsin, kuidas minu koht saates ripub juuksekarva otsas.