Foto: TV3
Saund
4. aprill 2015, 14:00

Annabel Guitar laulis ja kõik naersid. Õelusest? Ei! Hoopiski... (1)

Saate "Eesti otsib superstaari" kuues hooaeg on täie hooga käima läinud ja selgunud on need kümme õnnelikku, kes hakkavad finaalsaadetes võistlema superstaari tiitli nimel. Õhtuleht esitas staarihakatistele mõned küsimused, et teada saada, mis inimestega täpselt tegu on.

Annabel Guitar (17), Tartu

1) Kes oled, kust tuled ja millega tegeled? Milline on Su muusikaline haridus?

Õpin Miina Härma Gümnaasiumi 10.klassis. Minu vaba aja sisustabki muusika, eelkõige laulmine ning veel käin ka omal käel trenni tegemas. Kuna avastasin muusika enda jaoks natuke liiga hilja, 12aastaselt, siis muusikakooli õpet ma saanud ei ole. Olen pisut õppinud nii kitarri kui klaverit ja proovi tehes saan enda saatmisega ilusti hakkama. Veel olen käinud mudilas-, laste- ja neidudekooris. Lauluõpetaja käe all, Tartus Musaklubis Kati Roosi Sihti käe all, olen õppinud ainult viimased kaks aastat.

2) Kui saaksid süüa õhtust ühe muusikuga, elus või surnud, siis kellega?/Kui oleksid muusikapala, siis milline?

See võiks olla Etta James. Ta tegi täpselt niisugust muusikat, mis mulle väga meeldib ja mida mina tahaksin teha, seetõttu oleks mul temalt kindlasti palju küsida. Ta on ka väga kogenud inimene ja usun, et igav temaga kindlasti ei hakkaks. Kui oleksin muusikapala, siis peaks see olema souli stiilis, kuna laulan seda ise kõige rohkem ja see mulle meeldib. 

3) Meenuta üks piinlik või naljakas juhtum oma elust seoses muusika või esinemisega.

Kui väike tüdruk olin, ronisin alati enne lasteaeda minekut vanema venna voodile, kes juba koolis oli, panin makist plaadi mängima ja võtsin taskulambi mikrofoniks. Laulsin ja tantsisin, ning kujutasin ette, et esinen suurele rahvamassile. Väiksena ei saanud ma ka ingliskeelsetest laulusõnadest aru, mõtlesin totaalselt teised sõnad välja ja laulsin teistele. Tavaliselt lõppes see nii, et kõik naersid kõhud kõveras.

4) Räägi üks naljakas/närvesööv/tore lugu seoses senise staarisaate perioodiga.

Siiani kõige närvesöövam hetk on minu jaoks olnud stuudiovoor, kus ma olin haige ja otse-eetri närv oli ka kohutav. Lisaks lavanärvile muretsesin ma ka oma haiguse pärast niivõrd üle, et laulda oli päris raske.