Foto: TV3
Saund
4. aprill 2015, 13:00

Gertu Pabbol oli lapsena eriti omapärane hobi - võtmesõnadeks laul ja tammepuu (1)

Saate “Eesti otsib superstaari” kuues hooaeg on täie hooga käima läinud ja selgunud on need kümme õnnelikku, kes hakkavad finaalsaadetes võistlema superstaari tiitli nimel. Õhtuleht esitas staarihakatistele mõned küsimused, et teada saada, mis inimestega täpselt tegu on.

Gertu Pabbo (19), Tõrva

1) Kes oled, kust tuled ja millega tegeled? Milline on Su muusikaline haridus?

Õpin Tõrva Gümnaasiumi 12.klassis. Arvan, et endast 100% saab anda ainult ühes asjas ja tegelen vaid laulmisega. Tõrva Laulustuudios alustasin kooris 8aastaselt ning 13aastasest saadik olen õppinud Novella Hansoni juhendamisel. Peres laulan ja tegelen muusikaga vaid mina, kuid minu suguvõsas on kaks klassikatähte – Monika-Evelin ja Roland Liiv.

2) Kui saaksid süüa õhtust ühe muusikuga, elus või surnud, siis kellega?/Kui oleksid muusikapala, siis milline?

Ilmselt oleks muusikuks Tõnis Mägi, kuna ta elukogenud ning kindlasti oleks tal mulle nii mõndagi muusikast rääkida. Kui oleksin muusikapala, siis ilmselt selline, mille ise loon – mõni ilus ballaad kuna usun, et mul tulevad need hästi välja.

3) Meenuta üks piinlik või naljakas juhtum oma elust seoses muusika või esinemisega.

Kui olin väike tüdruk, meeldis mulle vanavanaema juures väikese tammepuu otsas laulda. Alati kui toimus mõni sünnipäev või perekondlik kogunemine, leidis mind just sealt.

4) Räägi üks naljakas/närvesööv/tore lugu seoses senise staarisaate perioodiga

Kui mõtlen senise staarisaate perioodi peale, siis esimesena tuleb pähe teatrivoor. Kindlasti oli see kõige pingelisem, samas ka kõige lahedam. Sain tuttavaks andekate lauljatega ning meeleolu oli lõbus.