Foto: TV3
Saund
4. aprill 2015, 11:00

Millist hullust tahab Karl Mihkel Salong teha kitarriga? (17)

Saate "Eesti otsib superstaari" kuues hooaeg on täie hooga käima läinud ja selgunud on need kümme õnnelikku, kes hakkavad finaalsaadetes võistlema superstaari tiitli nimel. Õhtuleht esitas staarihakatistele mõned küsimused, et teada saada, mis inimestega täpselt tegu on.

Karl Mihkel Salong (18), Tallinn

1) Kes oled, kust tuled ja millega tegeled? Milline on Su muusikaline haridus?
Mängin korvpalli ja käin õega jooksmas – tema õpib rattaga paremini sõitma ja mina jooksen kõrval. 7. klassis olen muusikakoolis isegi mingi eksami ära teinud, aga seda ma suurt ei mäleta. 3.-8. klassini laulsin kooris, dirigent oli Kadri Hunt.

2) Kui saaksid süüa õhtust ühe muusikuga, elus või surnud, siis kellega?/Kui oleksid muusikapala, siis milline?
Tahaksin süüa neljakäigulise õhtusöögi Darrell Lance Abbottiga (heavy metal bändide Pantera ja Damageplan asutajaliige ja kitarrist – K.T), ta õpetaks mulle, kuidas kittariga shredd'ida (shredding ehk kiiresti ja osavalt kitarri mängimine, mida teevad näiteks thrash-metalit viljelevad kitarristid soolodes – K.T) ja mina suudaksin pärast õhtusööki mängida sama kiirelt ja haigelt, kui tema. Kui oleksin muusikapala, siis ükskõik mis laul Enya repertuaarist.

3) Meenuta üks piinlik või naljakas juhtum oma elust seoses muusika või esinemisega.
Kui olin 3aastane, oli lasteaias kontsert, kus osalesin lauluga "Muinasjutu mets". Kui minu kord tuli ja lavale läksin, andis muusikaõpetaja mulle mikrofoni, aga mina lükkasin selle käega eemale ja hakkasin lihtsalt täiesti kõrist laulma.

4) Räägi üks naljakas/närvesööv/tore lugu seoses senise staarisaate perioodiga.
Õhtusöögid hotellis on arvatavasti kõige naerurikkamad hetked saates, sest kõigil tuleb just õhtusöökidel ilmatuma suur tahtmine nalja visata.