Reet LinnaVideo: Mari Luud, Jaanus Kulli
Videod
3. aprill 2015, 10:12

ÕHTULEHE VIDEO | Reet Linna pole näitlejaametist unistanud: "Mina tahtsin juuksuriks hoopis saada." (35)

Laupäevases Õhtulehes annab suure intervjuu teleekraanidelt saatejuhina tuntud Reet Linna, kes andis hiljuti sõrme ja hääle muusikalile "Billy Elliot", milles kehastab peategelase Billy vanaema.

"Ma ei ole isegi unistanud näitlejaks saamisest tegelikult. Kuigi mäletan, et oleme mänginud neid mänge küll igasuguseid, milles teatrit teha. Aga ma ei ole unistanud näitlejaks saamisest, isegi mitte lauljaks saamisest. Mina tahtsin juuksuriks hoopis saada," sõnab Linna.

Muusikaliga on Linna kokku puutunud varemgi – 2013. aastal teatris Vanemuine esietendunud muusikalis "Grease", kuid toona oli tal väike roll õpetajana, pigem taustajõuna ning ka otsene dialoog puudus.

"Kui Meelis Pai tuli auku pähe rääkima [seoses "Billy Ellioti" muusikaliga], võtsin natukene mõtlemisaega, aga mitte väga kaua, sellepärast et kui ma juba selles eas olen, siis väga palju aega mõtlemiseks ei ole. Sa kas teed või ei tee. Ja kui sulle pakutakse selles vanuses niisugune väljakutse, siis ma natukene mõtlesin ja mõtlesin, et hästi, ma proovin, teadmata ise, kas tuleb välja või mitte."

Lisaks muusikalis osalemisele näeme Linnat igal pühapäeval ETV saates "Prillitoos". Saatest on Linna saanud enda sõnul eelkõige just palju uusi teadmisi. Üheks tema eesmärgiks oli saate juhtimise alguses muuta see koguperesaateks. "Minu palve oli, et saatest saaks 50+, aga nüüd on saanud nii, et 30sed tulevad tänaval ja ütlevad, et nii lahe saade on."

Täispikka intervjuud Reet Linnaga saad lugeda laupäevasest Õhtulehest.