DJ YousefFoto: Erakogu
Saund
1. aprill 2015, 14:53

KOLM LUGU KORRAGA?! DJ Yousefi jaoks pole see probleem!

Sel reedel klubis Privé esinev DJ Yousef on modernse ehk "uue kooli" DJ kehastus – ta on produtsent, DJ, plaadifirma omanik ning tal on enda loodud üliedukas seeriaüritus – "Circus". Yousef toob oma loomingus ja esinemistes kokku house-muusika tantsitavuse ning techno-muusika energia.

Yousef on ka tehniliselt meiel gloobuse üks parimatest – mängides enamus ajast kolme lugu korraga. Kui mitte kogu aeg korraga, siis kolm erinevat lugu on pidevalt plaadimasinas ning kaks lugu on vähemalt korraga peal. Seda ei ole üldsegi lihtne teha nii, et tulemus oleks ka nauditav. Yousefi puhul aga tundub selline esinemine kui pühapäevane jalutuskäik pargis, kus samal ajal hüppavad ja tantsivad 10 000 inimest.

Yousef on esinenud Ibizast Indoneesiani, Argentinast Ameerikani, Lõuna-Aafrikast Lõuna-Koreani. Mänginud koos samal ajal staaridega Eats Everything, Carl Cox, Laurent Garnier, Nic Fanciulli jne. Remiksinud on ta artiste nagu Carl Cox, Sven Väth, Jamiroquai, Moby, Moloko ja Blakkat. 2014. aasta FIFA World Cupi albumil oli Yousefi loodud muusika.

Üritusteseeria "WTF!" toob iga kuu esimesel reedel publiku ette erinevate klubimuusika stiilide parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. Lisaks peaesinejatele valivad muusikat ürituse residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi uksed avatakse südaööl. Rohkem infot SIIN!