Inimesed

"Eric mõistis poja tähendust alles päev enne lapse surma." (21)

LISA KOMMENTAAR

nööp2. aprill 2015, 13:58
ka II korruse aknast saab sunuks kukkuda (meenutagem Noorkuu liiget, kes sai surmalopsu 5 meetsi pealt kukkudes). Mees sai lõpuks ikkagi aru lapse tähtsusest. Paljud tuhanded mehed elavad ja on täiesti ükskõiksed oma sigitiste suhtes. No - pursake end tühjaks kuidas oskate, aga kui naisega tegelema hakkate, on alati võimalus isaks saada. Ja on alati vastutus!
ruudi2. aprill 2015, 09:08
Eric Claptoni fännidele ei ole see kindlasti ei kõige kuulsam ega populaarsem laul
eih,31. märts 2015, 22:34
keegi siin ei mõtle end täiuslikuks, ega olegi seda, aga see võlts ülistamine antud teema juures on ilmselgelt ülepingutatud ning maitsetu. Eriti kui arvestada, et siin on kombeks palju süütumate üleastumiste eest inimesi hukka mõista ja "risti lüüa", võimalusel lausa kividega surnukski pilduda ei millegi eest.
3. pildil teeb Eric fotokaga musti pilte31. märts 2015, 20:56
Objektiivilt võetakse ikka kaitse eest ära enne pildistamist... :)
to 131. märts 2015, 20:53
Inimestele meeldib kangesti ette kujutada, et on teisi, kel on palju suuremad vead ja puudused kui neil endil ja seega tunda end nendega võrreldes väga hea ja täiuslikuna. Nüüd lugesid siis artiklist välja, et Clapton oli ikka viimane parm ja lapsest kohe üldse ei hoolinud, lihtsalt õudne isa, kindlasti andis veel jalaga takka ka, kui laps aknast välja kukkus. Issand küll mina olen ikka hea lapsevanem. Tegelikult kui asja lähemalt vaadata, siis sellised omateada hirmus eeskujulikud vanemad on veel need kõige hullemad. Mis siis, kui ka pole joodikud või rongaemad, lapse psüühikat on võimalik p...e keerata sajal erineval moel. Inimene, kes väidab, et on eksimatu ja täiuslik, on sellest kaugel. Ja siin maailmas pole ühtegi inimest, kel poleks vaja õppida ja areneda, sest muidu nad poleks lihtsalt siin maailmas. Siis nad oleksid issanda inglid taevas.
31. märts 2015, 17:14
Ei tasu kõike enda hirmude ja kommete järgi hinnata.
14,1931. märts 2015, 16:12
enamustele meist ei anta aega õppida ega paremaks saada, lihtsalt peame lapsi kasvatama ja hoidma lapsi nende sünnimomendist peale, kui seda ei tee on tagajärjed katastroofilised. Ütleme, "õppemaksu" hind on liiga kõrge enamikule meist.
Seega üritame mitte pahemaks muutuda, siis ei pea paremaks saamise nimel nii hullult vaeva nägema, võib tarkusele rõhku pöörata.
Ei tea, kas need inimesed, kes polegi narkomaanid ega joodikud olnud ega lapsi unarusse jätnud, on inimesed keskmise või väikse algustähega?
Liiga kõrge hind selleks, et ÜKS areneda saaks:(
Maarja31. märts 2015, 14:59
Mul hakkas õudne juba lugedes. Mis mõttes aknad käivad seal maast laeni lahti? Milleks see veel vajalik on? Et lastel ja koduloomadel oleks kergem alla kukkuda? Ma ei julgeks iial seal elada. Nii kõrgel on kindlasti suur tuul. Samas vahel tahaks ju ikka värsket õhku ka natukene. Alkoholi ei julgeks seal tarbida, rahulikult magada tõenäoliselt samuti mitte (lähed unisena omast arust öösel wc-sse pissile aga astud aknast välja). Huuh, jube!
oli oli31. märts 2015, 14:43
inimene suure algustähega oleks vait olnud, mitte kõlisema hakanud.
to see laul on nagu krokodillipisarad31. märts 2015, 14:19
Selleks inimesed elavadki, et õppida, paremaks ja targemaks saada. Kui artiklit tähelepanelikult oleksid lugenud, siis oleksid aru saanud, et Clapton suutis oma pahed seljatada ja mõistis ka vajadust paremaks isaks hakata juba enne poja surma. Ja isegi pärast nii traagilist õnnetust, mida ta kindlasti, mida mitte keegi tegelikult pole ära teeninud, ei kukkunud uuesti jooma. Inimene suure algustähega.
see laul on nagu krokodillipisarad31. märts 2015, 13:58
varem ma ei teadnud sellest rohkemat kui et ericul sai poeg õnnetult hukka. ma ei teadnud samas, mis mees see eric ise on. et on narkar ja alkohoolik ja oma lastele isaks olla ei oska, on elanud nagu vastutustundetu poisike. imetlege nüüd imelist laulu, mis tuleb otse sügavalt südame põhjast, oojee. isa leinab oma poega.
to murueit31. märts 2015, 13:45
Õnnetusi juhtub ka parimates peredes. Ei ole need kunstiinimeste lapsed midagi halvemas olukorras. Õnnetud võivad olla ka sellised lapsed näiteks, kes sünnivad kunstiandega, aga nende tavalised tööhobustest vanemad ei märka seda ega aita neil omi andeid arendada. Sunnivad neid "normaalsteks" kasvama.
mina ka nõutu31. märts 2015, 13:31
Oh / 13:26, 31. märts 2015
Komm läks kodanikule Mimm.
*
Tahaks teada., mis nende kommidega juba ammu toimub? Ükski komm ei lähe sinna, kuhu vaja, vaid ainult saba lõppu! Kas mõni mode võiks vastata?!
murueit31. märts 2015, 13:29
Sellistel kunstiinimestel,kel pea laiali otsas, pole lapsi vaja.Lapsed kasvavad selliste kõrval nagu umbrohud, väädid, mööda olematut kaitsvat seina.Mingid lapsehoidjad kogu aeg, süsteemid ja ettekirjutused.Lastel pole , noh, ütleme, südamepesa.Need lapsed on suureks saades aina kirunud oma turvalist lapsepõlve,kõledat vanematepuudust ja vaimset kurbust.Ei ole vaja sigida,kui muud asjad elus on tähtsamad kui järeltulijad.
mis sõna see on?31. märts 2015, 12:39
ebaametlik
ma olen kuulnud "mitteametlik"
aga see selleks
kohutavalt kurb sündmus
kt31. märts 2015, 12:30
Teadsin sellest kurvast loost ka varem ja iga kord seda laulu kuuldes tulevad pisarad kurku. Siis mõtlen, et sa pead olema tohutult andekas inimene, et oma kaotusvalu nii ilusa lauluna suudad väljendada. See on, mida ma muusikute juures imetlen.
Mimm31. märts 2015, 12:30
Väga traagiline sündmus, aga pea hakkas neist meestest, naistest ja lastest ringi käima. Hullem kui Venetsueela seebiooper...
Onu Tiit31. märts 2015, 10:56
Pildistamiseks võiks objektiivilt kaitse eest ära võtta! Tuleb ilusam pilt.
Muidugi väga ränk õnnetus. Imelik, kuidas akent pestest jätad selle lahit ning valveta, kui majas on väike laps. Aga õnnetus ei hüüa!
31. märts 2015, 10:15
no aga ju siis on. muidugi kummaline, miks sellised aknad vajalikud on. . isegi tuuletõmbusega on seal ohtlik, võib su ju kasa viia. aga see oli selle lapse saatus...
ak31. märts 2015, 09:59
Ma ei suuda ikka ära imestada, et kas 53 + korruselistel majadel on tõesti aknad, mis avanevad kuni põrandani? Üsna jabur. Isegi kui inimene sealt alla ei kuku võib mõni koduloom end sealt välja poetada ja "ohtlikuks lendavaks objektiks" muutuda.
naine31. märts 2015, 09:30
Naine oli poja surma ajal 4 kuud rase ja avastas selle alles hiljem?