Video: Mari Luud
Videod
30. märts 2015, 13:12

ÕHTULEHE VIDEO | Karl Mihkel Salong: kahe aasta taguse lohutusvooruga võrreldes on mul rohkem enesekindlust (7)

"Vägev! Tunne on fantastiline! Mõtlesin juba eelmises voorus ja selle vooru eeltunnil, et kui ma edasi ei saa, siis tulin vähemalt proovima ja ju see pole minu saade," kirjeldas eile õhtul pärast staarisaadet oma tundeid seoses edasipääsemisega Karl Mihkel Salong.

"Kui Taukar mu nime ütles, siis mõtlesin küll, et vägev! Mul on väga hea meel." Karl Mihkel osales staarisaate lohutusvoorus ka kaks aastat tagasi ja siis jäi finaaliuks suletuks. "Mul on olnud palju esinemisi, olen intensiivselt bändiga tegelenud ja enesekindlust on hulga rohkem," ütleb Karl Mihkel, kuidas tänavune lohutusvoor erineb eelmisest.

Tuleval pühapäeval tuleb esimeseks finaalsaateks valida lugu, mis iseloomustab võistlejat kõige rohkem. Karl Mihkel ütleb, et temal on lugu juba välja valitud. "See on üks kõvemaid rokibände läbi aegade ja usun, et iga inimene on seda lugu korra elus kuulnud," paljastab ta. Karl Mihklile oli stuudios kaasa elamas ka väike õde. "Mulle meeldis, kui ta edasi sai," ütles ta ja kuna tüdrukul endal veel mobiiltelefoni pole, siis tuli hääletada ema omaga.