Inimesed

Raivo Kaera skandaalne elulooraamat ilmus ikkagi! (44)

LISA KOMMENTAAR

31. märts 2015, 11:37
Ühe teise avaliku elu tegelase kohta on seal veel intrigeerivam väide. Ometi pole tema keelustamist nõudnud. Raamat ise on väga asjalik. Ja eelkõige selles mõttes, et valgustab homoseksuaalse elu pahupoolt, kus kõik pole nii roosamanna-helelilla-trilla-tralla nagu meile sisendatakse.
raamatust endast31. märts 2015, 11:27
Raamatust räägitakse ainult võtmes "Mart Sander". Tegelikult on Sanderist seal vaid väike episood, mis kirjeldab nende kahe, mitte just kõige väärikamalt koos veedetud aega. Lisaks paar väidet Sanderi kohta, mida pole võimalik tõestada. Sellisena võinuks Mart lasta sel raamatul ka ilmuda.
asja tuumast31. märts 2015, 10:58
Lapsepõlve ei tohi ära rikkuda.Raamat hoiatab kommionude eest.
mari31. märts 2015, 08:07
Sander on seda tüüpi tegelane, kes omab kurja karismat. Et on vastik küll aga põnev ka. Maailma pahelisus tundub nii nämma. Ega asjata nii palju inimesed naudi kahtlase väärtusega meelelahutusi. Nii hea, nii hea on poris püherdada.
SOS30. märts 2015, 22:03
Nüüd kõik paanikas ühe väärt raamatu puhul,mis on silmi avav.Kui aga roppe filme vaatavad ,ööklubides end pildituks joovad ja mäluaugus koju jõuavad ,noorelt seniilseks raugaks pidutsevad ,siis justnagu on kõik okey.Kõik on sellepärast,et kõike salastakse.Lugege ja saage targemaks ja tänage autorit ,kes julges tõde päevavalgele tuua.
mumm30. märts 2015, 19:59
kes on see kaer? ma ei usu et nüüd rahvamassid hakkavad raamatupoode ründama. kas või selle pärast et sellest kirjutab õhtulehm...
Ants30. märts 2015, 17:15
No vot, Lutt, tubli. Asja tuuma tõid lõpuks siiski välja. Meil kõigil omad head-ja-vead. Andekamatel need muidugi võimsamad. Ja vähem andekamatel on võimalus seda ära kasutada sest kõik on ju ... müügiks.
Edu
lugemisest30. märts 2015, 17:02
Lugemine ei tapa.Oleks aga veel rohkem oleks vaja kirjutada sellest ,mis öösel klubides,pubides toimub.Seal käijad on ju meie tuleviku kodutud,või teiste turjal elutsevad puugid,kes teisi kaasa kisuvad.Kui mõni nende hulgast soovib tänavaelust välja rabeleda ei tohiks keegi teda hukka mõista.
Mul30. märts 2015, 16:28
juba pikemat aega tulevad külmavärinad peale kui ma telekast Mart Sanderit näen. Tark ja andekas ja inteligentne ja nägus ja ... no mida iganes. Ja nüüd loen, et ongi teinud (tõenäoliselt teeb edasi) kurje ja perversseid asju. See, et ta homo on pole ammu kellegile enam mingi uudis. Nüüd millegipärast kerkib silme ette pilt Mart Sanderist kes on sado maso isand ja kes peab poisikestest sexorje. Ma ei imestaks kui see nii olekski.
to hah30. märts 2015, 16:19
Raivole raha ikka maksid selle eest või varastasid ta teksti häbitult niisama?
Vastan Su küsimusele: "Võtsin sealt, kus lahkelt pakuti."
hah30. märts 2015, 16:15
to: / 10:45
Sellepärast seal oligi ka sõna "ilmselt", et kahtlemata on inimeste ettekujutusvõimed erinevad (ja enamiku sedasorti kraami huvilistel ületab see pikantsuseskaalal punase piirjoone suure hooga ning nad pettuvad, sest õiget skandaali ju polegi) aga ju see pisiasi siis jäi kopeerimisest hoolimata tähele panemata. :)
Mis Marti puutub, siis kõik informaatorid võivad rahulikult oma P-sõnad kellegi teise jaoks jätta, ta on ju ise avalikult ja korduvalt kinnitanud, et tal on olnud kooseluepisoode nii meeste kui naistega. Nii et see pole mingi saladus.
Ning Oksmaa-näite tõin ma vaid seepärast, et ka selle raamatu ümber käis omal ajal sarnane kisa, kõik tormasid ostma, nutikad ärimehed said oma raha kätte (ja jah, ma tean seda taustalugu ning ka seda, et ta ise seda kirjutanud pole) ning pärast nurisesid ostjad pettunult, et polnudki midagi lugeda. Ja Raivo tekst on natuke paremini kirjutatud kui Oksmaa "eluloos", muud ei midagi.
Aga mis muidu sellesse puutub, et juba ammu lugesid raamatu läbi. Tore on. Raivole raha ikka maksid selle eest või varastasid ta teksti häbitult niisama? :P
lutt30. märts 2015, 15:45
Lisaks veel. Olles Kaera raamatu kaanest kaaneni läbi lugenud (mida teada sain, teile ei ütle) resümeerin järgmist. Kohtusid kaks rikutud ja pahelist isikut, halba inimest, kellest üks otsustas aastaid hiljem teise konfereerimisest-maalimisest saadud kuulsust ära kasutada, et raamat müüks.
lutt30. märts 2015, 14:45
Sa oled ise täpselt samasugune nimetu netipööbli esindaja, seega pole nimetuks netipööbliks sõimamine argument. Mõisted on mul ammu selged. Ma ei räägi, et Sander kellegi maha oleks löönud. Ma toon lihtsa võrdluse. Kui su aju selle mõistmisele ei küüni, on su oma probleem. Ei ole nii, et maalimine, konfereerimine, tantsimine ja trummi löömine annab moraalse õigustuse milleks iganes. olen Raivo Kaera raamatu otsast otsani läbi lugenud ja tean, mida see sell kirjutab. Sa võid küll konfereerimisest-trummi löömisest sillas olla, aga normaalsed inimesed näevad kaugemale.
miks vaid tema?30. märts 2015, 14:01
Kesklane / 08:16, 30. märts 2015
Huvitav, et see läänelik Sander on nii mõjukas?
'''
Filmis mängitud reaaltegelane keelas ära ka Kadri Kõusaare filmi "Magnus" ju!
( kas teie arvutid ka ei lase vastata teatud inimese kommile, vaid jutt klõpsab lihtsalt järjekorra lõppu?)
Ants30. märts 2015, 14:01
Vaata sa nimetu netipööbli esindaja Lutt.
Kellegi lolliks ja ohmakaks sõimamine nüüd küll mingi argument ei ole.
Ei ole kuulnud, et Hr. Sander kellegi maha oleks löönud. Kõrvutada Sanderit LenininStalini või muu saranasega on muidugi talle suur au, mis muidugi on ärateenimatu. Loomulikult ma tunnustan Mart Sanderi talenti aga ei näe selles mingit isikukultuse promomist. Sa töllmokk tee endale parem mõned mõisted selgeks ja siis kuku seletama.
55-le30. märts 2015, 13:53
Aga nagu sa tead, rahvast ainult sellise asjad huvitavadki. Eks seda ole näha igasuguste allapoolevööd mudalugude kommentaariumiski. Aga vaata kommentaare mõne huvitava teadusliku artikli all---mõni üksik.
5530. märts 2015, 13:44
elulugu kirjutavad ikka need, kes on oma pika ja väärika elu jooksul ka midagi saavutanud, mitte kodutud nolgid omasooiharad pariisi rentslist
Alar30. märts 2015, 13:14
Miks ma peaksin seda raamatut ostma, kui osa tõde on sealt nüüd kustutatud! See on avalik saladus, et Sander homoseksuaalne on.
Hans Häbe30. märts 2015, 13:09
Kui Sander rahuldas oma vajadusi kodutu peal ebaloomulikul viisil ja sandikopikate eest, pole see ühiskonnas aktsepteeritav.
oh heldene aeg30. märts 2015, 12:44
piidersellide rõõmukesed
peeter30. märts 2015, 12:32
jälle üks mees,kes tehab Eestimaal kuulsaks saada. Ma tahaks ka ,aga ei saa.
elu näinud30. märts 2015, 12:00
tavaliselt ületab tegelikkus igasuguse folkloori.
kodanik30. märts 2015, 11:42
Ei hakka sellisee jama peale sentigi raiskama!
5530. märts 2015, 11:30
no ei huvita! sügage omavahel kui tahate
kurb neiu30. märts 2015, 11:26
"muutunud ja lausa kohustuslikuks saanud" Tõsi või? Kellega sa nüüd semid?
Raivo30. märts 2015, 11:03
Tundub, et mul pole keelatud nimi - teab ehk keegi - on ehk pee häälikuga rastia keelatu ja sellepärast eitule süütud erapooletud arutelud läbi.
luba30. märts 2015, 10:59
trükiluba anti seetõttu, et aastaga on homoseksuaalsuaalsus väga populaarseks muutunud ja lausa kohustuslikuks saanud
Raivo30. märts 2015, 10:49
Oksmaa ja Kaer30. märts 2015, 10:46
Oksmaa ei kirjutanud seda soga ise, selle soperdasid kokku üks ajakirjanik ja üks muusikaprodutsent. Loodeti, et poolearulise plaati ostetakse siis hästi. Et tekiks mulje, kuis oleks selle kirjutanud poolkirjaoskamatu ullike, kohendati seda konarlikuks.
Oksmaale lubati üleilmset kuulsust ja lasti kogu jamale alla kirjutada. Kui aga Oksmaa ise oma "elulugu" lõpuks luges, nõudis ta selle soperdise likvideerimist. Seepeale ähvardas see tandem teda lepingu rikkumise eest vanglaga. Oksmaal aga ei jätkunud arukest selleks, et taibata, et teda tema diagnoosiga küll keegi vangi ei pane ja jättis asja sinnapaika.
Kaer arvatavasti on rafineeritud suli, kellel pole ei moraali ega eetikat ollagi.
Neid kahte omavahel võrrelda ei saa.
30. märts 2015, 10:45
Kust sina tead, millised on "ilmselt meie leebeimad ettekujutused". See "keelatud versioon" ammu läbi loetud. Ja paraku see ületas minu "leebeimad ettekujutused". Aga see, kuidas mõtestada seda, mis tekstis tegelikult kirjas, on igaühe moraali ja eetikatunnetuse küsimus. Kellel on see väga lõtv, see ei näe skandaali, aga kes on väärikam ja moraalselt kindlam, selle jaoks ikkagi on. Nii et palun ole hea, ära oma rikutuse tasemelt tule teisi õpetama, millised peavad olema "leebeimad ettekujutused".
hah30. märts 2015, 10:28
Üldiselt teie kõik, kes te seda ostma tõttate. Ärge nähke vaeva. Esiteks on see tekst (ja just see "keelatud" tekst, mitte ümberkirjutatud versioon ; seda e-raamatut saab muidugi täiesti legaalselt raha eest ka ühest välismaa serverist osta, sest Eesti kohtu tõkend sinna minu teada veel ei ulatu) internetis täiesti tasuta liikvel ja teiseks on ka ka teie leebeimad ettekujutused Mardi ühest lühikesest eluperioodist, mil ta Kaeraga kokku puutus, ilmselt tunduvalt pikantsemad kui see, mis selles tekstis tegelikult kirjas on. Tõtt-öelda on ses raamatus veelgi vähem skandaali kui kunagises Oksmaa "eluloos". Kuigi Raivo oskab natuke paremini sõna seada. :)
Lutt30. märts 2015, 10:09
Sa oled loll! Mis sa tahad öelda, et kui inimene laulab, maalib, konfereerib, siis tal on vaba voli teha mis iganes jälkust. Kasvõi teine inimene maha lüüa. Peaasi, et maalib ja konfereerib. Sinusugused isikukultuse promojad on kõige ohtlikumad! Lenin ja Stalin olid ka väga "toredad" mehed. Neil oli hulgamisti sinusuguseid ohmakaid fänne. Eks ole näha, mis sest isikukultusest välja tuli.
mittelugeja30. märts 2015, 10:00
Kaer ei kavatse Sanderile raha anda, mina ei kavatse Kaerale raha anda. Soovitan seda ka teistel teha.
üllatav..30. märts 2015, 09:28
Huvitav kuidas saab varatu ja kodutu avaldada raamatut? Ja samal ajal elada veel Pariisis,ühes kallimas linnas euroopas? Aga muidugi teki alla ei tasuks siiski piiluda...
hm 30. märts 2015, 09:14
huvitab jee läbikukkunud kontsertmeistri saaga, ei kavatsegi osta ja oma raha sellisele üllitisele kulutada. kui raamatukogus hakkab näppu, siis võibolla isegi loen. See mis mees on Sander on teada - erinevalt raamatuautorist eluga hästi hakkama saav ja andekas inimene.
Ants Tutt30. märts 2015, 09:07
Ma tean, kuidas Mart Sander laulab, maalib, konfereeerib ja teeb muudki. Seega ma tean, et ta on vaieldamatu multitalent. Mida saab mulle anda mingi armetu luuseri kokku kristseldatud soperdis ?! Mitte midagi. Aga muidugi, kui mõni "huviline" neid tõsiasju ei tea siis tormaku aga kohe Apollosse oma teatavat liiki rahuldamatust rahuldama.
Nokkija30. märts 2015, 08:58
Hea võte ramatu läbimüügi suurendamiseks. Kes see ikka sellest kaerast oleks teadnud kui mitte kaer ise.
rukis30. märts 2015, 08:47
raamatu autor võiks rääkida kuidas ta oma üürikorterite eest maksmata on jätnud ja korterite omanikke ähvardanud. inimene on geneetiline huiar.
huviline30. märts 2015, 08:46
Super, lähen täna kindlasti ostma, tahaks ju teada, mida ''kuulus telestaar'' endast tegelikult kujutab
Kesklane30. märts 2015, 08:16
Huvitav, et see läänelik Sander on nii mõjukas?
mhhh30. märts 2015, 07:49
aga meie riik on ju nii väike, et absoluutselt kõik teavad niigi kes see Sander on ja mis ta teeb
igaüht see lihtsalt ei huvita ja raamatut kirjutama ei hakka
ja muidugi on suuline folkloor vast ehk vingemgi kui tegelikkus
ei tea asjast midagi30. märts 2015, 07:32
mis sellele sanderile ei meeldinud? issand küll ja nüüd peab hr. Kaer Pariisis tänaval elama????
tahan teada ....30. märts 2015, 07:28
Miks käib "demokraatlikus" riigis tõe varjamine ja miks käib üks vale vale otsa? Aitab keerutamisest ,sest me tegelikult teame kõike, teki alla ei peaida enam midagi.....
Ain21. november 2022, 03:58
Tundsin Raivot isiklikult ja tean,et ta oli tegelikult suur petis ja raha ahne. Tema andnud seisnes inimeste ära veenmiseks. Kuigi ta tundus aus oskas ta oma veenmiseks palju trikke teha. Rumal mees ta polnud,oskas olla järjekindel pettur.