FLIRT MITTE VAID FILMIS? Mariel Hemingway väitel ei kurameerinud temast enam kui veerandsada aastat vanem Woody Allen temaga 1979. aastal vaid kaamerate ees.Foto: ©United Artists/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Tele
28. märts 2015, 15:46

TEINITÄHT: Woody Allen üritas mind võrgutada (2)

1979. aasta komöödias "Manhattan" kurameeris tollal 44aastane Woody Allen 17aastase tegelaskujuga, keda kehastas Mariel Hemingway. Kirjanik Ernest Hemingway pojatütar tunnistab nüüd oma memuaarides, et peale Oscari nominatsiooni tõi roll talle Alleni soovimatu tähelepanu, vahendab Vanity Fair.

Mariel väidab 7. aprillil ilmuvas raamatus "Out Came The Sun", et kaks aastat pärast "Manhattani" võtteid – niipea, kui ta sai 18 – üritas Woody teda Pariisi meelitada. "Meie suhe oli platooniline, kuid hakkasin aru saama, et ta on minust sisse võetud." 

Allen sõitis Idaho osariiki Marieli vanemaid moosima, et nood lubaksid tütrel koos temaga Euroopasse sõita. Neiu manitses ema-isa, et ta ei tea, kas ta Pariisis omaette tubagi saab. "Kuid nemad ainult julgustasid mind minema." Öösel mõistis Mariel: "Mingeid eraldi tube ei tule. Woody plaanis minuga koos olla." Ta ajas külalistoas magava režissööri üles sõnadega: "Ma ei saa oma tuba, jah? Ma ei saa koos sinuga Pariisi tulla." Järgmisel hommikul Woody lahkus. 

Alleni adoptiivtütar Dylan Farrow kirjeldas aasta tagasi New York Timesi veergudel, kuidas Woody olevat teda lapsepõlves seksuaalselt kuritarvitanud.