Igor MangFoto: Aldo Luud
Inimesed
25. märts 2015, 12:19

VIDEO: Tähetark Mang õppis astroloogiat tüdrukutega kohtamas käies (5)

"Rahvas arvab" videosarja uues videoklipis loeb armastatud tähetark Igor Mang Katrin Saali Sauli raamatut "Naiseks olemise kunst". Ta meenutas ka, kuidas ta ise algaja astroloogina kõigi tähemärkide tüdrukutega järjest kohtamas käis.

"Mul on elus olnud selline huvitav periood, kui ma 1971. aastal tutvusin oma astroloogiaõpetajaga ja sain teada palju erinevatest märkidest," meenutas Mang Rahva Raamatu videoklipis. "Siis võtsingi ülesandeks tutvuda igast märgist tüdrukuga, et saada isiklik kogemus, kuidas minusugune kaksiku märgi inimene sobib suhtlema vähiga, lõviga, neitsiga, kaaludega..."

Loetud raamatut soovitas Mang kõigile noormeestele, kuna sealt saab tähemärkide kaudu välja lugeda, millise tähtkuju tüdrukuga vastavalt oma iseloomule tasub kohtamas käia. Näiteks on tütarlapse arhetüüp vesi ning armastaja on tule arhetüüp, kuningannas leidub aga õhu elementi ja perenaise stiihia on maa.

Tähetark avaldas soovi autorit isiklikult kohata ning Rahva Raamat otsustas sellele soovile vastu tulla.

Igor Mangi soov täitub juba järgmisel teisipäeva, 31. märtsi õhtul kell kuus Viru Keskuse Rahva Raamatus, kus raamatu "Naiseks olemise kunst" autor Katrin Saali Saul kohtub lugejatega, sealhulgas ka Mangiga, kes temaga avalikult vestleb.