Victoria ja Lauri Viikna.Foto: Erakogu
Inimesed
24. märts 2015, 15:03

Lauri Viikna abiellus Tais ja sai eile ka isaks! (64)

"Laps sündis õigeaegsena ja normaalmõõtudes," ütleb tsirkuseärimees Lauri Viikna, kelle perre sündis esmaspäeval, 23. märtsil pisike tütar. Tütretirts tuli ilmale kell 14.41 Pelgulinna Sünnitusmaja Perekeskuses.
 

Lisaks sellele, et Lauri (48) ja tema armsama Victoria (22) peres kasvab nüüd esiklaps Laura Sofia, on mees kallimast ka ausa naise teinud. Jaanuari alguses kirjutas Kroonika, et Lauri plaanib Victoriaga leivad ühte kappi panna ning olevat Tais puhates juba abiellu astumise rituaali läbinud. Lisaks vihjati Kroonikale, et liit vormistada enne lapse sündi ametlikuks Tallinna perekonnaseisuametis. Lauri ise tookord asja ei kommenteerinud. "Jah, me oleme abielus. Tseremoonia toimus detsembris Tais," kinnitab ta aga nüüd. Victora Facebooki profiililt on ka näha, et naise neiupõlvenimi Machenaite on vahetunud Viikna vastu.

Lauri ja Victoria esiklaps sai nimeks Laura Sofia. "Nimi on ammu valmis. Laura nagu isal Lauri, Sofia on lihtsalt ilus," põhjendab Viikna nimevalikut ja lisab, et põhjus, miks otsustati lapsele panna kaks nime, on üsna lihtne: "Selleks, et tal oleks tulevikus valida millist kasutada."

Lauri ütleb, et Laura Sofia siia ilma tulek läks pikalt, kuid hästi. "Nad said hästi hakkama." Juba varsti saavad ema ja tütreke ka haiglast koju ning kõik on uue ilmakodaniku koju jõudmiseks ette valmistatud. Kas lapse sünd Lauril ehk ka pisara silma võttis? "Lapse sünd on ime. Loomulikult."