VÄIKE PEONALI: Ema Sheila kuninganna Elizabeth II-na ja kasuisa prints Philipina Eltoni 50 aasta juubelil.Foto: Vida Press
Inimesed
24. märts 2015, 07:00

Eltoni ema kutsus oma juubelile poja teisiku (4)

Sheila Farebrother oli kutsunud oma 90 aasta juubelile pidulisi lõbustama Elton Johni teisiku, kes laval staari megahitte kõõrutas ning Sheilaga poseeris. Iga teise eaka inglise vanaproua puhul poleks selles midagi kurba – kuid Sheila poeg on maailmakuulus Elton John, kes pole oma emaga 2008. aastast saadik sõnagi vahetanud.

"See, et proua Farebrother palkas oma kõrgele juubelile laulma Eltoni teisiku, näitab elavat huumorimeelt," on Briti leht Daily Mail veendunud.

"Ning ka teatavat vintskust eeldusel, et ta suudab sellises olukorras midagi naljakat leida."

Väljaande teatel toetab Elton oma ema küll rahaliselt ja kuulu järgi saatis memmekesele sünnipäevaks lilli, kuid läbi nad ei käi. Mis siis juhtus?

2011. aasta aprillis pihtis Sheila ajalehele, et Elton pole temaga suhelnud 2008. aasta juunist peale. "Ma ei taha selle põhjustest rääkida. See on valus teema."

Väidetavalt oli tüliõunaks Sheila märkus, mis oli solvanud Eltoni abikaasat David Furnishit. Vanaproua möönis, et oma tõetera selles väites on. "Aga mitte päriselt. Ma ei taha sellest rääkida."

Geipaari sõbra kinnitusel on Davidil Eltoni üle suur võim ning laulja keeldub suhtlemast kõigiga, kes tema abikaasat on haavanud. "Elton sõltub Davidist täielikult. Ta nägi aastaid tagasi oma kokaiinisõltuvuse tõttu näguripäevi ja peab Davidit omamoodi päästjaks."

Pole kahtlust, et geistaar võib vihastudes tuld ja tõrva pritsida. Eelmisel nädalal kuulutas ta välja boikoti Itaalia moetandemile Dolce & Gabbana, kuna disainerid olid nimetanud katseklaasilapsi sünteetilisteks. Eltoni ja Davidi peres sirgub kaks poega, kes on sigitatud just nimelt katseklaasiviljastuse teel ja kelle tõi ilmale anonüümseks jääv surrogaatema.

Daily Maili allika teatel on Elton ema peale maruvihane, et too parodisti kutsumisega tema mainet määris. "Elton teab, et see ei näita teda heas valguses. Et ta jätab tundetu mulje, kui ta oma eaka emaga läbi ei äi."