Foto: TV3
Saund
23. märts 2015, 20:03

TV3 VIDEO | Karl Mihkel Salong: "Proovin võluda eestikeelse looga!" (5)

Kohtunike otsusel "Eesti otsib superstaari" lohutusvooru pääsenud kümme lauljat astuvad TV3 vaatajate ette eeloleval pühapäeval. Kõik võistlejad on juba välja mõelnud, millega vaatajaid enda poolt hääletama kutsuda. Näiteks Karl Mihkel Salong panustab eestikeelsele loole. 

"Püüan leida eestikeelse loo, mis tuleks nö minu moodi välja ja proovin sellega vaatajaid võluda," rääkis Karl Mihkel Salong "Seitsmestele uudistele". Mikk Mäe aga leiab, et kuna tema varasem lugu oli lüüriline, võiks seekord televaatajaid üllatada märksa kiirema ja rütmikama esitusega.

Noormeeste kõrval valmistuvad ka neiud pühapäevaseks pingeliseks katsumuseks usinalt. "Olen täielikult pühendunud saatele ja enda kui laulja kujundamisele," märkis Jana Liisa Johannson, lisades, et edu saates oleks väga suur hüpe elus ja muusikamaastikul edasi. Siret Tuula lubab pühapäevaks aga etteastet, milles kõlava looga jääks ta publikule rohkem meelde.

"Eesti otsib superstaari" pühapäevases lohutusvoorus võistlevad nelja viimase finaalikoha nimel Elis Loik, Carol Suurevälja, Karmen Kõrnas, Jana Liisa Johannson, Siret Tuula, Kristjan Kannukene, Joosep Eendra, Mattias Simson, Mikk Mäe, Karl Mihkel Salong.

Lohutusvoor on TV3 otse-eetris pühapäeval kell 19.30.