Edgar ja Vilja Savisaar 2007. aastal.Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
23. märts 2015, 11:34

Vilja Savisaar-Toomast: Edgar on ennemgi väga rasketest olukordadest suutnud välja tulla

Vilja Savisaar-Toomasti elust rääkiva raamatu ilmumine lükati Edgar Savisaare haigestumise tõttu edasi (83)

Kalle Muuli teatas täna sotsiaalmeedia vahendusel, et tema ja Tiit Pruuli kirjutatud raamatu, mis toob lugejateni Edgar Savisaare eksabikaasa eluloo, ilmumine lükkub teadmata ajaks edasi.

"Lubasime koos Tiit Pruuliga lugejatele, et meie raamat Vilja Savisaar-Toomasti elust ilmub õige pea pärast valimisi. Paraku ei osanud me siis ette näha Edgar Savisaare haigestumist," kirjutab Muuli Facebookis ja lisab, et seetõttu otsustasid nad raamatu ilmumise määramatuks ajaks edasi lükata.

"Käsikiri on peaaegu valmis, aga me ei saada seda trükikotta. Otsus on kooskõlastatud ka Vilja Savisaar-Toomastiga. Me kõik leiame, et nii on hea ja õige," jätkab Muuli.

Postitust kommenteerinud reformierakondlane Riho Seppet leidis, et raamatu autorid teevad õigesti. "Südamed õige koha peal...respect!"

Vilja Savisaar-Toomast kirjutas Kalle Muuli postitust jagades, et soovib Edgarile peatset paranemist.

"Edgar on ennemgi väga rasketest olukordadest suutnud välja tulla. Tal on väga tugev tahtejõud ja loodan, et see aitab ka seekord kriitilisest olukorrast väljatulemisel," kirjutab Savisaar-Toomast.

"Soovin enda poolt Edgarile peatset paranemist. Soovin ka ta lastele kannatlikkust ja tugevust. Kuigi oli plaan raamat minust avaldada märtsis pärast valimisi, lükkasime raamatu ilmumise määramata ajaks edasi," jätkab ta.

Tartu Ülikooli kliinikumis intensiivravi osakonnas viibiv Edgar Savisaar oli eilse seisuga endiselt kriitilises seisus. "Nii, nagu mina arstide jutust aru sain, pole raviplaan nädala ega isegi kahe päeva peale, vaid teda jälgitakse pidevalt ja raviplaan on järgmise kuue tunni peale," ütles Tartu volikogu esimees ja kauaaegne keskerakondlane Aadu Must eile Õhtulehele.