Tele

GALERII: tänavuse "Laulukarusselli" võitis Märten Männiste (46)

LISA KOMMENTAAR

pisike punn24. märts 2015, 11:08
Märtenil on veel kasvu ruumi.
miks mu kommentaar eemaldati24. märts 2015, 10:26
paneme siis uuesti
mind hakkab see häirima.Tema isa nn.muusiku elutöö on last igale poole toppida esinema ja videode levitamine.On Eestis palju andekamaid laulvaid lapsi,aga kõigil nende vanematel ei ole lihtsalt muusika ringkondades tutvust.Aga tutvus teeb vahet.Teistel lastel lihtsalt pole managere ,kes neid promoks.
Tiina24. märts 2015, 11:54
Kulla lapsevanem,kelle laps edukaks ei osutunud! Pead aega ja energiat oma lapsele rohkem pühendama, mitte siin sappi pritsima ja kadetsema. Ju need tutvused ka sul tulevad, kui su laps vastavale tasemele areneb.
Siiski23. märts 2015, 14:33
Märten võib olla ekraanil hurmur, aga laulmise osas parim oli Liis Õ. Finaali laul vedas vaid võidust eemale.
23. märts 2015, 19:14
see oli ju nõrgim finalist
murr23. märts 2015, 14:07
murr23. märts 2015, 14:07
mis siin vaielda,võitis perim
Väga tore23. märts 2015, 11:21
Üle pika aja kuulan lauljat ,ja see on Märten,kes laulab tõesti nii toredalt sõnad on puhtalt kuulda ja viisiliselt.Tuult tiibatesse ja et ,sinust saaks kunagi Eurolaulu võitja ,sest sa oled seda väärt.
tüdruk23. märts 2015, 11:02
Mulle meeldis väga Alika
&23. märts 2015, 11:45
Alika oligi Laulukarusselli jaoks juba täiesti omaette teine tase...
Vaadake millega ta suurtel lavadel juba hakkama saanud on:
9-aastasena:
www.youtube.com/watch?v=JeujRPYKOV4
11-aastasena:
www.youtube.com/watch?v=T3CpIW_Abdg
jne, neid videoid on palju veel...
Kahjuks Eesti publiku jaoks on ta seni tundmatu.
Kuigi selles vanusegrupis üks võimsama soul'iliku vokaaliga tegijaid Eestis.
23. märts 2015, 12:21
aga eile läks ikka alt. madalad noodid... ei olnud just eriti head. läks suurt kala püüdma, aga ...
tase23. märts 2015, 15:45
Alika tasemega ei tohikski enam laste lauluvõistlusel osaleda. Nii on teinud muide kõige paremad lauljad, kes ei aele mööda laste võistlusi vaid õpivad korralikult laulma ja teenivad tulevikus 10 korda rohkem oma lauluga. Lähed välismaale laulmist õppima laulukarusell CV-s - megairw
Erki23. märts 2015, 09:25
Kui keegi seda võitu tõeliselt vääris, siis oli see kindlasti Märten. Tal on lisaks suurepärasele häälele ka väga tore pere ja toredad väärtushinnangud. Märteni loos oli ka päeva parim kitarrisoolo :-)
Palju õnne!
oot23. märts 2015, 11:07
Pere toredus, isiklik elu ja stuudiobändi kitarristi soolo ei tohiks küll nüüd laulusaate laulja hindamisel kriteeriumiks olla.
mulle23. märts 2015, 08:51
meeldis ka Märten, kohe väga, aga issver, miuke kraaklemine siin käib. Need, kelle laps ei võtinud, no osake kaotada! Mis paganama plusside ja miinuste ladumine..see võitslus ei ole elu-surma küsimus. Lapsed laulsid ju ilusasti, oli paremaid ja nõrgemaid hääli, aga vanemad-õed-vennad-sugulased(loe:täiskasvanud) peaksid küll nii targad olema, et mitte kommentaariumis kraagelda. Rikute ilusa ja hea emotsiooni ära!
23. märts 2015, 10:11
kadedad eestlased. enamasti kommivad siin need, kes ise asjaga kuidagipidi seotud olnud. ega muidu eriti huvi tunne ju. ja eks kadedus ajab ikka lõhki.
mina ütlesin esimest korda kohe, kui märtenit nägin seda oma saart laulmas, et võitja on teada. ja paraku nii ta on. sümpaatne noor mees, kes laulab, mitte ei röögi nagu enamus tänapäeval. ma ei tea, kas juhendajad nõuavad karjumist või lapsed ise. aga enamus ju lõugab, mitte ei laula. seda on superstaari saates eriti näha, kus käib võidu karjumine.
Tiia23. märts 2015, 08:16
Facebookis kutsuti ju tervet suguvõsa hääletama,et Märten ikka võidaks.
23. märts 2015, 08:22
aga on see siis halb? mõtle, kui ühtehoidev suguvõsa!!! enamus eestlasi puhtast kadedusest, ei hääletaks. aga näed, ilus terve suguvuvõsa. super. ja muidugi, märten oli ka parim
toetus poisile23. märts 2015, 10:06
Tõesti oli see esitus parim ja kes ei võitnud ärgem otsige lolle nn. tõdesid! See noormees teeb kunagi Eestile veel "ilma"!
väga23. märts 2015, 07:55
tore saade ja väga toredad lapsed. kõik olid musikaalsed ja mina kui elukutseline muusik ja lastega tegeleja, võin öelda et polnud seal ühtegi last kes "viisi ei pidanud" vastupid, kõrv oli kõikidel hea aga hääleaparaat pole ju lastel välja kujunenud, eriti poistel, kel pole veel häälemurret olnud ja paljudel , kes kasutasid falsetti, see ei kuuletu kohe... tublid olid absoluutselt KÕIK. Märtenil oli veel peale kõige muu ka väga ilus tämbr nii et võit oli aus ja asja eest. ja isegi need lapsed kes ei saanud poolfinaali, ka need olid toredad ja tublid, last tuleb alati ergutada ja kiita ja edasi aidata. ei meeldi mulle aga need lauluõpetajad, kes ei lase lapsel loomupärast häält voolata vaid nõuavad ilutsemist, vaoshoitud ja seatud häält ja laps lähebki krampi, sest ta ei saa aru et miks ta ei või laulda rõõmu pärast ja südamest, et miks ta peab laulma hirmraskeid laule ilma voolava meloodiata ja neid mis näitavad tema õpetaja ponnistusi, head tööd ja keerulise lauluga hakkama saamist... lapse rõõm kaob ära ja püüab kõigest väest õpetajale meelepärane olla. igale eale peaks ikkagi olema temale vastavad laulud ... finaalis jäi silma paar väga ilmekat ja rõõmuga lauldud lauljat. aga tore ja ilus lõppkontsert oli. tublid lapsed!
23. märts 2015, 07:15
Ma ei saa aru, kes neid miinuseid siin laob...mingi kadedusest rohetav jobu we????
23. märts 2015, 07:22
no kadedad on need, kelle võsuke ei võitnud. see ambitsioonikus, täitumatute unistuste realiseerimine, soov olla teistest parem jne. see panebki miinustama. las panevad. ära tee väljagi
23. märts 2015, 07:15
Ma ei saa aru, kes neid miinuseid siin laob...mingi kadedusest rohetav jobu we????
Joss23. märts 2015, 07:14
Ma ei saa aru, kes neid miinuseid siin laob...mingi kadedusest rohetav jobu we????
õnnitlen23. märts 2015, 07:00
Märten ,sa oled juba harjunud lavaga ja rahva ees esinema,su esitus on vaba,kindlasti seod oma tuleviku muusikaga ja lavaga.Palju õnne oled tubli ja jõuad kindlasti sihile.Ka teised lauljad olid paljud väha head ,kuid võita saab siiski ainult üks.Edu kõigile ja ärge unustage laulmist.Ehk tuleb ka järgmistel aastal laulukarusel,siis on paljudel võimalus end uuesti näidata.
23. märts 2015, 07:22
see käib ikka üle aasta. seega järgmine aasta kohe kindlasti ei ole.
23. märts 2015, 06:39
õiged võitjad. seda igas vanuseklassis. kurb, aga paljud lapsed olid otse laulmisega hädas, ei tulnud kohe välja, võib olla närv ka sees. ja laste lauluvõistlusel ei tule täiskasvanulikkus sugugi kasuks. akselerante on ikka olnud.
aga mida ma peaks ütlema, eilset finaali vaadates jäi mulje, et paljud hea hääle ja viisipidamisoskusega lauljad jäid ukse taha. aga võib olla oligi eesmärk, et igast vanuseklassist üks tugev edasi ja võidu pool. nagunii käib mäng ainult võidu peale, seega pole muud kohad olulised.
eks...23. märts 2015, 02:49
...see natuke ebavõrdne võistlus seekord oli. Juba ammu kuulus ja rahva südamed eelnevalt võitnud laulja konkureerimas paljude esimest korda avalikult esinenud üritajatega... Seekordne võitja oli tegelikult juba algusest peale ette teada, üllatusmoment ja põnevus seekord sarja vaatamisel puudusid. Ei, ta ei esinenud sugugi halvasti, kuid samas ka mitte oluliselt paremini mitmetest teistest. Hääleulatuse ja dünaamika osas jääb ta isegi tagasihoidlikumaks mõnest konkurendist. Kuid on teada ju see, et otsustajad ja rahvas valivad muuhulgas ka ikka juba varasema tuntuse põhjal, kasvõi alateadlikult, sinna pole miskit parata... Lihtsalt, talle võiks mingi eraldi kõrgema kategooria võistlus olla, ta on ju põhimõtteliselt elukutseline laulja juba. Seetõttu väga huvitav oleks siiski teada, kes nüüd äsjases Karusselli saates paremusjärjekorras teiseks hääletati. Seda ma ei oskaks praegugi ennustada isegi, kuna edasine konkurents oli väga tasavägine. Paraku, miskipärast pole ühelgi aastal kunagi tagantjärgi avalikustatud Laulukarusselli telefonihääletuse punktitabelit.
23. märts 2015, 06:30
eh sind, lapsevanem, kelle laps jäi esikohast ilma. nüüd ei mahu hinge
ei saagi avalikustada järgmisi kohti. lapsevanemale stuudios võib öelda, aga avalikult maha hõigata, et sina oled finaalis viimane... no milleks. tegemist siiski lastega.
ei saa öelda ka, et televaatajad hääletavad tuntuse põhjal. milline tuntus oli sellel lapsel, kes otse finaali hääletati? vanemate paks rahakott on selle taga vist ainus mõõdupuu. või midagi muud veel, ei oska öelda. ja see polegi oluline. ei saa ka öelda, et võidulaps oli ainus tuntud tegelane. ka teisi muusikalides osalejaid oli seekordsetes eelvoorudes, aga nad langesid välja.
Kerli Kõiv ja Maarja -Liis ilus võtsid ka osa mitmeid aastaid ja võitsid erinevaid vanuserühmi!23. märts 2015, 16:22
Kui lapsed on juba mitmel konkursil osalenud ja tuntust kogunud, järelikult nendes ka midagi leidub! Häält, näitlemisoskust, lavakarismat! Ja edu kannab neid edasi! Nad on veel lapsed ja aeg paneb paika mis neist võitjatest saab. On laulukaruselli võitjaid , kellest pole suurt midagi kuulda ja on neid, kes on pole siis võitnud, aga täiskasvanust peast on tuntud tegijad! See Laulukarusell on vaid üks liivatera nende elu meres!
23. märts 2015, 19:16
ja on neid, kes pole laulukarussellil kunagi osalenud ja on tegijad.
see karussellon lihtsalt üks väljund
nja23. märts 2015, 02:23
peale viilupi lahkumist on see konkurss haledalt alla käinud! kui ikka finaali pääsevad need, kellel isegi viisi pidamisega raskusi, siis pole millestki rääkida. eelnevatel aastatl pole sellist jama täheldanud.
23. märts 2015, 00:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
23. märts 2015, 06:32
ta esinas harjumaad ja kogu lugu. andmed saadab välja siiski lapsevanem ise, mitte õhtuleht ega laulukarussell
23. märts 2015, 13:48
Märten ei ole Kohilast, Vilivere on selle koha nimi kus elab. Vot nii kuulaja, paranda ää
22. märts 2015, 23:53
Kuidagi vana kogenud kalana tahab esinedes näida, sellisest võib publik kiiresti tüdineda; ootaks veidi siiramat lapselikumat esinemist
ats22. märts 2015, 23:44
Mulle väga tundub, et need viimased kiidulaulud on oma pere poolt: natuke liiga kekud on see pere, just see poiss ise...
23. märts 2015, 07:23
no vaevalt, et pere öösel siia endale plusse panema tuleb. aga kui ka nii oleks, mis sellest halba on, et pere oma last kiidab? tee oma lapsega sama
..23. märts 2015, 07:39
Ei usu väga. Tunduvad olevat reohkem sellised inimesed, kes lähevad ja teevad asja ära, mitte ei haibi ennast.
MM22. märts 2015, 23:33
Küll võivad ikka vennad sarnased olla!
Õ22. märts 2015, 23:28
Bäkilauljaks oli jah tema õde, kes lööb laineid Estonias Pipi Pikksuka rollis. Õnne Märtenile ja tema perele nende tegemistes!
22. märts 2015, 23:03
Fantastiline......pole sõnu lihtsalt
See oli ju22. märts 2015, 22:49
aastaid kestnud ühise perebändi töö tulemus, mis sündis armastusest, hoolivusest ja üksteise toetamisest. Ühisest harrastusest, hobist. Nii see peakski käima igas normaalses PEREKONNAS! Võtke eeskuju, head Eesti pered! See ei pea olema tingimata muusika. On ju ka teisi andeid ning võimalusi näidata, et täisväärtuslik peremudel toimib.
Väga hea 22. märts 2015, 21:36
Hääletasin samuti selle noore hõbehääle poolt, väga ilus esitus oli, muidugi aitas palju kaasa ka tausta laulnud neiu, tegelikult oligi siin võidu võti- nende hääled sulasid kokku!:)
eks22. märts 2015, 21:44
teistelgi oli abi, kellelgi ema isa. Märtenil oli bäkkilauljaks tema õde. Mina samuti hääletasin tema poolt.
televaataja22. märts 2015, 21:24
Parimad võitsidki! Tublid.
Mulle22. märts 2015, 21:22
väga meeldis!Tubli poiss!