Foto: Mati Hiis
Tele
22. märts 2015, 20:44

GALERII: tänavuse "Laulukarusselli" võitis Märten Männiste (46)

Pühapäeva õhtul selgusid ETV "Laulukaruselli" võitjad. Nooremas vanuserühmas viis võidu koju Triinu Johanna Sepp ja keskmise ning vanema vanuserühma võitjad olid Vaiko Aasaküla ja Märten Männiste. Televaatajate lemmiku tiitli ja grand prix'i pälvis samuti Märten Männiste. 

Vanema vanuserühma võitis ja televaatajate lemmiku tiitli pälvis Märten Männiste Harjumaalt. Märtenil on praeguseks lavakogemusi kogunenud juba omajagu. Ta on mänginud nii kooliteatris kui ka muusikalides. Möödunud suvel astus ta üles nukuteatri lavastuses "Kapten Granti lapsed", kus ta kehastas Robert Granti. Lisaks muusikale armastab Märten ka jalgpalli. ETV vaatajatele on Märten tuttav saatest "Perepidu", kus ta laulis koos oma isa ja õega ning pääses isegi poolfinaali.

Noorematest lauljatest võitis tänavuse konkursi Triinu Johanna Sepp Viljandimaalt, kes osaleb "Laulukarussellil" juba teist aastat järjest.

Keskmises vanuserühmas võitnud Vaiko Aasaküla on pärit Viljandimaalt, kes õpib muusikakoolis õpib plokkflööti ja klaverit. Kuid oma tulevikku näeb ta aga hoopis kokanduses.

Tänavusel "Laulukarussellil" osales ühtekokku 96 noor lauljat.