2006Foto: REX
Inimesed
21. märts 2015, 08:00

VÕLTS ILU? "Kim Kardashiani nägu on aineid täis süstitud!" (6)

USA seltskonnakaunitar Kim Kardashian näeb tänapäeval välja hoopis teistsugune kui kümme aastat tagasi. Ajakiri Us Weekly väidab, et 34aastase tõsielustaari palged on ilukirurgide kätetöö. "Tema nägu on aineid täis süstitud!" kinnitab väljaande allikas.

Kim, kes kasvatab koos hiphopistaar Kanye Westiga aastast tütart Northi, on üks maailma enimpildistatud naisi. Us Weekly allika kinnitusel kannab Kardashian hoolt, et tema palged alati nooruslikkusest pakataksid. Diiva laskvat oma ninasse, põskedesse ja lõuga täiteaineid süstida.

Silmaümbruse ilusüstidest Kim aga hoiduvat. Tal olevat seljataga halb kogemus: 2012. aasta mais Prantsusmaal viibides lasknud ta silmade ümbrusesse ilusüste teha, kuid ei jäänud tulemusega rahule.

"Talle ei meeldinud see. Nüüd ei lase ta seda piirkonda enam puutuda."

Oma tõsieluseriaali viiendas hooajas näitas Kim kõigile fännidele, kuidas ta lasi endale Botoxit süstida. Kuid Botoxist tekkisid kaunitari näole sellised sinikad, et jäi mulje, nagu oleks ta peksa saanud.

Ilusüstid seletaksid tõepoolest Kimi püsivat nooruslikkust. Ehkki ta on jõudnud kolmekümnendate eluaastate keskele, on tema nahk hämmastavalt kortsuvaba. Kui üheksa aasta tagustel fotodel on Kimi nina ja suunurkade vahel üsnagi tugevad vaod, siis nüüdseks on need täiesti kadunud!

Kimi auks tuleb öelda, et oma ninakuju pole ta muuta lasknud. 2010. aastal käis ta enda sõnul kirurgi juures seda protseduuri arutamas, kuid ehmatas ära. "Põen kohutavalt oma nina pärast," rääkis ta ABC Newsile.

"Arst näitas, milliseks see muutuks. Ja ma ei näinud enam enda moodi välja."