HELESININE MERI: Möödunud nädalal sõitis kümme Soome avalikkusele tuntud kaunitari Taisse, et osaleda seal tõsielusaate «Martina ja vetelpäästjad» filmimisel. Kaasa lööb ka Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen.Foto: Erakogu
Inimesed
20. märts 2015, 07:00

Miss Estonia osaleb Soome tõsielusaates (21)

"Saade kujutab endast vetelpäästeprogrammi ja selle mõte ongi päästa elusid," räägib Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen kes osaleb Soome tõsielusaates "Martina ja vetelpäästjad".

Soomes loodud formaadiga tõsielusaadet "Martina ja vetelpäästjad" juhib Soome modell, lauljatar ja telenägu Martina Aitolehti. Esimene hooaeg läks eetrisse mullu septembris.

Sarjas osaleb kümme avalikkusele tuntud kaunitari Tais vetelpäästeõppusel. Igas saates langeb välja üks osaleja. Võitjast saab vetelpäästja.

Kristina lööb kaasa teises hooajas, mis jõuab televaataja ette oktoobris.

"Ma olen alati olnud ujumisest huvitatud ja kindlasti tuleb see elus väga kasuks, kui on olemas vetelpäästja diplom," usub Kristina. "Ma olen väga hea ujuja."

Kahjuks ei saa ta saate kohta enne selle eetrisse jõudmist rohkem kommentaare jagada, kuid on teada, et sarja alguses jagatakse osalejad võistlusteks kollasesse ja punasesse meeskonda.

Pärast iga võistlust peab kaotajameeskond enda seast ühe liikme välja hääletama. Kaheksandas liidetakse aga meeskonnad üheks. Ekraanile jõuab kümme osa.

Mulluses finaalis jäi sõelale kaks tütarlast. Viimases ülesandes pidid nad käiku laskma kogu õpitu, kui neil tuli plahvatanud paadist ja selle ümbrusest päästa kolm inimest. Nad tohtisid appi kutsuda kaks varem välja langenud neiut. Möödunud aastal võitis saate fitness-treener Nora Vuorio.

Sel aastal osalevad peale Kristina Amanda Harkimo (tuntud saatest "Suur vend"), Rosanna Kulju (Miss Helsingi), Suvi Pitkänen (Miss Soome finaalis tuntuks saanud DJ), Rita Niemi (võistlusaeroobika MM-hõbemedalist, tuntud saatest "Ahvatluste saar"), Janita Lukkarinen (osalenud nii "Suures vennas" kui ka "Ahvatluste saares"), Belinda Heinonen (Soome kuulsaim pepuväristaja), Jasmin Voutilainen (filminäitlejatar), Evelina Lorek (koreograaf) ja Melissa Roos (pesumodell).