Kate Moss (paremal). Foto: Vida Press
Inimesed
20. märts 2015, 07:00

Kas pidutsemine hakkab Kate Mossile juba tervise peale? (1)

Sõbrad on supermodell Kate Mossi pärast mures: üks kõigi aegade edukamaid modelle paistab olevat elupõletamisega sedavõrd ametis, et korra viidi ta peolt minema kiirabiautoga.

Daily Maili teatel vajas 41aastane Kate Moss arstiabi eelmise aasta lõpus, kui pidutses ultrašikis Londoni hotellis ja restoranis The Chiltern Firehouse.

Eelmisel õhtul oli Kate möllanud tippfotograaf Mario Testino 60. sünnipäeval, pidu aga jätkus näitlejanna Uma Thurmani eksmehena tuntud Andre Balazile kuuluva hotelli külalistetoas. Ju pole peoloomana tuntud Kate’il enam sellist võhma kui varem, sest Daily Maili teatel lahkus ta hilisööl kiirabiautoga.

"Keegi ei tea, mis juhtus, aga tal hakkas ootamatult halb ja kutsuti kiirabi," räägib lehe allikas.

Sõbrad ning abikaasa Jamie Hince olevat Kate’i pärast mures. Oli ju supermodell tugeva viinaveaga juba noorpõlves ja jäi kümme aastat tagasi vahele kokaiini pruukimisega. Hiljuti olevat Kate pidanud oma Londoni kodus labrakat, mis kestnud veel ka siis, kui Jamie hommikul üles ärkas.

"Jamie näitas selgelt välja, et teda üllatab, et Kate pole magama läinud. Aga Kate ütles, et see on tema maja ja need on tema reeglid, nii et tal pole kavatsustki lähiajal maha rahuneda," räägib Daily Maili allikas.

Hiljutisel Pariisi moenädalal koos Lady Gagaga peobussis lõbutsedes nägi Kate küll üsnagi rääbakas välja, märgib leht. Sasipäine supermodell vajas bussist väljumiseks sõbra abistavat kätt.

Abikaasa Jamie viibis samal ajal väidetavalt kodus ja hoidis Kate’i 12aastast tütart Lila Grace’i, kelle isa on kirjastaja Jefferson Hack.