Üritused

ANTROPOLOOG: meie eurolaulu video on täis seksismi ja vägivaldset käitumist (306)

LISA KOMMENTAAR

peep26. märts 2015, 10:00
Kui se video pani kõiki teid kommenteerima ja oma haledat arvamust avaldama. On kõik õigesti tehtud.... Tubli töö...
mina26. märts 2015, 07:33
jah aga teised on ilusad
kata24. märts 2015, 15:28
No kui sellest pisikesest videost juba nii palju jubedust võib tulla...no mis siis need praeguse aja multifilmid veel teevad. Kui te kardate, et teie lapsi see kuidagi mõjutab, siis see on lihtsalt teie tegemata jäänud töö. Lapsevanema kohustus on oma võsukest suunata ja juhatada. Teha lapsele selgeks mis on halb ja mis on hea. See ei ole meedia teha. Ei saa loota et enda tegemata jäätud töö pärast peab nüüd kogu maailma ära sensuurima. Kui tahate vägivalda ja liiderlikkust vähendada,siis alustage seda multifilmide tegijatest. Sealt saab asi alguse. Kui täiskasvanu selle video päris eluga segi ajab siis see on juba harimatus.
....24. märts 2015, 14:37
Kui tohib küsida, siis miks ei või seksikaid videosid teha? Nagu keegi ei teaks, mida tähendab seks ja see oleks suur tabu. Ainult vanurid jauravad siin sellel teemal. Vaadake Rihannade, Shakirade ja Lady Gagade videosid, siis näete, mida tähendab seksism.
madal24. märts 2015, 13:02
Video autor on lihtsalt madala laubaga, õigustab enda halba eeskuju näitavat videot sõnadega "see on ju lihtsalt meelelahutus".. Meedia on vägivalda täis ja kõik autorid seletavad, et see on lihtsalt meelelahutus.. kõva meelelahutus btw madalalaubalistele
23. märts 2015, 18:59
Jumal küll, see on kõigest video. Väljaspool Eestiti tehakse jubedamaid videoid. Sellel videol pole midagi viga. Eestlased otsivad alati midagi mille kallal vinguda.
DDD22. märts 2015, 09:50
Nii rõve laul,see video tuleks ära hävitada ja mitte mängida seda lugu enam.
Jumal kyll21. märts 2015, 20:58
See on Normaalne lugu ju! Videos ei ole seksimist muideks... See kõik on normaalne ja tänu sellele võime võita Eurovisiooni!! INIMESED MÕELGE PEAGA!!!!!!
,,Stigi käsi voolab verd" Lugege seda!!! Siin sees on viga! Stigi käsi voolab verd??? Äkki Stigi käest voolab verd??...
Mulle video meeldis21. märts 2015, 13:03
Neid imalmagusaid armastusfilmikesi on miljoneid vorbitud. Tegelik elu pole alati unelma sarnane. Vägivalda, joodiklust - kõike seda on suhetes palju. See on elu teine pool. Ja siin virisejate meelest peab silmad , kõrvad kinni pigistama ja tegema näo, et mida ei näe seda pole olemas. Teiesugused on need kes kõnnivad maaslamajast mööda pea võimalikult palju teisele poole pööratud.
oli ilus lahkuminek, mida kohtab harva ja mis tegi ka laulu eriti nukralt ilusaks 21. märts 2015, 17:59
aga SELLES loos ju ei olnud !
Isehakanud võrdõiguslane21. märts 2015, 11:13
Kui muusika on Quentin Tarantino stiilis, siis ma ei näe midagi halba selles, et verd näidatakse. Oleks võinud rohkemgi olla.
See lugu ei räägi ju normaalsest funktsioneerivast suhtest.
allakäigu trepp21. märts 2015, 13:33
kus on laulu sõnades tuntav või kuuldav märatsevat meest või alkohoolikust naist. Tavaline, kui mehed hakkavd mingil hetkel mõtlema, et igavaks kisub ja kipuvad kodust lahkuma ja n.n seiklusi otsima , Norm inimene ei märatse sellest tulenevalt ja nii kuulaja sellesse loosse ka suhtus ja tänu selle laul inimestel väga meeldima ka hakkas. Eks need tegijad seega on ka ise väga katkised inimesed. Kuuleme mõne aasta möödudes ehk narkoküüsis vaevlevast põhjakäivast masast..
Pasa Masa21. märts 2015, 10:23
ei ole kellegi dikteerida video sisu aga kyll voib iga teine teadja tulemit kritiseerida. See video on pask kuubis mis toob Masa brandimargi pasatasemele. Kunagi oli Masa uute tuulte tooja julge tegija nyyd on ta lodva randmega teostaja. Lodva randmega mine pane ona pasa masa.
wowowow ! kuidagi väga isiklik21. märts 2015, 19:07
arvatavasti mingi masa kolleeg TVst , kes tundis ennast puudutatuna. sellistele tulebki kõrge kaarega pähe lasta.
elupeegel21. märts 2015, 08:20
hea, et Stig endale kena ja korrektse kaaslase on leidnud. Noor naine , kes laseb end pildistada kammimata juustega ja isegi enne lavaleminekut ei viitsi heita pilku peeglisse, on tõenäoliselt paljudes muudeski asjades lohakas ja ebaintelligentne. Vdeo stenaarium, mis absoluutselt ei vastanud laulu sisule, annab paljuski aimu hoopis selles , mis nad tegelikult päriselus on...
lohakuse etalon21. märts 2015, 08:12
Mina usun ka ,et lauljate käest küsiti ka ikka arvamust, kuidas seda videot teha. Suure tõenäosusega on paljuski initsiatiiv naislaulja käes , kelle olekust juba võis eeldada seda, et räpakalt seljasolevad riided, vägivald , alkohol ja lohvakas ja bravuurikas olek on normaalne..
OZ20. märts 2015, 23:23
Nii rõvedad laulu sellist saasta ei tasu kuulata.
??21. märts 2015, 21:01
Õpi kirjutama!!See on Ilus lugu!! Sa ei tea kui raske töö on laulu kirjutada ja siis veel partnerit leida!! MÕTLE PEAGA!!!!!!! Ja päris elus on ikkagi suhtes! :)
Lumememm20. märts 2015, 22:20
Ehk veidike siiski "kohendada" seda videot? Näha ju on, et rahvale ei meeldi, aga rahvast ta ju esindama läheb?
Režissööri küündimatust näitab näiteks seegi, et esimestes kaadrites käe peal olev side peaks olema SEESTPOOLT verest läbi imbunud (kui jälgida hilisemat süžeed)... Mitte nagu oleks sidemes käega punast ollust kuskilt maha pühitud.
Mulle laul üsnagi meeldis, aga video on täiesti läbikukkunud kahjuks...
lumehelbeke tasa20. märts 2015, 23:06
kust sa selle peale tulid, et rahvale ei meeldi???
Mulle meeldib:)
Lumememm20. märts 2015, 23:13
Vabandust, kullake :)
No näed, iga päevaga õpin midagi... Ei tahtnud ju armsale lumehelbekesele kurbust valmistada.
Ilusat kevadet Sulle!
ohh,20. märts 2015, 23:21
ära nüüd...nii kurb see nüüd ka pold:)
lihtne matemaatika21. märts 2015, 08:07
vaata esimesete kommentaaride plusside ja miinuste suhet kiitvatele ja laitvatele kommentaaridele , siis eristub selgelt ,et lausa 95-le protsendile EI MEELDI. Kahjuks arvan et Elina ja Stigi käest küsiti ka arvamust ja bravuurne ja alkolembene mutt kiitis selle rõveduse heaks aga Stig ainult vaikis ja naeratas ja tegi mida kästi ...
autori õigused21. märts 2015, 08:50
või vastupidi aga vastu nende kahe tahtmist sellist jälkust teha ei oleks saanud.
kroon22. märts 2015, 09:22
Kuigi käesoleval juhul ei ole tegemist mingi kõrgema matemaatika ülesande lahendamisega, on nn. "lihtne matemaatika"-le ühe lihtsa põhikooli matemaatika ülesande lahendamisel õige vastuse leidmisel tõsiseid probleeme (s.t., et vastus on vale ja hindeks saaks õpetajalt "1" või "2"). ...... Tegelikult on YouTube andmete põhjal videol 91,5% positiivseid (+) hinnanguid ja 8,5% negatiivseid (-) hinnanguid s.o. momendi seisuga
memmele21. märts 2015, 02:32
kuule spetsialist , kui rusikaga lüüakse peeglisse,siis on selge ,et veritsevad haavad tekivad nukkidele , mitte pihku. või sul käib kuidagi teistpidi see värk ? et lööd pea ära ja haarad jalast ? huvitav tõesti...
memmele21. märts 2015, 02:39
ma saan aru, et ei meeldi ja tahaks midagi halvasti öelda aga ... kui sa lööd rusikaga peeglit ,siis hakkavad ju nukid veritsema ,mitte pihk. või teil käib kuidagi teistmoodi ? lasid kuuli pähe ja varbast hakkab verd purskuma ?
teinekord võiks pisut enne mõelda, kui kui kas või anonüümselt kommima tulla.
Lumememm22. märts 2015, 22:34
Pean seletama, mida ma oma kommentaariga mõtlesin.
Füüsikaseaduste eiramine jääb üldjuhul videotes märkamata, sest tegelikult polegi see nii tähtis... Siiski pole selline film või video tõsiseltvõetav.
Näide "Harry Potteri" filmist, sest seda on rohkem analüüsitud:
Kui Harry ja Ron tagurdavad neid taga ajavate ämblike eest metsast välja, teeb Ron autoga 180 kraadise pöörde. Kui kaamera näitab autosalongi, on poisid füüsikaseadusi eirates valele poole kaldu.
Lendluudpalli stseenis murrab Harry parema käeluu, ent kui ta end püsti ajab, toetub ta täie raskusega just sellele käele.
Kui Harry ja Ron teevad hallis koduseid ülesandeid, tuleb nende juurde Hermione ja viskab ühe jala üle põlve. Jalg on paljas. Kaks sekundit hiljem kannab tüdruk sukkpükse.
Kui Harry ja Ron räägivad läbi Harry akent katvate trellide, pole aknal klaasi näha. Kui trellid autoga eest kisutakse, on klaas just nagu võluväel tagasi ja puruneb kildudeks – ehkki Vernon kruvis trellid seina, mitte klaasi külge.
Euroloo videos demonstreerib Stig sidemes kätt, milles veri sõrmenukkidest välja voolates ei ole imbunud haavadest LÄBI sideme. Kellel on olnud vigastusi, see teab.
Mitte et mul nüüd miinustest niiväga oleks, aga nägin, et ma ei ole ennast arusaadavalt väljendanud :)
DD20. märts 2015, 21:24
Mer20. märts 2015, 20:17
Igal pool ei ole mõtet tonti näha.. Kas kunagi midagi sobib ka või on vaja kogu aeg iga asja kallal ilkuda ja leida eriti paha vaatenurk!! Kellele video ei meeldi ei pea seda vahtima, lugu on väga hea!
Katastroof20. märts 2015, 20:47
Ja ei vahitagi rohkem. Eurovisioon 2015 esilehelt on nüüd see põhjalastud lugu kadunud. Juba Eesti Laulu vahepalade videod olid saastad ja imelikud, nüüd siis täis-BINGO !
milleks sõjaeelsel ajal veel lisada ellu negatiivsust ? 20. märts 2015, 20:49
laul meeldis miljonitele ilusa sõnumi tõttu, kus tekkis lootus jahtumakippuva suhte ilusale lõpule. Stig oma nunnu naeratusega ei tekitanud kordagi mõtet ,et loos on mingi joodikust naine kes hommikul vara peeti trimpab ja näevihaige mees, kes peegleid puruks peksab
Arvamus20. märts 2015, 20:08
Nuga, veri. puruks löödud peegel. Milleks? Ilus laul sai rikutud. Ainuke võimalus teistele eurolauludele konkurentsi pakkuda oleks sellest videost koheselt loobumine, mälust kustutamine! Vastasel korral ei saa see laul eelvoorust edasi. Uus video olgu mustvalge nagu te olete eelnevalt ka esitanud. Teravused mõtleb igaüks vajadusel, ja enda üleelatule mõeldes, juurde.
Jumal kyll21. märts 2015, 21:07
See video käib lauluga kaasa!! Või te ei oska inglise keelt piisavalt hästi, et tõlkida!! Laul on selline ja video läheb lauluga täppi... See oli nende enda valik ja teie ei saa seda muuta! Kas tahate, et Eesti tooks Eurovisioonilt hea koha?? Kui jah, siis jätke virisemine. See ongi teistest erinev ja see on hea. Kui kõigil oleks sarnane, siis oleks igav ju! NEMAD KIRJUTASID LAULU JA NEMAD KA VALIVAD, KUIDAS VIDEO TEHA!!!! Spetsalist! See on ju NORMAALNE... Nad on head lauljad ja neil on palju fänne! Nad võivad hea koha saada
Tundub.20. märts 2015, 19:16
Tundub, et autor eksponeerib selles videos oma isikliku sisepainet. Oleks vähemalt mingigi värske mõte välgatanud (laulu delikaatset alatooni silmas pidades) - ainult TV-s aastaid nähtud klisheed: Elina poosid a la "helista mulle", nuga ja veri... Küsimus: kuidas Stig ja Elina sellega nõustusid?
vat20. märts 2015, 20:52
mul jällegi tekkis mõte et ehk naishääl ongi alkolembeene ja sellest siis see n.n inspiratsioon ? Qli lives esinedes alati ju kammimata juustega ja nagu paadi alt välja tõmmatud....
hele20. märts 2015, 17:31
Appiii Stig on nii nunnu selles videos...ta ei meenuta kuidagi tavalist Eesti meest...kuna ma temast ennem midagi kuulnud pole ,arvasingi alguses ,et tegu pole Eestlasega....nende kahe vahel oleks justkui nii tugev keemia seal...nii lahe video ja nii proffilt tehtud...
tuntav20. märts 2015, 20:53
ise kiidad ennast või
Diana20. märts 2015, 16:24
JEP20. märts 2015, 18:45
see video ongi EI VÄGIVALLALE.
mis mõttes???20. märts 2015, 20:30
Et tuleb "helista mulle" ja sina muudkui helistadki:)))
Kle kallike, see pole vägivald, vaid osade persoonide lollus või sundkäitumine või mida iganes veel:)
Tegelt on seis ikka hullult trööstitu, et need vähesed mehed, kel puuduvad suitsiidsed kalduvused ning nad on osanud ääri-veeri kuidagi napilt ellu jääda, on lihtsalt pooletoobised.
Olgu taevased tänatud, et endale ega lastele meest otsima ei pea:)
20. märts 2015, 20:51
Helista, räägime kõigest ....
Eeskujud tegijatel tõesti vapustavad
20. märts 2015, 21:30
tegijate eeskujud ei pruugi sinu eeskujudega kattuda.
No ausalt kohe, pole halba seal, kus halba pole.
Diana20. märts 2015, 16:22
Ülbik ülbab....eks näis kui läbi,kukuvad kas veel ülbitseb20. märts 2015, 16:07
Selle ülbikust "rezissööri" video pärast pole meil lootustki kuhugi seal jõuda.
Poisinokk jääb siis süüdi läbikukkumise järel.....kas siis ka kekkab ülbelt oma solgivideo üle
kümnesse20. märts 2015, 20:58
ta tegi kõik, mis para-eurovisiooni jaoks vajalik. Alkohoolikust naine ja psühopaadist mees. Mõlemad asjad on ka meditsiinilises mõttes haigused ehk siis puuded! Ja kes teab ehk sai instpiratsioonii tegelikkusest ja kadedus vaevas mehikest.. kuna Stig hakkas live-esituse tõttu liiga paljudele meeldima .Nüüd vähemasti välismaalased ei armu meie Stigi vaid võtavad teda kui järjekordset meesrämpsu ja naist kui igavuses vaevlevat koduperenaist ,kes hommikul vara trimpama hakkab.. MIllegi pärast tekkis mõte et naisosatäitja osas ehk on asi isegi õigustatud... et esinejatest ausat pilti luua.
Meie oma20. märts 2015, 15:34
Stig-poiss on kindlalt meie oma David Bowie. Ja neiu Elina Adele. Kõlavad kangesti sarnaselt. Väga hea ju. Annab lootust.
lol20. märts 2015, 15:17
EstoGoblin20. märts 2015, 15:12
ok20. märts 2015, 15:26
see naine oli mega tugev ja võitmatu
Lumememm20. märts 2015, 22:49
Eemaldatud kahjuks :(
tegelikult20. märts 2015, 14:56
Mis vingurite armee siia lahti lastud on...Mustvalge -ei sobi, Elina- ei sobi, Stig-on kah imelik, ei sobi. Video- ei sobi, laul-ei sobi. Anna mõistust! Ei sobi ei nii ega naa. Minge ja tehke siis igaüks ise oma video koos lauluga ja võitke sellega ka Eurovisioonil. Siin tundmatuna oma kadedust välja elada, et ise pole suuteline, seda te suudate aga tehke ise ja paremini! Ei suuda see vingurite armee mitte kui midagi.
20. märts 2015, 15:00
Ega valvekommentaatoritele sobigi ükski asi, see on ammu teada.
noo, noo20. märts 2015, 19:40
See Masa on nooruses "Psuhhot" vaadates püksi teinud ja tibireklaam "Helista mulle, räägin kõigest" on ta ajju augu söövitanud.
Sõnumitoojaid kultuurses maailmas muuseas ei tapeta !
veel tegelikumalt20. märts 2015, 16:29
Aga peab siis kõigile sobima? Ei pea ju!
mida küsid, seda saad20. märts 2015, 21:05
liiga suur protsent oli senini neid, kes nägid loos midagi väga ilusat. Kahju et alati on nii et tilk tõrva rikub mee ja seekord on loo vdeo tegija , see, kes arvab et tema tõrva peab rahva rahaga kinni maksma. Loodan ,et tal enda elus selline stsenaarium bumerangina kätte tuleks .
ei pea jah20. märts 2015, 21:08
Esilehtedelt nüüd kadunud, sest video sõnum on HAIGE.
Rohkem maailm ei hooli.
pigem nii20. märts 2015, 21:01
video rezisõõr elas videot tehes välja oma kadedust, et lool nii hästi minema hakkas!
Lumememm20. märts 2015, 22:30
Mustvalge sobib, Elina sobib, Stig sobib, laul sobib, ainult VIDEO EI SOBI :) Nii lihtne ongi...
Vingurite armee ei peagi Sul videoid valmistama, nemad peavad lapsi õpetama, taksosid juhtima, liiklust korraldama, maju ehitama jne, sest neil on teised elukutsed. REžISSÖÖR sai suure väljakutse teha riiki esindavale laulule hea video ja ta keeras selle asja täiega persse...
Jumal kyll21. märts 2015, 21:10
Kas te teete siis seda kõike paremini, et vingute???
20. märts 2015, 14:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
20. märts 2015, 15:48
Isehakanud -loog20. märts 2015, 13:45
Eelmine mustvalge video oli selline, et igaüks sai sinna juurde fantaseerida, mida see tema jaoks tähendab. Neutraalne video, mis mõtlemisainet andvate sõnade ja haarava viisiga. Briljante oli see, et igaüks sai sellega samastuda, kuna vist kõigil on olnud tunded, armastus ja mõtteid lahkuminekust või sellest, et ei taha, et teine lahkuks. See sobib universaalselt nii noortele, vanadele, heterodele, geidele, kõigile. Igaüks sai samastuda selle lauluga ja kuigi nad kujutavad erinevaid asju ette (enda elust) oleks see laul justkui neile.
Praegune video räägib loo ära nende eest ja kõik ei saa enam nii hästi samastuda videoga. See on nagu kellegi teise tõlgenduse vaatamine ja eelmine video ei välistanud inimestel seda endale sobivalt tõlgendamast.
Laul meeldib mulle väga :)
Liiga suur protsent 20. märts 2015, 21:08
täpselt aga vaata "Publiku" artikli juures plusse ja miinuseid ja nende suhet siis kui lugu avaldati. Sealt on selgelt näha et vaid paar inimest sajast samastus negatiivse sõnumiga. Seega on rezišöör teinud väga väga halba tööd. ja muutnud ka Stigi ja Elina vastikuteks..kahjuks
20. märts 2015, 13:35
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
20. märts 2015, 15:01
"Buldoog" oled sa ise.
nagu20. märts 2015, 15:28
ongi nagu hellou buldog
Mia20. märts 2015, 13:18
Stahlmani ja Turu öelduga nõus. Masa võib ju hea režissöör olla aga ülbe vastus talle au ei tee!
Ei vägivallale!
nonoh20. märts 2015, 13:37
https://www.youtube.com/watch?v=QzfRDZmuFUI Kui Ungari eelmine aasta tegi laste vägivallast video siis küll mingit poleemikat ei olnud video ümber
Liis20. märts 2015, 13:54
Aga Ungari laul läheb videoga kokku! Laul ja video näitavad mõlemad haaravalt lastevastast vägivalda negatiivselt. Meie laulu sõnad ja sõnum on, et ütleme eilsele head aega ja lähme tagasi selle vägivaldse suhte juurde nagu videos näha on. Laul kutsuks end kaasa elama ja nautima, aga video paneb pidurit sest ma ei taha video sisule kaasa elada sellisel viisil, nagu laulu sõnad seda soovitavad.
20. märts 2015, 15:51
Ära siis ela kaasa, kuula laulu.
Rain Poogen20. märts 2015, 14:06
Oot, kus seal videos vägivald on? Kui mees elab end naise asemel peegli peale välja, siis see on vägivald kelle vastu? Või mees ei tohi end üldse välja elada, et kui hing on nii täis, et enam vastu ei pea, siis hüpaku aknast alla? Neid vingujaid leidu ka iga asja peale :)
aasta turundustegu 20. märts 2015, 13:06
Nagu näha ,siis vanaemeister ei roosteta ja läheb aastatega järjest paremaks. Lihtsate ja käepäraste vahenditega ajada massid pöördesse...geniaalne montaazh.
jah20. märts 2015, 14:12
pöördesse suutsid nad rahva tõesti ajada ja kindlastu tuleb ka youtube vaatamisi palju juurde, sest nüüd tahavad ju need, kes veel pole näinud, ikka oma silmaga üle vaadatamillest selline kisa :) ja siis saab raporteerida, et vaadake, kui populaarne ....
aga see "Soovisime, et inimesel tekiks huvi videot uuesti vaadata ja mõelda, mis seal toimus, mis edasi saab ja kuidas see lõpeb." ei toimi, vähemalt mitte minu puhul, laulu kuulan, aga seda videot ma küll rohkem ei vaata. olen ise olnud vägivaldses suhtes, ei taha küll rohkem teada mis seal juhtus või juhtub ja mõelda kuidas see lugu võiks lõppeda....
jah20. märts 2015, 15:02
mul samamoodi, lugu kuulan edasi, kuna meeldib, aga video üritaks heameelega ära unustada, enam ei vaata ning kahetsen, et üldse vaatasin..rikkus laulu ära minu jaoks..loodetavasti saan laulu edaspidi kuulata nii, et video meelde ei tuleks.
20. märts 2015, 13:01
Kunst ei teki tühjale kohale. Kunst on alati mõjutatud ümbrusest, kuid näitab seda ümbrust nurga alt, mida tavainimene ei näe.
Dj20. märts 2015, 13:00
Stig võiks laulu esitades kanda The Stigi kiivrit. Arvestades praegust furoori Top Geari ümber, tooks see hääli kogu Euroopast ja Austraaliast ka.
Vahet pole20. märts 2015, 12:24
Oli ilus lugu ilusatest inimestest, väikestest tülidest ja möödarääkimisest. Nüüd on inetu lugu mitte nii ilusatest inimestest ja suurtest vägivaldsetest tülidest. Isegi kui sisu ei ole muutunud, eelistasin ja samastusin esimese variandiga, teine on liiga tugevalt üle võlli ja rikub ilusa loo ära. Ja isegi kui peresisese vägivalla ja naiste liigse joomise vastu tuleks võidelda, oleks võinud seda mõne teise looga teha.
20. märts 2015, 13:52
kas väikesed tülid on ilusad? Lolliks oled läinud või? Tüli on tüli ja elus tuleb neid kõigil ette
20. märts 2015, 21:32
Just. Väikesi tülisid tuleb ikka ette ja see on normaalne. Räägin oma lastelegi, et see on normaalne, kui inimesed vahel eri meelt on, kogu aeg ja oma tunnete arvelt ei saagi teisega nõustuda. Ja selle peale ei ole vaja solvuda. Inetud need ei ole. Aga sellised tülid nagu videos on inetud jah, selliseid pole kellelegi vaja. Olen loll nüüd?
Valedetektor20. märts 2015, 12:15
Proktoloog võiks lihtsalt nii palju aus olla ja öelda ,miks talle tegelikult video ei meeldi. See video on tema jaoks liiga HETERO . Ajada mingit kägu seksimist ,vägivallast ....
Valedetektor20. märts 2015, 12:15
Proktoloog võiks lihtsalt nii palju aus olla ja öelda ,miks talle tegelikult video ei meeldi. See video on tema jaoks liiga HETERO . Ajada mingit kägu seksimist ,vägivallast ....
Hello Stig and Elina20. märts 2015, 12:11
Good song!!!!!!!!!!!!!!!
mis tähendab,et20. märts 2015, 12:03
pole kellegi asi öelda!? Inimesed valisid laulu meie riiki esindama ja nüüd pole enam meie asi!!??? NN kultuurieliidiks end pidavad võiksid oma labasuse enda voodiellu jätta mitte külvata jama laiali.
Kes 20. märts 2015, 13:18
on need MEIE? Räägid ikka oma nimel!
mis tähendab,et20. märts 2015, 16:09
kuule kui minul kirjavead tulevad pole see sinu asi
vaata kuidas sina kirjutad
lolll
inimene tõesti
Vana hea lugu aastast 1971 - viimasepeal eesti duetiga20. märts 2015, 12:02
kuule20. märts 2015, 12:13
kust said selle loo ma otsisin seda lugu mingi kuu aega tagasi
vanaema tahtis tänks et siia lasid selle
suur äitähhh
pole sõnu 20. märts 2015, 11:58
olen rõõmus et elina ja stig sõidavad eurovisioonile kuid tühja tähja pärast skandaali teha ei oodanud ma küll. siiski on kõikidel oma arvamus ning ei trügi sellega peale .aga kui aus olla siis ei pea vaaatama kui ei meeldi kui meeldib vaadake.edu neile eurovisioonil mulle meeldib rootsi ka.
kui meeldib vaadake aga see küll ei peaks olema asi mille pärast vinguda
teate, selline lugu20. märts 2015, 11:49
Olen vanemas eas mees, meil oli koolis saksa keel võõrkeeleks, inglise keeles tean ma mõningaid sõnu, võiks öelda, et ei valda üldse. Aga juhtus nii, et kui ma seda esitust esimesel korral nägin, sain ma sellest laulu sõnumist aru just Elina ja Stigi olekust, seismisest seljad vastakuti, meeste särgist Elina seljas, must-valgest taustast, ma mõistsin seda ilma keelest aru saamata, sain laulu sisust ja mõttest täielikult aru, nagu hiljem selgus. Milleks oli vaja seda julma videot ja sellele ilusale meloodiale ja kaunile esitusele vägivaldne alatoon anda? Kõik oli paigas, pole vaja sinna mingit kleiti Pihlamägi soovitusel, see triiksärk Elina seljas oli just see, mis vaja. Ainult ühte pean ma ütlema, et K.Sangla meik Elinal meeldis küll väga. Masalt tahaks küsida, kelle jaoka ta selle video siis tegi, kas mitte rahvale siiski?
20. märts 2015, 11:51
Eurovisiionil etegi video, mitte eestlastele. Ja otse võistlustel ju klipi näha pole!!!
ahh20. märts 2015, 12:01
ma ei saa miskit aru mida saa rääkisid.
ahh nüüd sain aru20. märts 2015, 16:06
eurovisioonile tehti video mitte eestlastele. ja otse võistlusel ju klipi näha pole
teadlik taat20. märts 2015, 19:52
siin võtab sõna. Teab, kes meiki tegi ja puha. Kuigi arvamusega olen nõus, kahtlen kas tegemist on vanema mehega.
hellouu...20. märts 2015, 11:34
...see ongi elust enesest :)
nii hull siiski ju pole, või Sinul on ?20. märts 2015, 11:52
jah aga inimesed nägid seda palju kemates värvides ja hoopis positiivsus tagas loole tohutu edu.. Seda välgivaldset p-- poleks enamus normaalseid inimesi ette kujutanud.
Meie lauluke ei leia Viinis mingit erilist tähelepanu.20. märts 2015, 11:31
Soome debiilikute ja Rootsi kurttumma laulud on eksootilised tõepoolest.
neile ühest tulebki esikoht.Meie noorte veritsev video laulu juurde on mageduse tipp.
Videos võiks "laulu" foonil näidata meie mõnda hädist-närvilist poliitikut,kes ei saa
kuidagi paberraha oma taskutesse,sest need on hirmus pungil täis.Käed värisevad,
paberraha lendab ümberringi tuules ja maas...
20. märts 2015, 11:42
Nüüd on ka meil kõik olemas !20. märts 2015, 11:53
no alkoholism on haigus e. puue ja ka vägivallatseja on ka ju ajupuudega.
Lihtsus..20. märts 2015, 11:31
..oli kogu loo võlu. Stig ja Elina, seljad vastamisi, rääkisid mõlemad oma lugu. Nüüd käib vaidlus kes oli vägivaldne, mille vastu sellega võideldakse, kas peaks, kas see kujutab eesti elu (kas Eurovisioonil peaks ta seda tegam üldse), kas mees on loos tugev või nõrk jne jne jne. Kuhu see edu pandiks olev LIHTSUS jäi? Pinki ja Eminemi lood ei ole kunagi lihtsad olnud.
G20. märts 2015, 11:31
Euroopas saavadki vaid sellised armastuslood sündida kus üks joob ennast põhja või süstib vigaseks ja siis hakkab järsku halama oma suurest murest ja kasvatamatusest.
Keegi20. märts 2015, 11:26
Mina arvan, et kui sellele loole oleks vändatud video täis lilli ja mannavahtu oleks see nii kuradima imal ja üksluiselt roosa, et hakka või öökima. Just sellist draamat ja törts süngust ja teravust oligi sinna kompotti vaja lisada. Nii, et väga hea idee ja teostus Masa ja tiimi poolt.. keep it up good work!
20. märts 2015, 11:57
mitte lilli ka mannavahtu, Stigi "pahandust-teinud-kutsika" naeratus oleks suutnud veel võita miljonite kuulajate vaatajate südameid. Nüüd seda enam pole. On üks pikaks venitatud lõustaga rusikakangelane - peeglilõhkuja ja , veiniklaasiga ringi kakervad mutt
mria20. märts 2015, 14:38
KES SEE MASA ON????? ET NAGU PÄRIS NIME POLEGI??? VARJAB END RAHVA EEST VÕI ON NII SUUR TEGIJA, ET NAGU MADONNA W? JU PEAB SIIN VÄIKESES EESTIS OMA NIME VARJAMA. Ja sellest väljaütlemisest paistab, et on suva, mis eestlane arvab, tehakse asju vaid väikese kildkonna jaoks., Selle rahva raha sobib küll, aga rahvale ei pea meeldima.
20. märts 2015, 15:56
Mis kuramuse rahvas, rahvas, rahvas, pole see näputäis netis virisejaid mingi rahvas ega ka rahva nimel kõnelejad.
G20. märts 2015, 11:23
Täiesti väärtusetu tänapäeva amelus laval ! Vaatad lõpuni ja ei suuda uskuda, et selles loos tõesti midagi pole peale labase tänavaplika hala. Millest või kellest selline mõte, et see eurolauluks võiks olla :(??? Raudselt viimaste seas. Isegi seekord kui eestlased venelastele punkte enam ei anna, aga venelane annab ikka viisakusest midagi.
ebakõla20. märts 2015, 11:20
selles videos peegeldub algusest lõpuni mingis urkas üleskasvanud naislaulja olekut tausta. Meeslaulja nunnu olek andis loole tohutu positiivse jõu..kuni selle video valmimiseni. Tõesti- vesi peale.
vaataja20. märts 2015, 11:20
Tegelikult kahju - selle videoga kruviti laulu enda väärtust kõvasti alla.
Küll pani pirni!20. märts 2015, 11:19
"Pole kellegi asi öelda, mida kunstnik peab joonistama, kirjanik kirjutama või millise video peaks artist endale tegema. Kui ei meeldi, ära vaata, saa üle ja mine oma eluga edasi."
Huvitav, kellele see video siis tehti? Publikule vist ikka. Sellise suhtumisega, Masa, vihu neid "šedöövreid" teha palju tahad, kuid vahi neid oma kodus ja ära mängita neid ilma peal. Naudi ise oma kusti!
20. märts 2015, 11:22
oot, oot ega sina pole veel terve publik, et kui sinule ei meeldi, siis absoluutselt ei kõlba? Küll võtab ikkavolitused endale.
20. märts 2015, 11:26
Jutt polnud sellest, kes mina olen, vaid sellest KELLELE sellist kraami tehakse ja tegijate suhtumist nendesse "kelledesse"
G20. märts 2015, 11:26
Kui keegi rahva seas avalikult kakab, siis on lausa kodaniku kohus sellele tähelepanu pöörata. See ongi see millest tegelikult pidevalt puudus on ning põhjustand "arenenud" Matsid nii lavale kui lava taha!
20. märts 2015, 15:10
Minupärast kaka kui sul vaja, ei tule sulle midagi ütlema.Ära liiga suuri kohustusi endale võta, mittemats.
matu20. märts 2015, 11:15
Liis Turu on vist üksik ja kibestunud?
psühholoog20. märts 2015, 11:15
Väga negatiivse sõnumiga , kurjust ja psüühilist ebastabiilsust väljendav video, madala arengutasemega autori poolt kokkuklopsitud klišee. Ilus oli see, kui lauljad seisid eri suundadesse vaadates ja oligi kõik öeldud, isegi rohkem. Kuidas saab nii lolliks minna-ärgu vaadaku kellele ei meeldi. Ülbuse tipp , maailmatasemega võrreldes video ikka väga oskamatult autorilt. Aga noh, edu. Ilus laul tuksi keeratud. Rästa oleks ometi võinud midagi vastu üelda, aga ju siis siin ongi see iva, miks ta kunagi midagi ei saavuta, muusikuks olemisest üksi ei piisa, nupp peab muidu ka jagama.
hm20. märts 2015, 11:13
Kas Masa elab ise sellist elu oma meikijaga? Veri voolab, Katrin joob? Küll on ikka mõtteviis sellel mehel! Rikkus ilusa laulu oma vastiku videoga ära ja veel ülbab ka.
esimene kord20. märts 2015, 11:09
kusjuures esimesel korral nägin mina üldse, et neist sähvatuses olid noored peol ja tantsisid :D
vombat20. märts 2015, 11:08
No ei saa aru, miks oli vaja väga hea laul ära solkida???
aga20. märts 2015, 18:02
Eestis on ju kõige paremad lauljad maailmas ja parimad videod ja videote tegijad ja yleyldse on eestlased kõige,köigem rahvas maailmas ju.
Klikid kõnelevad20. märts 2015, 11:07
Kuulaja-vaataja eelistab jätkuvalt seda vägivallatut varianti, sest laul sai poulaarseks, kuna sõnum sisendas usku ja lootust paremale homsele ja armastuse päästmisele. Selles videos on pilt selline, mida enamus inimestest oma tegelikku ellu ei soovi.
Eks ma öelnud!20. märts 2015, 11:06
kuulaja20. märts 2015, 11:04
No on sel Masal alles kõrge enesehinnang. Ilus laul, aga videot on lihtsalt vastik vaadata. See video sobiks taustaks väikese tüdruku sandistanud ema ja kasuisa loole. Ei meeldi ka see, et Elinal on alati silmadele paigaldatud ebaloomulikult pikad harjased. Valik on minu - rohkem seda ei vaata.
ja jumal tänatud !20. märts 2015, 20:50
...neid madala enesehinnanguga amööbe on niigi terve eesti täis.
vaataja20. märts 2015, 11:04
Suht labane video, sarnaseid mittemidagi ütlevat saasta on terve ilm täis. Oli vaja juurde teha? Too Masa võib omale koju vorpida sellist jura palju tahab - vaadaku ja nautigu. Keskmisest intelligentsemat vaatajat taolise üllitisega ei võlu.
zsa20. märts 2015, 11:03
Mõttetu lugu ja klišeedest kubisev video ju. Eri asi, mille üle vaielda või mingit arvamust küsida kelleltki. :D
Masa ei talu kriitikat20. märts 2015, 11:01
Masa võiks sellest ka aru saada, et nii nagu on õigus teha selline video, mis meeldib...siis on ka õigus teistel inimestel selle kohta oma arvamust avaldada. Ei pea ainult kiitma, laitmine on ka täiesti lubatud.
20. märts 2015, 11:25
Aga ehk kiitjaid ei peaks ka sellepärast laitma, et nad kiidavad.
Joodikute Riik20. märts 2015, 11:00
Eesti ongi joodikute, varaste ja nüüd ka vägivallatsejate riik. Need inimesed, kes enne video valmmist asjale ilus loo ja pointi omistasid, peaksid nüüd mõistma, millises jubedas riigis me elame ! Loo autor ilmselt ise samasugune jõhkard , kes elab salaalkohoolikust elukaaslasega !
20. märts 2015, 11:27
Jajah, just siin ja praegu sai selle video tõttu Eestist vägivallatsejate riik! Aamen, jumal on rääkinud.
loll20. märts 2015, 13:23
oioi20. märts 2015, 10:58
Nii laiavalt ei tasuks Masal ikka esineda. See on siiski Eesti eurolaulu video ja esindab enam mitte lauljat, vaid riiki. Seega võtaks nüüd tuure maha! On veidi masendav video jah ja vere näitamine tekitab absoluutselt negatiivse emotsiooni!
LAULU EDULOOLE VESI PEALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!20. märts 2015, 10:57
Selles selle loo võlu oligi, et 90 % inimestest, kellele see laul meeldis, ei seostanud sõnumit sugugi vägivalla ja joomarlusega. Siin on tegelasteks alkohoolikust mutt ja vägivaldne mees. Laul oli seetõttu niivõrd populaarne, et see sesotus nukra kurva hääbuva armastusega, mida ON veel võimalik päästa. Selline suhe, mida režisöör oma videos kirjeldas, ei vääri päästmist. Täna peegel, komme saab naine ise rusikaga näkku... Naine joob ennast hommikul vara kooma... VÄGA EBAÕNNESTUNUD video just seetõtu, et varasema edu tagas see enamuse kuuljate endi nägemus, et loos on midagi nukralt ilusat... vide räägib sootuks vastupidist. KURB ja INETU
Kurb ja inetu ongi see..20. märts 2015, 11:28
et sellised just eestlased ongi, kõik on elust endast!
Sõnum aga vägivaldele suhtele, on aeg öelda hüvasti!
etv20. märts 2015, 10:56
Pangem tähele, et see ei ole mitte mingi suvaline kommertsvideo, vaid meie kõigi raha eest tehtud rahvustelevisiooni toodang ja siin peaks üldine kultuuri- ja eetikanorm ka ikka märksa kõrgemal tasemel olema. Ja kuidas on seda palgatud tegema nii ülbe ja madalalaubaline tegelane? Kes valis?
Visiit Kaart20. märts 2015, 11:04
jajaaa aga see mehe kurjus naise varahommikusest veinirüüpamisest tingitud ongi. Oleme Alko tarbimiselt 3 kohal maailmas. Sõnum on edastatud !
paras kui nii kelgunõõrid olid21. märts 2015, 18:15
ainult et laulule tõi esialgse edu siiski see, et laulus EI OLNUD vägivalda ega alkohoolikust Elinat.. Nüüd mõtleb maailm neist sootuks teisiti. Ma ka usun et Masa üritaski nende esinejate endi tegelikku loomust loo sisse panna. See on väga hästi õnnestunud. Jube saast video ja ka karakterid ehk siis otseöelduna need kaks sealt
Kuku20. märts 2015, 10:56
Enda tarbeks võid sa teha ükskõik kui verise video,Eurovisioonile Eesti Vabariiki esindama peab olema veretu ja vägivallatu esitus.
20. märts 2015, 10:56
Kallid kritiseerijad, kes te arvate, et laul ja video kajastavad meie maad20. märts 2015, 10:53
Laulupidu kajastab meie maad!!! Eurosivioon on aga lauluvõistlus, kus igalt maalt on üks esineja. Kas te tõesit arvate, et kui ühte riiki esindab habemega naine, siis on kõik selle riigi elanikud habemega? Miks te arvate, et nüüd peab kogu Euroopa meid vägivallatsejateks? Vingujateks ja tujututeks peetakse meid küll juba nii mõnelgi maal - katsume parem naeratada!
marge20. märts 2015, 10:46
Põhiline asi videos oli siiski mersu reklaam :D
20. märts 2015, 10:55
hobusevankrit pidi näitama ve? Voodipesu reklaamis ka ju ja nugadekomplekti ning veel mitut toodet - seda ju ei näe, vaja vinguda ainult "põhilise" üle
naljast20. märts 2015, 11:25
kah aru ei saa. On ikka õnnetu seltskond.
phoebe20. märts 2015, 10:36
Masa on liiga palju vene uusrikastele videosid vorpinud ja arvab, et ka eestis selline asi peale läheb. Paraku mitte.Venemaal on tõesti nii, et kui peksab siis armastab.Meil võiks enne kaks korda mõelda kui sellise süzeega välja tulla
20. märts 2015, 10:55
läheb küll! Riik nagu iga teine
küsimus20. märts 2015, 18:10
Aga miks sa arvad, et ta tegi selle Eesti või eestlaste jaoks? Kas eestlased on Eurovisioonil sihtgrupiks?
lord20. märts 2015, 10:33
laul on hea kuid video on küll suht halva maitse piiril
vaatamisest niipalju, ära siis sellist jama tee ning ära promo seda ning ärge reklaamige seda videot, seltsimees masa ärgu levitagu siis seda jura, kui ei elvita siis ka keegi ei vaata,
20. märts 2015, 10:56
proovi oma maitset parandada, AloTv klipid on iganenud!
ajab naerma ja tegelikult20. märts 2015, 10:31
Stahlmani sõnul räägib muusikavideo sellest, kuidas üks nõrk mees ei suuda asju selgeks rääkida ega lahendust pakkuda, teineteise kallal tarvitatakse vägivalda ning asi lõpeb mehe enesevigastamise ja põgenemisega.
Ajab sihuke tarkus naerma. Muidugi võib nii tõlgendada. Aga miks ei või seda nii vaadata, et näeme hoopis mehe tugevust, et oma armasatule mitte rohkem liiga teha. Tegelikult. Kaotusvalu võib lüüa inimese peast segi. Nii et võib öelda, et nähtud stseenid võivad olla ka teate tegelikkusest.
VÄGA HEA VIDEO!!!!!20. märts 2015, 10:29
Minu poolt kiidusõnad videotegijatele. Olete teinud väga head tööd ja eestlasena ma olen uhke, et selline lugu läheb eurovisioonile meid esindama.
Pr antropoloogile aga tahaks õelda, et kõik ei peagi just Sulle meeldima ning kui Sa veel ei tea, siis eestlaste suhetes ongi tihti vägivalda. Pea liiva alla peitmine, sellest mitte mõtlemine, rääkimine seda ei kaota.
Minule ütles antud video hoopis seda, et tütarlapsel on alkoprobleem, millest sõltuvalt just tema on vägivaldne ning kaklusstseenis näen mina seda, et purjus naine ründab meest, mees kaitseb end ja püüab naist tõrjuda. Mina ei näe seda, et mees ründab naist. Hommikul mees ärkab, tunneb, et armastab naist, kuid ei suuda temaga koos olla, kuna too muutub vägivaldseks kui joob, kuna mees tunneb end jõuetuna lööb ta iseennast peegelpildis, mitte aga oma naist, ning siis ta lahkub. Mina oleks ise tahtnud lõpus näha ka seda, et nees sõidab autoga minema, kuid ma ei hakka selle pärast videot maha tegema, ma suudan selle ise juurde mõelda. Naine seevastu aga lükkab video lõpus veinipokaali eemale andes mõista sellest, et ta soovib joomisega lõpu teha.
Kas järgmiseks on kohal loomakaitsjad, et miks on kasutatud lähisuhte näitavas videos koer ja mis saab tema saatusest? Kusjuures koera koht on minu meelest väga armas.
Ärge virisege kogu aeg, tundke elust rohkem rõõmu ning osake näha kunstis kunsti.
Jumal tänatud!20. märts 2015, 10:35
Et on veel loogilise mõtlemisega inimesi, kes selle video sõnumist aru saavad!
Meie aina kasvav perevägivald vajab raputamist! Kui selline üliehmuv reaktsioon inimestelt, siis jõuab ehk kohale ka lõpuks kõigile, mis selle video sõnum on. Ei tea, kas need vägivallatseja ise siin kõige rohkem veel sõna võtavad :D
Laul on tõesti võidulaul!
20. märts 2015, 11:06
Võidulaul? Unistada ju võib...
20. märts 2015, 10:42
Alles ju pasundas lehes, et Eesti naine joob üha rohkem ja rohkem. Väga päevakajaline teema! 12 points!!!
20. märts 2015, 10:48
Mõte võis nii olla küll, kuna Elina on väga bravuurikas. Samas seal punastes vilksatavates klippides võib igaüks näha mida ise tahab.
Olen nõus.20. märts 2015, 11:16
Aga mna saan niimoodi aru,et naisel polnud alkoholi probleemi,laulus on ju,et mees muretseb,kuna arvab,et ei ole naisele piisavalt hea armastaja. Ja mina näen ka seda,et mees tõrjus naist, pani küünarnuki ette,mitte,et vajutas küünarnuki naise kaelale.
jama20. märts 2015, 15:12
et mees laseb enne jalga, kui naise arsti juurde viib ja talle abi otsib? Sinu sõnade järgi on naisel probleem ja mees laseb lihtsalt jalga...mitte ei aita teda nagu armastav inimene teeks.
Peeter20. märts 2015, 10:28
Need haledad hädaldajad keelaksid ära Othello koos 90%-ga klasiikalisest ning antiikdramaturgiast.
Täpselt nii!20. märts 2015, 10:36
Rusikakangelastel ei piisa sisukust tõele silma vaadata :)
20. märts 2015, 11:07
Küll võrdles - seda saasta antiikdramaturgiaga, ha-ha-haaaaaa...
aga20. märts 2015, 11:24
ega see antud antiikdraamagi mingi eriline asi ei ole tegelikult.
Kas ei tundu,et natuke oleks nagu tegemist ISIS-e reklaamklipiga -20. märts 2015, 10:28
- noaga ihu nüsimine...Tõsisemalt võttes võiks ju mingi peagi maha lõigata!
Näiteks oma laulupartneril.Ja siis jälle pea otsa õmmelda ja edasi leelotada -
- I love you,I miss you...
20. märts 2015, 10:43
kus sa sellist asja näed? Üle ka ei tasu mõelda asju. Äkki näed Vietnamisõja alguse ka ära?
STIG! KÜSIMUS!20. märts 2015, 10:26
Palun kommenteeri- kas mõtlesid laulu kirjutades tõesti niisuguse vägivaldse suhte peale?
Kuidas sa aru ei saa sõnumist?20. märts 2015, 10:31
Meie vägivaldne ühiskond, järjest kasvavad perevägivallavad vajavadki korralikku raputamist ja siin see on! Kui aru ei saa, siis on kahju!? Aga eks igaüks näeb asja oma mätta otsast.
Sõnum ongi sulle siin : "ütleme hüvasti eilsele ja proovime uuesti!", ehk sõnumi keeles, lõpetame vägivallatsemise!
20. märts 2015, 11:17
Kas nii ilusa looga peab tingimata hakkama perevägivalla vastu võitlema, ja veel sõnumiga millest pooled teistpidi aru saavad? Mina seda ilusat lugu vägivallaga seostamisega ära rikkuda ei tahtnud.
Poolt20. märts 2015, 10:24
Ma arvan, et preili antropoloog minestab, kui vaatab Pink'i "Try" videot. Kindlasti tasub tal ka selle produtsendile kirjutada. Aga noorte mõjutatavusele suur rõhumine on veidi ülepingutatud. Ühiskonna vastutus ei ole ainuke vastutus noorte kasvamisel. Ka vanemate selgitustöö on oluline, kui neile tundub, et laps selle ühe video tõttu saab vale arusaama armastusest.
20. märts 2015, 10:31
Why do we fall in love so easy
EVEN WHEN ITS NOT RIGHT
Mõte on nagu hoopis teine?
Preili antropoloog ei kommenteerinud vägivaldsust üksikult, vaid selle ja antud loo sõnumit kokkupanduna. Kas läheb keeruliseks liiga?
arvaja20. märts 2015, 10:24
lugu on hea, täitsa selline eurovisiooni lugu. ainult et video sinna juurde enam eurovisiooni lill-lällaga sugugi kokku ei lähe.
kui tegu oleks mingi suva looga, mis ei lähe euroopasse meie riiki esindama, siis minu meelest suht ok, intrigeeriv ja mida kõike.
aga antud kontekstis...no ei. lausa ehmatav ja õõvastav.
20. märts 2015, 10:44
ja habemega naine pole õõvastav? Ühiskond ongi õõvastav
see on sinu probleem20. märts 2015, 10:47
Kui sa sellega toime tule, et maailm on täis erinevusi, siis tegele endaga, ainult ise võid muuta oma maailma.
Mhh20. märts 2015, 14:12
Õigem oleks öelda, et habeme ja kleidiga mees on õõvastav.
Video on jah20. märts 2015, 10:17
hästi tehtud,aga antud kontekstis täiesti sobimatu ja lubamatu. Kindlasti tuleks teha uus, suurt armastust ja kirge peegeldav . Armastus ei tohi kunagi olla vägivaldne. Ka siis mitte,kui on lahkarvamused ja tülid. Antud video on väga vägivaldne. Ilmselt autori elus on sellised asjad normaalsed. Tavainimeste elus kindlasti mitte. Midagi head selles videos,peale ilusate inimeste ja superhea laulu ,kahjuks ei ole.
20. märts 2015, 10:19
Ei tohiks olla aga on ju ometi...20. märts 2015, 10:38
Meie perevägivalla aina kasvav olukord vajab raputamist ja see ongi video sõnum!
20. märts 2015, 10:45
Vaata Vene filmi "Karnevali öö" Seal on alguses 2 klouni ja kuna pomole ei meeldinud asi, siis lõpuks on laval 2 kodaniku! Sellist magedust tahad siis või?
To vasta20. märts 2015, 11:34
Kui lugeda iga päev ajalehti , siis tulebki välja et sellised asjad ongi tavaelus igapäevased. Et teeme näo et elu ongi lill ?
üle..p21. märts 2015, 18:09
kle ullike,mis puutub sinu elu ,mis pole lill, meile ? Naiste lemmikust ja nunnumeetri kämatõmbavast meessolistist tehti hobuse näoks veniatud kakerdis . Elina nägi küll pisut parem välja kui laval aga see-eest oli veiniklaasist kumamas see sisemine mitteilu.... Liiga palju möödalaskmisi .
jaaa20. märts 2015, 10:17
Nuga oli nii suur , nii suur..Stig nii kurb, nii nutune..Elina nii paljas nii paljas....ja koige ilusam oli verine kraanikauss ja milline filosoofia sealt ikka labi kumas. Anna voi otsad.Masakene saatis kõik otses mõttes teate kyll kuhu ja on e n d a meelest kõva tegija..no anna abi!
ziidiuss20. märts 2015, 10:32
...minu armastusest poleks sulle nagunii piisanud...
Heh, ju siis oli hirmus nümfomaan, kui delikaatselt väljendada. Kes võinuks iga hetk uue järele vaadata,sest "ei piisa ju". Ei siin aidanuks verised rusikad ega nutmaajav sibul.
Teeks äkki referendumi ?20. märts 2015, 12:07
Aga ongi ju kõva tegija ja jumala õieti tegi et pikalt saatis. 12 points.Kas järgmine kord tuleks parteikoosolek kokku kutsuda ja otsustada ,milline video teha ja need kes nõus pole ( näiteks artist) Siberisse saata ?
mmmm20. märts 2015, 10:16
Lugedes kommentaar siis tekkib ,küsimus. Mis Teil eesti rahvas viga on ? Lugu on hea ja video on hea.Üle pikka aja midagi huvitavat. See on Eestlaste elu .
20. märts 2015, 10:17
Aga ei peaks olema. Sellise elu peaks ära lõpetama, mitte sellele oode laulma. Jamõlemad küll head, aga eraldi, mitte koos.
See ongi video sõnum vägivaldsele eestlastele!20. märts 2015, 10:44
Tuleb öelda hüvasti eilsele ja proovida uuesti!!!
20. märts 2015, 10:47
Täielik vasturääkimine kl 10:17!!!!! Peaks ära lõpetama, aga samas kiidad videot eraldi olles!!! Tüüpiline ving-ving. Ise ka ei tea, aga muudkui vingub
20. märts 2015, 10:54
Vaata, kui laulu sõnum oleks midagi muud kui "Let try again", lihtsalt- lets say goodbye nt, siis oleks video väga omal kohal ja raputaks just parasjagu. Kuidas ma endale vastu räägin?
20. märts 2015, 11:47
sellega, et tuleb keelata, aga video eraldi on hea!!! Kuidas ta siis hea on? Veri ju ikka nagu veri ja nuga ka täitsa sama - laulu kas on või ei
Mhh20. märts 2015, 10:16
On olukordi, kus ei saa restarti teha, video näitab ju täpselt seda lugu. Kõige naljakam, et just oli jutuks, et kui lugu on rebasest, siis peaks video olema ka rebasest. Praegusel momendis selle video autor ikka väga puusse pannud. Tundub, et tal puudub täielikult oskus anda adekvaatne hinnang oma nn. kunstile, lihtsalt kõik teised on ... suvalised uroloogid? Viimastes kaadrites häirib veel see imelik märg lärakas maja seinal. Võltsvihma tagajärg?
mria20. märts 2015, 10:15
ks seda videot tehti ainult selle masa jaoks endale????? Kui ei meeldi ära vaata!!!! See on ju Eesti Eurolaulu video!!!!! Et siis raha käes ja jokk????? Ääretu ülbus ühe ressissöri suust. Et siis kogu meie elu käibki nii.. Kui eestis ei meeldi, siis ära vaata st mine minema. Kellele ei meeldi, astu maha???? Video, tegelikult ikka väga toores, st läbi mõtlemata ja Bornikesele võiks ikka õpetada seda kuulsaks olemise kunsti. Mingit etiketi nõuded ikka ju kehtivad veel?? Või on igal ühel oma nüüd???? Etikett????
No ma ei tea20. märts 2015, 10:49
kui Riiki esindab habemega naine, siis kas sa kujutad ette, et terve see riik on habemike täis? Kui kitsarinnaline annab olla? Mina ja mu munamägi
20. märts 2015, 11:48
Etikett peaks olema presidendi ballil - seal seda aga ka pole. Miks siis videos peaks olema?
;)20. märts 2015, 14:52
mõeldud oli Bornikese üldist olemist, saan aru noor inimene ja puha, aga noh, kui oled ületanud uudise künnise, siis peaks ka viisakamalt end esitleda oskama. Kas tal ikka on oma team Eurovisioonile minekuks, kes kiirkorras õpetaks seda istumist ja astumist? Muidu päris sireda näoga neiukene. ... kui paigal seisab ja ei räägi :)
20. märts 2015, 15:24
Ehk peaksid ennast õpetajaks pakkuma äkki? Ja veel, tarkpea, näo kohta ei öelda sire, ikka sääred on siredad .
August Soe20. märts 2015, 10:12
Tead, antropoloog, loe Kalevipoega. Vot seal on alles tegelane, kellest oleks sul vesta. Kõik tapab ära ja sõbra nainefi ei jää vägivallata. Pole mõtet iga asja kallal vinguda.
Saia Päts (Soe)20. märts 2015, 10:36
Kaleviajad on peaaegu eelajaloolised...:D
Ot-ot - miks kustutasid minupoolse video lühiprojekti20. märts 2015, 10:09
Stigi armatsemisest tiigriemandaga???
seks massidesse. rusikas igasse kodusse.20. märts 2015, 10:08
Kalkun ka arvas et muneb aga hoopis kakis. Peaks sexsoloogi ära kuulama ja tulevasele riigikogule lugemisele-vaatamisele lähetama.
vaataja20. märts 2015, 10:07
Huvitav, et paljudele eestlastele ei meeldi. Samas vaadates youtubist välismaalaste kommentaare, siis valdavalt on kõik positiivne ka video suhtes.
20. märts 2015, 10:11
Kellele ei meeldi, see ei vaevu ka kommenteerima, neil suva. Meil (eestlastel) lihtsalt ei ole suva.
Triin20. märts 2015, 10:16
Kuule eestlane, sulle ei meeldi, mulle aga väga meeldis.
20. märts 2015, 10:24
Kas sa oled suhtes vägivaldse noormehega ja vajad kinnitust sellele, et peaks ikka uuesti proovima ja kõik paha unustama? Et nii ongi normaalne? Tegelikult ei ole ja ei peaks.
teil eestlastel20. märts 2015, 11:03
ei ole suva...on küll suva...te lihtsalt ei tea ise ka mis meedib ja mis ei meeldi.;)
PS. Olen ka eestlane aga video meeldib;)
Hoopis keegi teine...20. märts 2015, 12:29
Kuidas sellest loost või videost on võimalik välja lugeda, et naine on suhtes vägivaldse noormehega ja et peaks uuesti proovima ja vana unustama? Kõigepealt, vägivaldne selles videos oli pigem naisterahvas ja tema oli ka see, kes tahtis uuesti proovida. Mina sain selle videoga vähem või rohkem samastuda. Olen ise pakkinud oma asjad ja lahkunud vägivaldsest suhtest. Lahkumisele aga eelnes pidev "ma armastan sind, ma muudan ennast, proovime alustada puhtalt lehelt..." jne. Ka minu jaoks oli tema esimene suur armastus aga ühel hetkel ma mõistsin, et armastusest üksi jääb väheks, ma ei suuda teda kunagi muuta, ta ei suuda ise ennast muuta ja mina ei oska ennast muuta ...me võime ükskõik kui palju armastada, aga me lihtsalt ei sobi kokku. Lahkusin. Ja täpselt seda nägin ma ka selles videos...ja ma ei saa aru, kuidas inimesed selles just vastupidist näevad...?! Ütleb ju Stig midagi sellist seal- my love is never going to be enough...
Kas ma oleks selllele laulule selle video teinud...minu mõtetes jooksis teine video, aga ka see video toimib.
jama20. märts 2015, 15:18
siis võiks elina videos vägivallatseda vms mitte Stig...praegu ajab segadusse, näen ikkagi , et mees on see, kes on vägivaldne, kuna peksab ise vastu peeglit ennast veriseks. Oleks siis et Elina vehib noaga Stigi ees või tõukab teda vms, aga seda ei ole seal.
20. märts 2015, 15:29
Issand, kus nüüd õrnahingelised on ühe muusikavideo omale nii hinge võtnud, et annavad või otsad.On ikka hea elu kui ainukeseks probleemiks on sellisest asjast probleem teha.
10:07, 20. märts 2015 -le20. märts 2015, 10:38
Mulle tundub nii mõneski asjas siin elus,et eestlased on veel viimased,kel mõistus peas...
20. märts 2015, 11:36
Kuidas paljudele eestlastele ei meeldi, ega siis siin alaliselt vingujad pole "paljud eestlased", siin vaid käputäis , kes pidevalt mittemillegagi rahul pole.
keskmises eas naine20. märts 2015, 10:07
Video on superhästi tehtud ja ära on tabatud ka laulu selgroog. Hoogne, lihtne, suursugune, nostalgiline, ilus ja uhke. Kes ei kannata, ärgu vaadaku ,kuid pole vaja siin oma mõistmatust ilmutada. See video läheb Euroopas väga hästi ja hinnaguid lugedes on tegemist ühe võidulooga.
20. märts 2015, 10:12
Suursugune`? Nostalgiline? Kust krdi otsast?
Jutt jummala õige!20. märts 2015, 10:06
Nii nimekas tegija nagu Masa ei tohiks sellist saasta endale lubada.
20. märts 2015, 10:06
Tore, et vaid ühe päevaga tehti, jõuab uue teha. Stig ei mõelnud lugu kirjutades ehk alkoholilembesest ja vägivaldsest paarikesest. Muutke keskkonda ja üks ühele kolmanda eesti lugu- joome, kakleme nii et veri lahmab ja siis lepime ära. Vastik.
20. märts 2015, 11:49
kas sa tõesti arvad, et Stigi käest ei küsitud, kuidas video peaks välja nägema???
Laulul pole viga,tavaline trall-lal-laa aga20. märts 2015, 10:04
videoga panid tegijad küll jõhkralt puusse - puudub HEA MAITSE,mis on üldse elus
hästi tähtis.Samal tasemel jätkates soovitaksin teha video,kus poisu kargab Ussuuri
tiigritädi ja nuttev neiuke vahib,näpp suus,pealt.
20. märts 2015, 15:31
ml20. märts 2015, 10:01
Nii tore, anna aga naisele peksa ja siis tee restart ja alusta puhtalt lehelt. Soovitavalt koos lìlledega. Kuni järgmise korrani...
Pink?20. märts 2015, 10:00
Mulle ka ei meeldinud. Laulu, Stigi ja Elina häält kuulates jäi hea, intelligentne mulje. Positiivne. Video on ju iseenesest hästi tehtud, meenutab Eminemi ja Pinki videosid- AGA need lood, mille juurde sellised videod käisid olid hoopis negatiivsemad, vägivallast ja õnnetust lapsepõlvest rääkivad. Laulu põhisõnum minu jaoks on mehe ja naise erinev asjade nägemine, mis on väga universaalne üle maailma ja erinevates vanusegruppides. Naine tahab rääkida, mees näeb seda virisemisena. Videos on aga alkoholiprobleemid, füüsiline vägivald ja väga sünged vihjed (nuga, veri). Kui lugu ütleb, et paar peaks tegelikult kokku jääma, üksteist on lihtsalt valesti mõistetud, siis video räägib paarist, kes kindlasti kokku jääda ei tohiks. Seega laul ja video ei lähe kokku.
PS! Video tegija ülbus on klass omaette. Tema nii ja tema naa. See ei ole tema laul, vaid Stigi oma.
nõmmekas20. märts 2015, 09:58
Täna öösel tuleb kevad,marss peegli ette ja rõõmsad näod ette.
Hirmus video ka siia juurde,Vaadake kui julgete,probleemide tekkimisel pange arvuti kinni ja minge välja jalutama.
https://www.youtube.com/watch?v=-WdC4DaYIeQ
Väga 20. märts 2015, 09:57
****20. märts 2015, 09:56
Auto ja vihm olid toredad. Noaga lõikumist ja verd ei tahtnud tõesti vaadata. Keegi kommenteeris eelnevatel päevadel, et videos oli väga häid ja samas ka väga viletsaid kohti ja olen selle kommentaariga väga nõus.
plagiaat20. märts 2015, 09:55
plagiaat ruudus - kõigepealt on lugu ise koopia kylie minogue ja nick cave loost ja nüüd video eminemi oma pealt maha viksitud :(
Häbi, et selline lugu läheb riiki esindama20. märts 2015, 09:50
_Režissöör Masa ehk Hindrek Maasik aga põrutab, et see on vaid meelelahutus. _
Näha on jah meie noorte käitumisest, et mingi osa lastetoast ilma jäänud põlvkonnast peab sellist räigust ja vägivalda meelelahutuseks.
Selliste "rezissööride" mõttemaailm ei ole päris normaalne....vägivalda "loomingus" kajastades on autoril ilmselt ka sellised LUULUD endal.
Meie seebiooperid on samasugused....vägivalda ja joomist ja labasust täis.
Häbi, et selline lugu Eesti riiki esindama saadetakse.
ähh20. märts 2015, 10:04
ära pabista! see eurojura pole enam ammu tõsiselt võetav üritus ja nagu kuulda ei kuulu ka lääne pool hea tooni hulka
seksissm?? mis conchita ( tõlked tussu) siis oli, labasuse tipp
Conchita võitis Eurovisiooni lauluvõistluse!20. märts 2015, 11:01
On suurepärane artist.
Mida sina ise oled elus saavutanud? Istud kodus ja laimad netikommentaariumis, kas see on kõik, mida sa ema piimaga kaasa said ? Kõik, mis teed teed endale, bumerang toimib alati laitmatult!
võitis?20. märts 2015, 19:11
häälel pole viga ainult peast on täitsa soe
ja mida sa lõugad oma bumerangist? kui seesugust lollust tõsiselt võtad oled ise varsti samasugune tussuvorst
Häbi on et eestlased on nii vägivaldsed, et vajavad raputamist!20. märts 2015, 10:53
Öeldakse, et lollidele tuleb puust ette teha ja punaseks värvida, et nad aru saaksid. Siin sulle äratusvideo! Mõtle, mis on selle video sõnum, lihtsalt mõtle!
kuule20. märts 2015, 12:09
kuidas sa seda z-ti üleval linnukesega said
Käi kuu peale20. märts 2015, 09:41
Hahah, naljanumber. Kui näitaks talle mõne kuulsama poplaulja videot, siis "Goodbye to yesterday" on alles laps selle kõrval. Antropoloog pole vist elu näinud...
mingi20. märts 2015, 10:13
turumutt tuleb dikteerima, millist videot tohib või ei tohi teha. Ei pääsenud muidu pildile.Kui ei meeldi, ei vaata,mida siin kaagutada?
kahju20. märts 2015, 09:37
Ilus laul saastaga rikutud. Sellega kujundame ju maailma. Siit saavad noored vale ettekujutuse armastusest. Paraku sellist kujundust nn. kunstis on palju ning nagu kommentaaridestki näha, on asi vilja kandnud. Inimesed peavad seda normaalseks. Ja pärast imestame, kuidas küll ümberringi nii haiged perverdid kasvavad. Leitakse, et ilus ja hingeline on imal. Just midagi hingele oleks armastuse juures vaja.
Kas järjest kasvav pervägivald pursub armastust?!20. märts 2015, 10:55
Rusikakangelastel ei piisa sisukust öelda, et siin videos olen mina...
tsingu20. märts 2015, 09:33
Sellele resisöörile ütlen ei vaata ja ei tahagi vaadata.
ära valeta20. märts 2015, 13:34
Videost jäi meelde 20. märts 2015, 09:31
Kallis maja ja odav voodipesu ning alusmadrats :) . Katkine peegel . Helina ebaloomulikud poosid . Parodontaksi hambapasta reklaam tuli ka meelde :). Auto oli OK . Jälle nuga ???? No ei haakunud looga . Lugu nii hea , et oleks saanud palju originaalsema pildi. Oh seda eestlast ja draamat :)
see ongi20. märts 2015, 09:31
enam-vähem roosamanna. millist sihtgruppi silmas ei peetaks,see on niiiiiiiiiiiiiiiiii tavaline, ühesõnaga igav. öelda artistile millist teha muidugi ei saa, DEMOKRAATIA ju, aga soovitada, head ja maitsekat nõu anda aga küll, lausa peaks. Kus puu taga need PR-d piilusid?
naine5320. märts 2015, 09:29
Mulle meeldis väga..ei pea end vägivaldseks inimeseks,tavaline maanaine..sõnumiks on ju VALU armastuse pärast...see oli väga hästi välja toodud..mulle läks väga hinge,ei ole nii head videod ammu näinud..sama hea Siiri Sisaski MIS MAA SEE ON meeskooriga lauldes..tunned just seda tugevat VALU...
taevane arm20. märts 2015, 11:11
no on alles võrdlus: Siiri Sisaskiga! Siiri on tipp ja MIS MAA SEE ON on samuti tipp. Siin lihtsalt üks eurolaul, mis lauluna polegi paha. Video mus valu küll ei tekita ainult kummastust.
Juku20. märts 2015, 09:27
Mis on selle video eesmärk? Tahe näidata verd ja vägivalda. See pidi olema masode hulgas kõige vaadatavam. Minule tekitab see vastikust ja ei kavatse sel aastal Eurovisiooni vaadata, sest meie laul on ära rikutud.
Videos on väga hea sõnum vägivaldsele eestlasele!20. märts 2015, 11:06
Meie perevägivald pursub igast uksest juba välja, on vaja sellist raputamist.
Laul on võidulaul ja video on väga hea õppetund meie rusikakangelastele, on aeg öelda hüvasti eilsele!
triiksärgis20. märts 2015, 11:12
see kõnetab pigem sellist teemat , et naine on nõus ohver olema, peaasi et pudel peeti hommikul voodist tõustes kohe võtta oleks.. äkki see elina ongi, miks muidu nii kammimata ja labase-lahmiva jutuga ?
Tibin20. märts 2015, 09:24
Pole mõtet viriseda. Enamike eestlaste elu on samasugune nagu videos näidatud, siingi on näha kommenteerijaid, kelle arust on kõik korras, järelikult jagub äratundmisrõõmu. Meil on pealegi demokraatlik ühiskond, sõnavabadus. Isegi meditsiinieetika toetab selliseid videosid, sest haiget saab ravida ainult siis, kui ta ise ka raviga nõus on. Video tegelaskujud on idee poolest kindlasti oma eluga rahul, režissöörgi on rahul - pole vaja torkida seda, mis toimib ja millega ollakse rahul.
Noored? Need on nagunii hukas või mõtlevad oma peaga. Kes on väikesest peale oma peres näinud sarnast psühhoterrorit, teab väga hästi seisukohta võtta. Mingi väike muusikavideo ei mõjuta siin enam midagi, kui kodus on vanemate peal eluaeg samasugust "draamat" nähtud. Kes tahab, võtab eeskuju, kes tahab, kasvatab iseloomu.
põmm20. märts 2015, 09:21
Arvan kui see video olnud roosa-manna siis oleks ta imalalt igav ega jääks meelde. Kuid olen videoga rahul :) Ka antireklaam on reklaam :D
riina20. märts 2015, 09:20
video laulu kehvemaks ei tee,kes ei taha ärgu vaadaku lihtsalt.laul on jutustav teos,siis peaks ka kõik varasemad raamatud,filmid ja multikad ära keelama,sest seda vägivalda enamuses neis.
Teise pilguga20. märts 2015, 09:19
Mis puutub eeskujude teemasse - oluline on noortele seletada ära kunsti ja tavaelu vahe, õpetada nägema sügavama pilguga. Seda peavad tegema vanemad, tegelikult võiks see kindlasti olla õppekavas sees (kirjanduse- või kunstitunnis). See video andis minu meelest väga hästi edasi väga kirglikes suhetes esinevat vägivalda (kunstis esitatakse võimendatud versioon, st et füüsiline vägivald võib olla ainult vaimse vägivalla väljendus) - ja "hüperseksuaalne" Elina Born selles videos klapib samuti kokku lauluga (ilmselgelt on seksuaalsus oluline suhtekomponent ja kellega siis veel olla hüperseksuaalne kui mitte oma partneriga?). Inimesed teevad üksteisele väga haiget ja selle tunnistamine on tervislikum, kui kõige ebameeldiva vaiba alla pühkimine ja teesklemine, et elame tsiviliseeritud lääne ühiskonnas. Tsiviliseeritud kultuurides on kõik elu tumedus endiselt alles - see on lihtsalt kultuuriga varjatud (brutaalsus on minu silmis asendunud julmusega). Stigi küünarnukk Elina kurgul - mehe brutaalsuse/otsekohesuse esindus, Elina pilgud, selja taga tegutsemine - naise keerukam osa suhtevägivallas.
psühhoneurouroloog20. märts 2015, 09:04
Leidis see antroposoof või kes alles probleemi.
nojah20. märts 2015, 09:02
Kui jälgida, kui palju seksismi ja vägivaldset käitumist on multifilmides, siis... Eelkõige tuleks keelustada Nu pogodi ning Tom ja Jerry.
Tibin20. märts 2015, 09:28
Paluks üks seksistlik stseen Nu pogodist või Tom ja Jerryst.
Tõsiselt, tahaks seda ilmaimet oma silmaga ka kaeda.
Nohjah20. märts 2015, 09:01
Egast ei vaatagi rohkem,laulu kuulan ikka, see päris häää.
kiisu20. märts 2015, 08:58
väga ilus laul, aga video on laulu ära rikkunud! Nõme video, vastik, verine ja vägivaldne!!
Ja milline on sinu arust eestlane?20. märts 2015, 11:10
Täpselt just selline - vägivaldne! Perevägivald on aina kasvav nähtus, sest põlvest põlve kasvavad lapsed selle sees! Aeg öelda hüvasti sellele on video sõnum!
Lihtsalt matia20. märts 2015, 08:55
Rahvas on rääkinud , maksumaksja raha on raisatud , olge vakka, teie kes kunsti ei mõista. Selline on tegijate sõnum
20. märts 2015, 13:00
Maksmaksja rahaga siin küll pistmist pole
Lihtsalt matia20. märts 2015, 08:55
Rahvas on rääkinud , maksumaksja raha on raisatud , olge vakka, teie kes kunsti ei mõista. Selline on tegijate sõnum
Lihtsalt matia20. märts 2015, 08:55
Rahvas on rääkinud , maksumaksja raha on raisatud , olge vakka, teie kes kunsti ei mõista. Selline on tegijate sõnum
...Arvamus....20. märts 2015, 08:51
Igal inimesel oma arvamus ...nagu öeldakse, maitse üle ei vaielda..ja pealegi, kui ei meeldi ärge vaadake, Keegi ei topi teid ninapidi vastu ekraani ning ei sunni teid seda videot vaatama. Kui ei meeldi ärge vadake.... Lihtne.... Ja see, et inimene on endale paksu naha kasvatand ei tähenda ülbust vaid julgust. Häirib mind see, et inimesed, kes pole sellise asjaga kokku puutunud ja kritiseerivad maa põhja, ei tea tegelikult, kui raske see on. Niipalju kui on inimesi on ka eri arvamusi pole võimaik teha siis hetkel sellist videot mis oleks kõigile meelepärane. Kuid siiski respektigem teiste tööd.
Tänapäeval lööbki läbi ekstreemsustega.
Ega ei vaatagi20. märts 2015, 08:55
Korra vaatasin, poole peale, rohkem mitte. Miks peaks.
20. märts 2015, 09:00
täpselt kui ei meeldi ära vaata.... :) pole ju mõtet vihastada ennast asjaga mida te nagunii muuta ei saa.... (ise olen neutraalne selle suhtes)
20. märts 2015, 15:34
Ega ei peagi, on keegi sundinud?
haha20. märts 2015, 09:05
Eesti inimesel polegi oma arvamust. Seda mida üks vaasja ütleb seda terve jobukari ka kaasa räägib. Kui nüüd hakkab mulle vastu tulema kommentaare , et vene vaasja vms siis teile vastuseks olen täiesti puhast tõugu Eestlane. Ilmselt üks puhtamaid , mis eestis leidub
20. märts 2015, 09:12
aga no järelikult oled sammuti üks nende seast kellel pole arvamust ju... ja noh mis teha kui mõnel eesti inimesel on ego kõrgem kui ta vari.... aga noh igal inimesel oma arvamus asjast ja nägemus.... tahaks näha nende vingujate videosi/ kirjeldusi siis kuidas nemad seda asja näevad (see praegu ei puutu teisse aga nh jah lihtsalt kirjutan) pole mõtet vaielda selle üle mida nagunii muuta ei saa
hm20. märts 2015, 11:37
mulle siiski tundub, et neid on päris palju, kellel on oma arvamus ja kes seda ka intelligentselt välja oskavad öelda, mitte ei sõima ega ei halvusta. See annab lootust, et nähtud kaadrid ei ole valdavad meie pereelus. Veel.
kunstiinimene20. märts 2015, 08:50
nojah, see on kunst. lähed teatrisse, näed, karjutakse laval üksteise peale. lähed kinno, näed, tapetakse, hautakse kättemaksu, käitutakse vastupidiselt psühholoogi arusaamadele elust ja probleemide lahendamisest. loed raamatut- loed mõrtsuka hingeelust ja sellest kuidas ta järgmist mõrva planeerib. haige eks? aga inimesed käituvadki halvasti, valesti. ja sellest saab teha kunsti, kinokunsti, teatrikunsti, ilukirjandust. mis kõige tipuks peaks veel avardama silmaringi ja muutma inimest kultuurseks.
20. märts 2015, 08:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kus ometi nii ülipositiivsed inimesed kasvavad..emapiim vist mängis rolli? 20. märts 2015, 11:22
naine 4120. märts 2015, 08:45
Võib-olla tõesti... Mina vaatasin seda klippi puhta lehena ja mulle väga meeldis. Tudus jõuline ja visuaalselt jutstav. Olin väga positivselt üllatunud. Ja nüüd, selliseid tõlgendusi lugedes, veel enam hämmelduud. Võiks ikka kunsti jaelu vahel vahet teha proovida. Samas möönan, et see võib olla raske neil, kes ise on reaalselt suhtevägivalda kogenud. Aga sellisel juhul tuleb tegeleda nende inimeste psühholoogiliste probleemidega, mitte tsenseerida kunsti väljendusvahendeid.
vägivald ei ole kunst20. märts 2015, 08:50
aga jah,,mönele sado-maso ju telgelt sobib.
20. märts 2015, 11:12
Tohoh, sis pole olemas ka kinokunsti, teatrikunsti jne, see ei koosne ju samuti lilledest ja liblikatest.
seda et20. märts 2015, 08:44
lugu on ok. aga videot on tõesti vastik vaadata. ei meeldi need katkised dramaatilised inimesed.
pooldaja20. märts 2015, 08:44
Kui mõelda asja teiselt küljelt, siis sellest loost võibki võtta õppust. Video kajastab elu, mida ise ei tahaks mingil juhul elada.
noored20. märts 2015, 08:54
vaatavad lugu seisukohast, et selline armastus ongi norm ja tegelik.
vaatavad20. märts 2015, 08:57
armastus ongi selline.
ei ole20. märts 2015, 09:14
armastus on ikka hoopiski midagi muud. Selles see häda ongi, et sõnum ja pilt ei lähe ju kokku. Need, kes peavad antud videot armastuseks, on armastuse olemusest väga valesti aru saanud. See seal videos on isekus, kättemaksuhimu, nõrkus ja loobumine.
tuhajuhan20. märts 2015, 09:15
To vaatavd. Armastus ei ole selline. Sa pole õiget armastust näinud vist!
ei ole20. märts 2015, 09:16
Armastus on midagi hoopis teistsugust. Kahju neist, kes ei ole tõelist armastust kogenud.
Kurb20. märts 2015, 11:09
aga populaarsust kogus lugu ENNE videot seetõttu, et selles ei olnud tunda alkohoolilembust ega vägivalda! Inimestele meeldivad ikka positiivse lõpuga lood. See enam ei ole.
20. märts 2015, 11:14
No, tule taevas appi, seda "norm ja tegelikku armastust" näevad igal pool ju nagunii.
jama20. märts 2015, 15:33
See on ARMASTUSEST küll väääga kaugel.....kahju, et sinu jaoks on armastus vägivald, valu ja piin...Armastuses ei ole sinna poolegi - see on midagi ülevat ja puhast, kus inimesed toetavad teineteist ja väldivad haiget tegemist ja toovad teineteises välja parima, naeravad koos ja on koos õnnelikud...see sinu variant armastusest on psühhopaatia segatud egoismi, väikluse ja õelusega. Sellised videod panevadki arvama noori, et haiget saada ja haiget teha ongi tõeline armastus ja kui suhtes valu pole, siis pole ka armastust ja peab kähku hakkama vägivallatsema, muidu äkki partner leiab parema... see näitab vaid haiget mõistust ja ajupesu.
20. märts 2015, 15:39
No sai vast ilukõne! Päris naljakas teine.
R :)20. märts 2015, 08:39
Minule meeldib! ja muud polegi öelda :D
konn20. märts 2015, 08:38
Paistab, et antud video on inspiratsiooni saanud Eminemi ja Rihanna laulu "Love the Way You Lie" videost. Meie omade video on veel suht leebe tollega võrreldes.
Jüri20. märts 2015, 08:30
Vait lambakari , see kõige parem video ja lugu mis siiani eestis yldse tehtud !!!!
20. märts 2015, 11:04
H20. märts 2015, 08:30
Vaatasin video ära ja no ei saa aru kuidas nii nõme video sõnum ühtib loo enda sõnumiga! Ja miks sellist vägivalla propageerimist peab tegema sellisel kujul ja just eurolaulu puhul...No ei saa mina aru...
Kalla20. märts 2015, 08:29
Nõus Joeliga .Günekoloogid pole ka veel oma arvamust avaldanud.Ja äkki peaks krim. asja algatama.
Ilus video ja edu teile eurovisioonil.Las koerad hauguvad.Tehke aga oma asja edasi.Tublid olete.
js22220. märts 2015, 08:25
Normaalne video. Pole halb, ega hea. Mind ei häiri absoluutselt. See, et video lugu rikub on loll jutt. Lihtsalt stsenaristi ja rezisööri nägemus antud heliloomingust. Näiteks, kui kaubanduskeskuses mängitakse Mozarti või Vivaldi loomingut taustamuusikaks, siis see ei ju kahanda nende teoste väärtust meie silmis...
20. märts 2015, 11:13
Ega see video lugu tõesti ei riku, mõlemad on suht haledad ja väga täiuslikult täiendavad teine teist. Mozart ja Vivaldi on parem küll rahule jätta sellise loo võrdluses, need sellid tegid ikkagi maailma muusikat, eurovisioonilugu on kodukootud üllitis.
juss20. märts 2015, 08:19
"...et naine mõtleb, mida kõike ta mehega teeks, kui tolle kätte saaks. Ja siis õnnetu mehike istub autos, verine käsi kinni seotud."
Vägev ja naiselik sõnum jah maailmale laiali saata.
Naine20. märts 2015, 08:19
Isver küll, see on kõigest vaid video. Videos toimunu ei peegleda tegelikku elu. Peab ikka päris debiilne olema, et võtta videoid tegelikkuse peegeldajana.
mis20. märts 2015, 11:17
tast siis teha, kui ta midagi ei ütle ja tegeliku eluga kokku ei lähe? Iseendale räägid ju vastu.
20. märts 2015, 11:18
Tõesti, tundub, et osa inimesi on mõistuse kaotanud.Kui samastatakse muusikavideot tegeliku eluga, siis jääb vaid kaasa tunda.
kk20. märts 2015, 08:17
Ausalt öeldes tundub, et selle video looja elas iseenda tumedat poolt välja. Tundub olevat suht vägivaldne inimene, sest kriitika tegijale vastas ta isikliku rünnakuga. Praeguses maailmas, kus mõned väärastunud inimesed otsustavad tuhandete elude üle, kus nendesuunaline kriitika võrdub kritiseerija eluga , siis on minul isiklikult tekkinud tugev vastumeelsus "munadega" tüüpide suhtes, kes ei suuda adekvaatselt kriitikasse suhtuda vaid õigustavad ennast kritiseerijat rünnates.
ongi20. märts 2015, 08:48
väärastunud inimesed pakuvad tänapäeval meelelahutust. sellepärast ei olegi eriti midagi vaadata. nagu need sarjad, mis toodetakse üks teise järgi. haige lihtsalt.
konsa20. märts 2015, 08:15
Antropoloog: meie eurolaulu video on täis seksismi ja vägivaldset käitumist
<<<<<<<<
muidesk, see viide nn. AUTORITEEDILE (antropoloog) on ilmne soov,
KEHTESTADA KONTROLLI LOOMINGU ÜLE,
marksistlik-feministlik ünenägu
konsa20. märts 2015, 08:17
lisa
ei ole vaadanud seda kultuura värki, vaid suhtumine on vildakas
nõme20. märts 2015, 08:15
ilusa laulu rikkusid ära,ei taha enam kuulatagi,veelvähem vaadata.Miks on seisukoht ,et meelelahutus peab olema vägivaldne,naru promoks,et ka suhe peaks olema vägivaldne.Õudust .as see kes selle välja mõtles,tema mõtetes liigubki midagi sellist.Miks peaks laul jätma positiivse tunde,kui selline video.Rikutud kogu eurovisioon.
kahju20. märts 2015, 08:15
mulle ka ei meeldinud. Laul isegi pole mingi eriline saavutus, aga vähemalt kuulatav. Video sunnib peale mingi mõttemalli, mis minu omaga ei haaku. Milleks? Video loojad võiksid oma üllitise tavainimesele lahti selgitada.
Ats 201520. märts 2015, 08:13
Aga lugu on hea .... üle pika aja. Need leelotamised ja kaske - kaske kisamised on ju hoopis suured jamad ja ometi meie RR neid raadios / tv-s kogu aeg usinasti laseb.
Mai20. märts 2015, 08:06
Video ei ole originaalne, aga on odav, labane, kõige madalamatel tunnetel sõitev. Tekkis eemaletõukav tunne, laul ise oli laulduna algul ilus. Kujutasin hoopis ilusamat mõtet videolt, aga see vana ammukasutatud labasus, igavus ja tühisus.
Täpselt selline ongi eestlane!20. märts 2015, 11:25
Vägivaldne, rusikakangelane, ärpleja, joodik!
Ikka puust ette ja punaseks, ega muidu keegi aru ei saa, mis on video sõnum!
kahju, et on vaja raputada perevägivaldset ühiskonda!
Kas20. märts 2015, 18:58
Kas paremat kohta vägivallaga võitlemiseks ei leidnud kui ilusa laulu taust?
asdf20. märts 2015, 07:53
Video on tõesti jama, raskelt mõjuv ja mittepositiivse tooniga. Tundub selline järgi ahvitud välismaa värk.
jama20. märts 2015, 07:51
äärmiselt nõme video, kahjuks rikub ilusa laulu ära
20. märts 2015, 15:41
Ega ikka ei riku küll.
konsa20. märts 2015, 07:50
Antropoloog: meie eurolaulu video on täis seksismi ja vägivaldset käitumist
<<<<<<<<<
kui näiteks selle laulu tegevus oleks toimunud öösel kalmistul, kus osalised oleks kehastunud ringi roomavateks zombideks, poleks sellist SÜÜDISTUST TÕESTI olnud.
jälle miski tallinna LINNAülikooli lõpetanud ajupestud marksisti etteaste, näete ma olen olemas
Laulu rikutud elu20. märts 2015, 07:50
Eks ilusa laulu ärarikkumiseks on mitu võimalust. Masa nägemus on üks nendest.
jah20. märts 2015, 13:29
Lisaks veel sellele inimesele, kes video tegi : kui sa kriitikat ei talu, siis parem ära loe seda (kriitikat).
dse20. märts 2015, 07:46
20. märts 2015, 07:40
no jah. alati võib mitte rahul olla. ja praegu nii ongi.
las ta olla
mulle meeldib ja ma arvan, et enamustele meeldib.
kindlasti oleks parem olnud, kui kaks meest või kaks naist oleks seal miilustanud ja seksinud ja mida kõike veel, siis oleks ok olnud. kooselu ikkagi
kas20. märts 2015, 11:20
armastus muud ei olegi? Kaks varianti: 1) seks ja miilustamine, 2) peks, purju joomine ja lahkuminek? ARMASTUS??
Joel20. märts 2015, 07:39
Ootaks enne siis juba ka uroloogi arvamuse ära. Kõiksugu loogidel siin nüüd asja mingi kuradi tühise video analüüsimisel ja mida kõike veel. Marss tööle ma ütlen ausalt.
lugeja20. märts 2015, 07:12
See antropoloog võib oma jutuga puu taha minna
uroloog20. märts 2015, 11:32
Ma tahaks ka midagi öelda ...