Tanel TatterFoto: Daisy Lappard
Inimesed
12. jaanuar 2012, 14:48

Tanel Tatter sõuab suvel abieluranda!

Eesti üks seksikamaid mehi, ennekõike saatejuhi ning seltskonnategelasena tuntud Tanel Tatter on viimasel ajal hoidnud madalat profiili ja pole palju avalikkuses esinenud. Suvel sai kinnitust tõsiasi, et noormees kihlus oma kallima Riina Rossarega ning

Riina ja Tanel käisid eelmisel suvel sõprade pulmas Saaremaal ning koht ja aeg jättis neile kustumatu mulje, mistõttu otsustati, et kauem pole vajadust oodata ja pulmad tuleb teoks teha juba sel aastal. Pruut räägib, et pulmade organiseerimine kulgeb väga rahulikult. Enda kohta on ta öelnud, et ei ole vist selles suhtes klassikaline paanitsev pruut. Pulmad saavad neiu sõnul olema nende enda nägu ja kindlasti väga erilised.


Riina ja Tanel kohtusid mõni aasta tagasi suvisel peol. Riina on rääkinud, et nende pilgud kohtusid, tehti mõned tantsud ja sellest piisas, et terve ruum elektriga täita. Kuna mõlemad olid just eelmisest suhtest väljunud, siis uude hüppama ei kiirustatud. Möödus piinarikas pool aastat, kuni Tanel Riina Skype’is sõbraks lisas ja nii see edasi areneski. Tanel võlus Riinat naise arvates just oma vana kooli džentelmenlikkusega, mida tänapäeval enam tihti ei kohta.