Filipp KirkorovFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
19. märts 2015, 10:54

Kirkorov müüb korterit, kus ta elas Pugatšovaga, ühe miljoni euro eest (3)

Vene poptäht Filipp Kirkorov pani müüki Moskva korteri, kus ta veetis oma õnnelikumad aastad endise abikaasa Alla Pugatšovaga.

Moskva kesklinnas tänaval Zemljanoi Val asuva korteri eest küsib laulja 70 miljonit rubla ehk ligi miljon eurot, kirjutab Komsomolskaja Pravda.

Kirkorovi lapse- ja nooruspõlv möödus samas majas 3-toalises korteris. Kui ta abiellus Alla Borissovnaga, siis ta ostis samas trepikojas veel kaks korterit ning ühendas kõik need omavahel: kolmest korterist sai üks suur kahetasapinnaline 7-toaline lukskorter.

Pärast lahutust Pugatšovaga kolis Kirkorov veelgi uhkemasse elamisse Fillippovski põiktänavale ning korter jäi tühjana seisma. Kirkorov rääkis Komsomolskaja Pravdale sama korteri kohta mõned aastad tagasi, et seal möödusid tema elu kõige õnnelikumad aastad ning seal on väga hea aura.

260 ruutmeetrit suur korter on möbleeritud, kuid vajab siiski värskendavat remonti. Esimesel korrusel asuvad köök, söögituba ja kolm avarat garderoobituba. Teisel korrusel on magamis- ja vannituba ning vaade jõele.

Vaata korteri plaani SIIT.