Joodiknaine. Fotolavastus.Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
18. märts 2015, 15:40

JOODIKNAINE LÄLLAS LENNUKIS: "Kus mu mees on? Te olete ta ära tapnud?" (1)

Ühel purjus naisterahval, kes rahvuselt soomlanna, õnnestus pikk lennureis Helsingist Bangkokki muuta teiste jaoks põrgulikuks. Kui naisele lennukis enam napsi juurde ei antud, võttis ta lisa enda varudest ning muutus üha ohjeldamatumaks.

Iltalehti kirjutab, et Finnairi esmaspäevane lend Bangkokki viibis ilma tõttu viis tundi. Kui lennuk oli poolel teel Taisse, äratasid unne vajunud reisijaid raskelt purjus naise vali sajatamine ja vandumine. "No pistke mind pokri! Visake mind lennukist välja!" räuskas naine.

Alkoholi talle enam juurde ei toodud, kuid ilmselt olid proual endal joogid kaasas, vahendas lehele kohal olnud reisija. Ja ta ei allunud enam mingitele korraldustele ning muutus aina pöörasemaks.

Kaasreisijad mõtlesid õudusega, et kui märatseja pärast tehakse hädamaandumine, siis viibib Bangkokki pärale jõudmine veel mitu tundi.

Naisel oli ka mees kaasas, kuid too pages oma kaasa kõrvalt lennuki tagaotsa vabale istmele sõnadega: "Oh my god!" Räuskaja lähedusest lahkusid ka mõned lastega pered.

Stjuuardessid jäid võimetuks – mitte miski ei rahustanud maha naist, kes aeg-ajalt tõusis üles ja käis meest taga otsimas. "Kus minu mees on? Kas te olete ta ära tapnud?" lällas naine ja nõudis politseid.

Politsei ootaski naist Bangkokis, kus lennuk pärast tunde kestnud tramburaid maandus.

Finnairi pressiesindaja Päivyt Tallqvist ütles lehele, et Finnairi lendudel esineb harva, et reisijad hakkavad häirivalt käituma, kuid enamasti seostub selliste häirejuhtumitega alkohol. Pressiesindaja sõnul on Bangkoki lendudel palju puhkusereisijaid, mis nähtub alkoholi tarbimisest. "Pakume lennul tasuta alkohoolseid jooke vaid toidu kõrvale, muul juhul peavad reisijad alkoholi eest tasuma ning tugevasti purjus reisijatele me loomulikult alkoholi ei too," selgitas Finnairi pressiesindaja.

Kõnealuse häirija karistust pressiesindaja ei kommenteerinud. Võib juhtuda, et Finnairi lennukitesse teda enam ei lasta.