MadonnaFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
18. märts 2015, 07:00

Millised kuulsused lähtuvad põhimõttest "kes kopikat ei korja, see rubla ei saa"?

SÄÄSTUSTAARID: antagu meile kõik tasuta! (4)

Võiks arvata, et ükski staarimaailmast tuntud tegelane end rahalugemisega ei vaeva – milleks, kui varandusekuhilad üha kasvavad! Radar­Online on aga kindlaks teinud, et on päris arvestatav hulk staare, kes säästmist jumaldavad ja igal sammul kokku hoida üritavad. 

Owen Wilson 

Kui koomik oli paaris näitlejanna Kate Hudsoniga, korraldas ta kallimale suurejoonelise, rahvarohke sünnipäevapeo ja kutsus külla isegi Hudsoni ekskaasa, Black Crowesi ninamehe Chris Robinsoni. Aga kui arve saabus, pesi Owen oma käed asjast puhtaks.

"See oli äärmiselt veider! Kõik arvasid, et Owen kui peo korraldaja tasub ka arve, aga ta lihtsalt istus, käed risti rinnal, ega teinud tšekki märkamagi. Möödus mitu pikka minutit, aga siis sai kõigile selgeks, et Owen ei kavatsegi maksta. Lõpuks oli Chris see, kes oma krediitkaardi välja võttis ja kogu lõbu kinni maksis," räägib üks kohalviibinu.

Sarah Michelle Gellar

Sarah’ uus sari "The Crazy Ones" on täistabamus ja täielik hitt, aga see ei tähenda, et korraliku sissetulekuga endine vampiiritapja rahaga hooletult ümber käiks. "Sarah otsib alati häid pakkumisi, olgu siis soodusmüük, tasuta näidiste tellimine või ükskõik mis muu. Ta ei taha täishinda maksta. Mitte kunagi, mitte millegi puhul," räägib Sarah sõber.

Sarah on andunud kupongikasutaja: nendega ostab ta süüa, viib rõivaid keemilisse puhastusse ja kasutab muidki teenuseid. "Lõigun jah kogu aeg kuponge välja ja kasutan neid ka. Absoluutselt! Miks peaksin ma oma tuntuse pärast asjade eest rohkem maksma kui kogu ülejäänud maailm?" on Sarah ühes intervjuus küsinud.

Kate Hudson

Kate kurtis alles äsja ühes intervjuus, kui raske on staari elu: mitte ühtki punasel vaibal kantavat kleiti ei osta nad välja, palgad lihtsalt ei võimalda seda. "Inimesed arvavad, et need kleidid on meie endi omad. Kaugeltki mitte, me laenutame neid! Mina ei saa endale selliseid väljaminekuid lubada. On asju, mille peale ma olen valmis kulutama, aga kindlasti mitte selliste rõivaste peale. Kui sul on kaks last, kellega seonduvad kulutused tuleb katta, ei saa endale laristamist lubada. Muidugi ma soovin, et võiksin priiskavalt elada, aga kõik on nii kallis, et ma lihtsalt ei saa!" ahastas Kate. Lihtsalt infoks: naise turuväärtus on 38 miljonit dollarit.

Kristen Bell

Selle staari kokkuhoidlikkusest sai avalikkus teadlikuks alles eelmise aasta lõpupoole, kui näitlejanna 26. novembril Los Angeleses kasutatud madratsit ja voodit ostes kõmufotograafide kaamerasilma ette jäi.

Scott Disick

Kourtney Kardashiani kaasale Scottile meeldib väga laadida endast Instagrami pilte, kus ta rahatähtede sees püherdab, mis sest, et tal endal krõbisevat sugugi ülearu pole. Hollywoodi poepidajate seas on ta oma rahanappuse poolest juba laialdaselt tuntud. Sellest faktist hoolimata riietub Scott väga kallilt ja sõidab üle mõistuse uhkete sportautodega – talle lihtsalt antakse kõike tasuta kasutada.

"Ta veenab oma lemmikfirmasid, et see on neile hea reklaam, kui ta nende toodetega kõmufotodele jääb. Ja firmade esindajad usuvad teda ning pakuvad talle kõike, mida kuti hing vaid ihaldab!" räägib Scotti sõber.

Tyra Banks

"Ameerika supermodelli" saatejuhil on äärmiselt kallis maitse, aga tal on õnnestunud oma elu korraldada nii, et ta suurt millegi eest maksma ei pea ja on selle üle veel väga uhke.

Näiteks pole talle probleem tunnistada, et võtab alati hotellitoast seebi ja šampooni kaasa, et võimalikult palju säästa. "Ma olen paadunud kokkuhoidja. Kui ma kodus elasin, andis mu ema mulle iga kuu taskuraha, millest üritasin kõrvale panna nii palju kui võimalik," on Tyra ühes intervjuus tunnistanud.

Mama June

"Here Comes Honey Boo Boo" sarjast tuntud pereema June ei ole lasknud tähesäral end hullutada. Kupongikuninganna, kelle üks suuremaid hobisid on iga sendi säästmine, on hoolimata sissetuleku märkimisväärsest kasvust oma koonerdamisharjumusele truuks jäänud. Näiteks pakuti talle üsna mõistliku hinnaga suuremat maja, mida tema seitsmeliikmeline perekond hädasti vajanuks, kuid proua keeldus kõrgemat üürihinda maksmast.

"Me teeme eelarveid ja üritame säästa nii palju raha kui võimalik," teatas June uhkelt. Pole küll selge, mille jaoks nimelt.

James LeBron

Ajal, kui James LeBron teenis veel 13 miljonit dollarit aastas, veenis ta üht Clevelandri restorani omanikku uksi kella neljani hommikul lahti hoidma, et tema sõbrad segamatult pidutseda saaksid. Kopsakale jootrahale lootnud omanik oligi nõus, aga sai šoki, kui kuningas James kogu selle vastutulelikkuse eest tänutäheks vaid kümme dollarit andis.

Mark Zuckerberg

Hunnik ühesuguseid särke oli esimeseks vihjeks, et Facebooki asutaja ja hetkeseisuga üks maailma rikkamaid mehi ei kavatse hoolimata saabunud edust arutult kulutama hakata. Zuckerberg on ka avalikult tunnistanud, et tema eesmärk on elada kokkuhoidlikult. Näiteks lahkusid Mark ja tema naine Priscilla oma mesinädalatel restoranist jootraha jätmata, kuigi romantilise õhtusöögi arve oli kõigest 40 dollarit.

Gisele Bundchen

Ilmselt on supermodelli kaasa Tom Brady naise ära hellitanud. Gisele, kellel on tagataskust võtta 290 miljoni dollari suurune varandus, ilmus hiljuti ühte California butiiki ja armus seal lootusetult Becca Mooni saabastesse. Kuid selle asemel, et punnitava rahakoti rauad avada, küsis Gisele poepidajalt, kas ta võiks ehk need saapad tasuta saada. Modelli meelehärmiks poepidaja keeldus.

Lil Za

Üks Justin Bieberi (endisi?) parimaid sõpru seadis vahepeal oma elu väga mugavalt sisse: vähe sellest, et ta pidevalt Bieberi kodus suuri pidusid korraldas ja politseile joogise peaga sõbra kalli auto roolis vahele jäi, lõpuks sättis ta end suisa Bieberi juurde elama! Lõpuks sai Bieberi mõõt siiski täis ja ta viskas Lil Za oma elamisest lihtsalt välja.

Teri Hatcher

"Meeleheitel koduperenaiste" staar on kurikuulus ihnuskoi. Näiteks on ta võtnud pähe, et ei osta mitte kunagi uut autot enne, kui vana on kas kümme aastat vana või sõitnud 100 000 miili. Kui kultussari lõppes, rääkisid kurjad keeled päris pikalt sellest, kuidas Teri oma treilerit mööblist tühjendas, et kõik kokkukaabitu hiljem kirbuturul rahaks teha.

Madonna

Hoolimata sellest, et ta on läbi aegade üks edukaim muusik, on Madonna äärmiselt kitsi. Vähe sellest, et ta säästab kõigi vältimatute väljaminekute pealt – ta suisa nõuab, et talle pakutaks tooteid ja teenuseid tasuta! Ükski tema töötaja pole kunagi saanud mingeid preemiaid, sest staari hinnangul peaksid kõik olema tänulikkusest oimetud, et üldse tema juures tööd on saanud.

"Hea, et ta üldse palka maksab, sest ta on veendunud, et tema tiimis töötamine on kõigile iseenesest juba nii suurepärane võimalus. Mingeid lisatasusid temalt loota pole," räägib üks asjassepühendatu.

Ka ületundide eest, mida lauljatari tiheda graafiku tõttu palju ette tuleb, keeldub Madonna lisatasu maksmast.