ÜLLATUS: Raadio Sky Plus hommikuprogrammi saatejuht Maris Järva saadeti lapsepuhkusele lillekimbu ja privaatkontserdiga Ott Leplandilt. Foto: Kaadrid Sky Plusi Facebooki videost
Inimesed
17. märts 2015, 07:00

Maris Järva: "Ott Lepland astus sisse ja kõik läks käest ära…" (13)

Beebipuhkusele läinud saatejuhi viimane tööpäev raadios lõppes pisaratega

"Teades kolleege, siis ma aimasin, et eks nad midagi plaanivad. Et saate lõpp juba paistis, siis eeldasin, et seekord ma ei murdu," räägib raadiojaama Sky Plus saatejuht Maris Järva, keda kolleegid üllatasid viimasel tööpäeval Ott Leplandi esinemisega.

Saatejuhil Maris Järval oli möödunud reedel Sky Plusi hommikuprogrammi stuudios vähemalt mõneks ajaks viimane tööpäev. Nimelt on Maris beebiootel ja suundus lapsepuhkusele. Sky Plusi veebilehele laaditi reedel üles ka video Marise viimasest tööpäevast.

Üllatusena kutsuti stuudiosse suure lillekimbuga laulja Ott Lepland, kes Marisele lilled üle andis ja ka ühe laulu laulis. Kui Ott stuudiosse astus, sai Maris kohe aru, millega kolleegid hakkama on saanud ja pisarad ei lasknud end kaua oodata.

"Ott astus sisse ja kõik läks käest ära," ütleb ta.

Maris mainis ka raadioeetris, et plaanis viimase tööpäevaga vaikselt ühele poole saada. "See oleks ainus viis kolleege pisarašõust päästa. Aga õnneks polnud siiski tegu päris kurbade pisaratega," ütleb ta.

Muide, Ott Leplandi ei valitud Marisele laulma juhuslikult. Ta on suur Leplandi fänn.

"Ma olen Otile tõesti juba superstaarisaate eelvoorudest kaasa elanud. Ta on ülihea laulja ja ka laulukirjutaja, selle tõestuseks on tema viimane plaat "Öö mu kannul käib". See on pisut rahulikum ja mõtlikum album, mida ta sai saavutatud edu tuules õnneks endale lubada," ütleb Järva.

Lapse sugu juba teada

Raadiojaama Facebooki lehel avaldatud videos ütles Alari Kivisaar, et neil on kolleegidega kombeks alati, kui raadiost mõni Oti lugu tuleb, Marise üle nalja visata. "Nad teavad, et Oti muusika mulle meeldib, ja on seda siis õigel hetkel ära kasutanud," ütleb Maris. "Eks meil visatakse nalja kohe, kui vähegi põhjust on. See käib asja juurde."

Pärast saadet kattis Maris kolleegidele laua. "Jutustasime paar tundi, siis viisin lilled koju ja läksin juuksurisse."

Naise sõnul on tal loomulikult kahju puhkusele minna. "Mõistusega saan kõigest aru, aga emotsioonid on emotsioonid."

Maris Järva (neiupõlvenimega Üksti) abiellus oma kallima, ettevõtja ja endise Eesti meistriga maadluses, Argo Järvaga 2013. aasta septembris. Koos olid nad selleks ajaks olnud kolm aastat.

Möödunud aasta mais kuulutati Maris Kroonika meelelahutus­auhindade jagamisel aasta naisraadiohääleks ning sama aasta oktoobris tuli rõõmus uudis, et Maris ja Argo ootavad esiklast.

Kui toona Maris veel lapse sugu ei teadnud, siis nüüd on seegi teada: "Tähtaeg on aprillis, oodata on tüdrukut." Seda, millal Maris raadioeetrisse naaseb, ta veel öelda ei oska. "Eks see selgub täpsemalt aja jooksul. Esmalt tuleb uuele tegelasele otsa vaadata."

Praegu on lapseootel ka Marise parim sõbranna, seega rõõm saab olema kahekordne.

 

Uue saatejuhi otsingud juba käivad

Alari Kivisaare väitel on juba mitu kuulsust hommikuse äratamistöö vastu huvi tundnud, nüüd asutakse neid testima.

Iga päev osaleb saates üks külalistegija, välja valitud saatejuht asub lõplikult eetrisse 23. märtsil. Külaliste hulgas on Teele Viira, Eda-Ines Etti, Peeter Oja ja mitu teist. "Vaatame, kuidas nad sellele valule vastu peavad," sõnas Alari Kivisaar.

"Vaja on välja loosida autosid, kuulutada välja festivalide peaesinejaid, lugeda läbi kogu ajakirjandus ja teha veel miljon pisiasja ajal, kui nad tavaliselt on harjunud hoopis magama."