Kümme noormeest, kelle seast valitakse välja kolm finalisti.Foto: TV3
Tele
15. märts 2015, 21:35

Oled hääletustulemustega rahul? Kellele sina pöialt hoidsid?

Rahvas valis superstaarisaate finalistideks Risto Paiste, Jüri Pootsmani ja Karl Gustav Adamsoo (14)

TV3 "Eesti otsib superstaari" stuudiovooru otsesaates selgusid sel pühapäeval televaatajate soovil esimesed kolm finalisti. Edasi pääsesid Risto Paiste, Jüri Pootsman ja Karl Gustav Adamsoo. Kõigi žüriiliikmete väljavalitu Kristjan Kannukene rahva tahtel finaali ei pääsenud.

Klaveri saatel astusid täna üles kümme noormeest: Mikk Mäe, Karl Mihkel Salong Tallinnast, Karl-Erik Tamme Hiiumaalt, Karl Gustav Adamsoo ja Joosep Eendra Tartust, Mattias Simson Türilt, Georg Tulver Pärnust, Jüri Pootsmann Raplamaalt, Risto Paiste Saaremaalt ning Kristjan Kannukene Keilast.

Kohtunike Maarja-Liis Ilusa, Tanel Padari, Rein Rannapi ja Jarek Kasari valikud olid telepubliku soovidest erinevad.

Padar lootis, et edasi pääsevad Kristjan Kannukene, Jüri Pootsman ja Karl Mihkel Salong.

Maarja-Liis Ilusa valik oli Kristjan Kannukene ning Mattias Simson ja Mikk Mäe.

Maestro Rannap pakkus edasipääsejatena neli meest: Kristjan Kannukene, Risto Paiste, Mikk Mäe ja Karl Mihkel Salong.

Jarek Kasar nägi lootustandvaimanatena Kristjan Kannukest, Mattias Simsoni ja Karl Mihkel Salongi.

Stuudiovooru esitajate telefoninumbrid ja esitused olid järgmised:

900 73 01 Georg Tulver "Titanium"

900 73 02 Kristjan Kannukene "Õige valik"

900 73 03 Joosep Eendra "Hit The Road Jack"

900 73 04 Jüri Pootsman "One And Only"

900 73 05 Mattias Simson "Kui mind kutsud sa"

900 73 06 Risto Paiste "Hello"

900 73 07 Mikk Mäe "Taas punab pihlakaid"

900 73 08 Karl Mihkel Salong "Hurt"

900 73 09 Karl-Erik Tamme "Ükskord"

900 73 10 Karl Gustav Adamsoo "Starlight".

"Eesti otsib superstaari" esimene stuudiovoor alustab TV3 otse-eetris homme kell 19.30.

Loe, kuidas poisid end tutvustavad!

Karl Mihkel Salong, 18, Tallinnast:

Mu fookus ongi hetkel ainult bändil. Kui peaksin saama superstaariks, täidaksin muusikamaailma rock'n`rolliga niimoodi, et kellelgi ei saaks küllalt.

Jüri Pootsmann, 20, Raplamaalt Raikkülast:

Hetkel töötan täiskohaga. Broneerin reise ja olen customer service Taani klientidele. Põnev. Minust peaks saama järgmine superstaar, kuna ma usun, et tooksin Eesti muusikasse midagi uut ja huvitavat; soov laulda ja esineda on suur.

Mikk Mäe, 18, Tallinnast:

Lõpetan parajasti gümnaasiumi, käin trennis ning kooli kõrvalt teen kahte bändi. Samuti õpin iseseisvalt juurde IT-alalisi teadmisi ja teen kodulehti. Tahaksin saada lauljaks, sest tunnen ennast laval mõnusalt ja koduselt ning tahaksin seda edasi teha.

Georg Tulver, 21, Pärnust:

Õpin TTÜ-s äriinfotehnoloogiat, töötan vabakutselisena veebidisaini, filmimise ja produktsiooni valdkonnas, hobina tegelen lohesurfiga. Juba muusikaga tegelemise alguseaastaist olen tundnud, et pillimängust jääb väheks. Laulmine on mulle olnud hobiks, mille üle pole ma kunagi mõelnud, et ma pean või keegi sunniks mind seda tegema. Muusikakoolis soovitas erialaõpetaja laulmisega tegeleda ning peale seda olen muusikavaldkonnas vaid sellele pühendunud.

Risto Paiste, 22, Saaremaalt Pihtla vallast Tõlluste külast:

Õpin Eesti Lennuakadeemias, lisaks laulmisele on hobiks võrkpall. Laulmine ja muusika on juba poisikesest saati südamelähedane olnud! Kõigest sellest, mis kord südamesse pugenud, on raske loobuda. Praegu ongi minu võimalus olla seesama "Muusika" ja jääda  inimeste südametesse!

Karl Gustav Adamsoo, 20, Tartust:

Õpin Tartu Ülikoolis ajakirjandust ja kommunikatsiooni. Lauljaks saamine on olnud alati minu suur soov. Unistada tuleb suurelt ja unistuste poole tuleb pürgida. Seda tunnet, mis muusika ning laval esinemine minus tekitab, ei vahetaks ma millegi vastu.

Karl-Erik Tamme, 23, Hiiumaalt Kärdlast:

Käsil on ülikooli lõpetamine. Vabal ajal meeldib mulle olla koos sõpradega ja kitarri mängida. Mina tahaksin saada lauljaks sellepärast, et mulle meeldib sellega tegeleda.

Kristjan Kannukene, 18, Keilast:

Õpin vioolat Tallinna Muusikakeskkoolis, armastan jazzmuusikat ja kunsti. Kui võimalik, jooksen. Tahan kinkida mahedat muusikat, mis kõlaks kaunilt - kõigile kuulajaile.

Joosep Eendra, 19, Tartust:

Õpin Tartu Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumis 12. klassis. Viimased kolm aastat on minu suureks hobiks olnud Youtube´i coverite tegemine. Olen ka avaldanud paar enda kirjutatud lugu. Minu suureks sooviks oleks olla kunagi samasugune eeskuju alustavale muusikule nagu mulle on olnud väga paljud suured muusikud!

Mattias Simson, 19 Türilt:

Superstaarisaates olen seepärast, et kui minu elul oleks nimi, siis oleks see laulmine ja muusika - "Laulmine Simson".