Inimesed

"Tuhkatriinu" – kas tõesti noortele tüdrukutele sobimatu? (5)

LISA KOMMENTAAR

Kass14. märts 2015, 21:20
Maailm on vist hulluks läinud.Igalt poolt otsitakse mindeid pseudopõhjuseid,et saaks ainult kõike kritiseerida,eitada ja maha teha.Küll on selleks Pipi Pikksuka nn. rassiprobleemid,nii et raamatut tahetakse suisa ümber kirjutada,nüüd siis Tuhkatriinu liiga peenike piht.Barbie on juba ammu kõikidel hammaste vahel.Miks pole juba tagajalgadel loomakaitsjad,sest Punamütsikese loos on ilusast hundist tehtud paha loom?Ja moraalijüngrid võiks tulla välja väitega,et Lumivalgeke oli üleüldse üks lõtvade elukommetega naine,sest elas koos seitme mehega!Mis veel?Printsess ja konn?Kas tegu võiks olla zoodoomia ilmingutega,sest suudlemine on ju eelmäng seksile?
Nagu näete,on muinasjuttude maailmas veel küllalt "probleeme",mille kallal hambaid teritama ja
keelama hakata.Jõudu!
Ah?14. märts 2015, 15:01
Et kui Tuhkatriinu oleks ülekaaluline, siis saadaks see välja sõnumi, et ainult paksud saavad printsile naiseks? Ja kõik saledad inimesed peaksid ennast solvatuna tundma. Edaspidi tehaks igast filmist 100 erinevat versiooni- paks peategelane, peenike peategelane, musta ja valge peategelasega, puudega peategelane, asiaatlik peategelane jne. Igaüks siis valib filmi peategelasega vastavalt enda olukorrale ja isikule.
ei tea14. märts 2015, 13:21
Kas asi on kleidis, aga ta paistab ka lühemat kasvu olema. Selle kasvu kohta piht õige, arvestades, et tuhkatriinu ju lapseohtu olema peaks. Pigem tundub oma ea ja kasvu kohta kuidagi liiga turjakas.
Cinderellat on vaid üks ja ainus.14. märts 2015, 11:28
Täiesti normaalne saledus, meie tänavad on hõblukesi neiukesi täis, kelle piht veel peenem.
Ants14. märts 2015, 09:56
Muinasjutt on muinasjutt ja mitte segi ajada tegeliku eluga