Carmen Kass.
Inimesed
14. märts 2015, 07:00

Kes on Eesti ihaldusväärseimad vallalised kaunitarid? (69)

Teadagi unistavad mehed sellest, et möödujad nende käevangus olevale daamile pika tunnustava pilguga järele vaataksid. Mis võiks aga rinna veel rohkem uhkusest kummi ajada kui kaunis pruut, kes on ühtlasi tegus ja oma alal silmapaistev. Millised säravad naised alles otsivad enda kõrvale seda õiget?

Kaks aastat tagasi tegi Õhtuleht ülevaate ahvatlevatest tuntud preilidest, kelle puhul tundusid kõik kaardid lahtised olevat. Nüüd on aeg vaadata, kes neist on vallaliste seast lahkunud ja kelle võiks nimekirja lisada.

 

Uued tulijad

Supermodell Carmen Kass on taas vaba naine

Ilus ja intelligentne – just selline kombo on kokku saanud supermodellis ja endises maleliidu presidendis Carmen Kassis (36). Carmen on üks tuntumaid Eesti kaunitare, kes laias ilmas modellina läbi löönud. Tänu tööle on ta palju reisinud ja kahtlemata laia silmaringiga.

Carmen oli kuus aastat paar New Yorgi restoraniärimehe Richie Akivaga, seejärel oli kümme aastat tema kõrval sakslasest malesuurmeister Eric Lobron. Möödunud aasta lõpus kirjutas Kroonika aga, et tippmodelli ja temast 18 aastat vanema härra liit on karil. Carmen ekslevat eneseotsingute põneval teel.

USA meesteajakirjale Vman on ta rääkinud, et teda köidab mehe juures kena trimmis tagumik ja vale suhtumisega kutid on tõelised tujurikkujad: "Väikeste asjadega – nagu kulmude kitkumine ja rinna raseerimine – võin ma veel harjuda. Aga liigne macho’likkus on eemaletõukav."

Õrn ja naiselik Kati Vaikre on alati viimase peal sätitud

Kunstnik Martin Saare endine kallim, juuksur Kati Vaikre (26) võlub kindlasti sellega, et teda ei kohta avalikkuses kunagi räsitud välimusega – Kati näeb alati viimase peal sätitud välja, soengust ja jumestusest hästi istuva riietuseni.

Eks see ole tingitud ka asjaolust, et preili peab veel ka stilistiametit. Ühtlasi on Kati öelnud, et üheks tema iidoliks on Marilyn Monroe, kes on ju absoluutne naiselikkuse kehastus! Samas peitub Katis vahel ka rajude nahkpükste ja neetsaabastega rokitšikk.

Marilyn Jurmanile ei valmista ükski ettevõtmine raskusi

Paku ainult välja ja Marilyn Jurman (29) teeb selle ära! Marilyn, kes rohkem tuntud laulja ja näitlejana, teeb peale selle veel sadat asja – ta loeb multikatele peale, õpib laskmist, uisutab, kirjutab laule nii endale kui ka teistele ja korraldab üritusi, hobikorras maalib, teeb fotosid ja luuletab. Inimesena on ta ühteaegu särtsakas ja armas.

"Esimese asjana torkavad pähe kohe ausus ja enesekindlus. Kuigi sealgi on selline õrn piir, kus enesekindlus võib muutuda labasuseks. Inimene tohib endaga rahul olla, kuid mitte liiga rahul," on Marilyn Naistelehes arutlenud, millised omadused võiksid mehel olla.

Samuti ei tohiks mees lipitseda, vaid peaks olema lihtsalt teadlik ja siiras.

2013. aastal läks Marilyn lahku kitarristist Karl Kanterist, kellega oli koos kolm aastat. Mullu kevadel tunnistas ta saates "Nädalalõpp Kanal2ga", et on 15aastasest saadik pidevalt suhtes olnud, kuid on nüüd avastanud, et saab ka ise kenasti hakkama.

Poisilik-naiselik Kristel Aaslaid ootab kiiksuga printsi

Sarjas "Padjaklubi" Soome ehitajat, poisilikku tüdrukut Mišat kehastav Kristel Aaslaid (25) on kindlasti paljude mehepoegade unistus. Kuigi teleekraanil tundub ta väga mehelik, on Kristel päriselus ikka tõsine püss! Seda nii välimuse kui oma tulise oleku mõttes.

Möödunud aasta lõpul pandi Kristelit paari muusik Joosep Järvesaarega, kuid Kristel kinnitas, et ta süda on endiselt supervaba ja Joosepiga on ta vaid hea sõber.

"Olen olnud ühes suhtes, üle elanud paar õnnetut armumist ja enamasti olen endaga rahu teinud, mõeldes, et olen üksik romantiline hing, kes ootab oma kiiksuga printsi," ütles neiu augustis Õhtulehele.

"Kuna olen loovhing, siis meeldivad mulle paratamatult sellised inimesed, kes loovad ja teevad asju kirega," paljastas ta. Ühest küljest peaks mees olema hellake, kuid teisalt jälle väga mehelik ja mitte millegi ees kohkuma.

"Meil peaks olema koos lõbus ja äge hängida, mul peab olema temaga millestki rääkida ja ta peaks võtma mind kui võrdset."

Nooruke Elisa Kolk pole veel tõelist armastust kogenud

Meie muusikataevasse on komeedina lennanud uus täht. Lauljatar Elisa Kolk on napist 17 eluaastast hoolimata jõudnud teha koostööd Kristjan Kasearu ja Uku Suvistega, esineda koos Karl-Erik Taukari ja Ivo Linnaga, kirjutada mitu laulu ja pääseda "Eesti laulu" poolfinaali.

Peale laulmise tegeleb ta modellindusega. Enesekindlusest ja ambitsioonikusest tal puudu ei tule: suvel napis riides Kroonikale poseerinud Elisa unistab läbilöögist Ameerika muusikaturul.

Noor iludus, kes tegeleb ka modellindusega, tunnistab, et esimene armastus ei ole tema jaoks veel möödas.

"Ega suhete pool ole minu elus päris puudu olnud, aga pikaajalist sügavat armastust ei ole ma veel kogenud," ütles ta hiljuti Õhtulehele.

Kuid tähelepanu, noormehed! Preili jaoks on tähtis, et mees näeks hoolitsetud välja. "Ei jää märkamata, kui mehel on olemas stiilitunnetus, hoolitsetud soeng, tervislik vorm, meeldiv lõhn," on Elisa Buduaarile rääkinud. Õllekõht talle ei meeldi ning mees peaks olema töökas, aktiivne ja edukas.

 

Kaasa leitud

Kerli Kõivu kõrval on fotograafist-muusikust kallim

Eesti artistidest maailma muusikataevas kõige eredama tähena särav Kerli Kõiv (28) on kahtlemata paljude noormeeste unenägudes. Oma lapseliku oleku ja ekstravagantsete kostüümidega on Kerli justkui muinasjututegelane.

Kui muidu pole Kerli oma armastatute nimesid avaldanud ja on intervjuudes varem vaid oma kallimat põgusalt maininud, on nüüdseks teada, et tema südame on hõivanud samuti Los Angeleses resideeruv fotograaf ja muusik Brian Ziff, kellega lauljatar kodumaalgi käinud on.

Kokapreili Anni Arro sai möödunud aastal emaks

Eesti kuulsatest naistest on vast osavaim hõrgutavate roogade abil mehe südamesse teed sillutama kokapreili Anni Arro (31). Peale selle on näitsikul veel üks omadus, mis näib meestele meeldivat – ta on kunagi pidanud ka modelliametit.

Annit on ümbritsenud tuntud meeste tähelepanu. 2004.–2007. aastani oli ta paaris näitleja Ivo Uukkiviga. Seejärel võitis Anni südame staarisaatest võrsunud laulja Marten Kuningas, kellega mindi aastal 2010 lahku.

2013. aasta suvest võib Anni taas vallaliste seast välja arvata. Möödunud septembris sündis tema ja ta elukaaslase Marko Erlachi perre tütar Anita Astrid.

Kirjaneitsi Kadri Kõusaar leidis väärilise mehe

"Armastus käib kõhu kaudu ja ma oskan hästi süüa teha. Ja huumorimeel on mul ka – igav ei hakka ei voodis ega väljaspool," on kirjanik ja režissöör Kadri Kõusaar (34) end iseloomustanud ajakirjas Anne & Stiil.

Kõlab hästi? Paraku on rong läinud. Kadri pole oma eraelust väga palju avalikult rääkinud, kuid möödunud aastal jõudis meediasse uudis, et ta on enda kõrvale leidnud väärilise mehe – Tšehhi ja Inglise ajaloo ning rahvusvaheliste suhete professori Martin D. Browni.

"Lõpuks ometi leidsime mõlemad kellegi, kes vastab meie ülikõrgetele vaimsetele, füüsilistele ja psühholoogilistele nõudmistele," ütles Kadri Kroonikale. 12. detsembril sündis nende perre poeg Maximilian Felix.

Üdini naiseliku Elina Borni süda on võetud

Elina Born (20) laulis end superstaarisaate viiendal hooajal paljude televaatajate südamesse. Kurvika ja iginaiseliku lauljatari trump on ka avameelsus – neiu, kes ei salatse, peaks vastassoo esindajale hästi mõistetav olema.

Peale selle on Elina öelnud, et jääb meeste tähelepanu võites väärikaks, tähelepanu nimel saltosid ei viska ja end paljaks ei koori. Tagasihoidlikkus pidavat ju voorus olema.

Mõni aeg tagasi teatas aga Publik, et Elina on suhtes Rauno Tali nimelise noormehega. Et nad hoidvat töö ja eraelu lahus, ei ole inseneriametit pidavat noormeest küll avalikel sündmustel Elina kõrval näha olnud.

Särtsaka Teele Viira ellu tuli hingesugulane

Käreda häälega, särtsakas, seksikas, lõbus, päikseline, tujutõstja – need märksõnad iseloomustavad superstaarisaatest orbiidile lennanud Teele Viirat (26).

Mehi, kes suudaksid Teele-suguse tulesädeme kõrval sama eredalt särada, pole ilmselt palju, kuid lauljatar on ühe sellise leidnud. 2013. aasta septembris tunnistas Teele Õhtulehele, et tema elus on inimene, kellega tal on tekkinud grafeeni tugevune side. Möödunud augustis avaldas ta Kroonikale, et kallima nimi on Andreas Aru ja maagilisel kuupäeval 08.08. tähistasid nad esimese koosoldud aasta täitumist.

"Kui me peopesi vastamisi hoiame, on tunda magnetilist tõmmet, veri hakkab kiiremini voolama," õhkas Teele. Teistel mehepoegadel tuleb sellest tulesädemest nüüd suu puhtaks pühkida!

 

Endiselt vabad

Motomeeste unistus Kairi Rondo kasvatab üksinda loomi

Mehiseid telesaateid juhtinud Kairi Rondo on vist küll iga mootorihuvilise mehe unistuste naine. Kui telekas näitab vormelivõistlust, siis ei kuule tema suust kohe kindlasti, et võidusõit on igav ja tema eelistaks vaadata hoopis seebikat.

Kairil on hobisid, mida kiputakse pigem meeste pärusmaaks pidama – trummimäng, motosport, kalapüük. Six-pack’i ta mehelt ei nõua.

"Mulle meeldivad pikad turskemad mehed väikese õllekõhuga, kuid ainult pisikese õllekõhuga," on Kairi Kroonikale kirjeldanud meest, keda ta enda kõrval näha tahaks. Samuti võiks mehel olla huvi mootorite vastu.

Mullu veebruaris nähti Kairit küll paaril üritusel motospordihuvilise Madis Heinsalu seltsis, kuid Kairi nende suhet ei kinnitanud.

Oktoobris andis ta Linnalehele intervjuu, kus rääkis, et on hingelt maainimene ja Sauel asuvas kodus on tal paarkümmend lammast, hulk kanu-kukki, kaks kassi ja kaks koera ning nende kõigiga toimetab ta üsna üksi. Seega tundub, et meestel on Kairiga veel võimalus!

Mendi-Annal härra õige leidmata

Midagi vormikamate naiste austajaile! Anna Jankelevitš (27), kes televaatajale tuntud saatest "Tantsi tagumik trimmi" ning seriaalidest "Ment" ja "Padjaklubi", pole salanud, et rambivalgusse meelitas teda lootus endale hea mees leida. Aususest ja enesekindlusest ei tohiks Annal niisiis puudu tulla.

Mis kõige parem, mehe ilu ega rahakott Annale suurt korda ei lähe. "Mul on majanduslikult kõik olemas, mis vaja. Pole tarvis, et mees oleks miljonär ja sõidaks Bentley luksusautoga," on restoranijuhatajana töötanud naine Õhtulehele öelnud. "Pole vahet, on ta blond, brünett või punase peaga. Tore oleks, kui ta poleks väga lühike. Ma olen 180 cm pikkune. Kui mees on üle 175 cm, on okei," rääkis Anna Kroonikale. Tähtsaim olevat mehe südamlik iseloom.

2012. aastal osales Anna saates "Randevuu", kust sobivat kaaslast ei leidnud. Eelmisel aastal sai ta TV3 eetris lausa oma saate "Anna otsib meest", kust härra õige jäi samuti leidmata.

Juunis teatas Anna, et on ikka veel vaba. Päris kogenematu ta suhetes siiski pole: tal on pool aastat kaugsuhtekogemust, ent seda ta enam ei kordaks.

Evelyn Sepal ei jää töö kõrvalt eraeluks aega

Aktiivse seltskonnategelasena tuntud Kultuurikatla direktriss Evelyn Sepp (42) paneb oma šiki välimusega igal sammul fotograafide kaamerad välkuma.

Tegus Evelyn lähtub põhimõttest: kes palju teeb, see palju jõuab. Karmi töögraafiku kõrvalt on ta jõudnud end teleekraanil proovile panna võistlustantsus ja laulmises.

Evelyni on seostatud Keskerakonna juhi Edgar Savisaarega, 2009. aastal pandi Evelyni paari Tallinna linnavalitsuse nõuniku Alar Pingiga, aasta hiljem semmis ta Audentese võrkpalliklubi juhi Mihkel Salmiga.

On kahtlustatud ka armusädet Evelyni ja tema tantsusaate treeneri Marko Kiigajaani vahel, kuid viimane on seda eitanud. Evelyn oma eraelu kommenteerinud pole.

Buduaarile on Evelyn väitnud, et talle meeldivad inimlikud ja targad mehed. Kui Kroonika selle aasta algul päris, miks pidudel Evelyni käevangus meesterahvast ei kohta, vastas ta, et tööelus aktiivne olles tuleb ilmselt eraelule lõivu maksta.

Saates "Avameelselt" on ta tunnistanud, et pole sugugi kindel, kas kõigile naistele kuskil hingesugulane olemas on. Ehk pole lootus siiski läinud?

Malbe näitlejatar Mirtel Pohla pole veel mehele läinud

Haldjaliku olekuga näitleja Mirtel Pohla (33) on kindlasti filmi- ja teatrihuviliste meeste salaarmastus. Kes on vaadanud veel seriaali "Kodu keset linna", võib tunda, nagu oleks ta kaunitariga juba aastaid tuttav.

Portaali Elu24 lugejad valisid 2007. aastal Mirteli seksikaimaks naisnäitlejaks. Muidugi on tal ette näidata ka hulk teatriauhindu. Siiani on elu näidanud, et Mirtelile lähevad peale kolleegid – kuus aastat oli ta koos Rasmus Kaljujärvega, kellest läks lahku 2007. aasta algul. Peagi kaotas Mirtel südame Tambet Tuisule, ent 2009. aastaks oli seegi suhe karil.

2010. aastal tuli ilmsiks, et näitlejatari uus väljavalitu on filmirežissöör Veiko Õunpuu. Koos käisid nad ka presidendi vastuvõtul. Eelmise aasta suveks oli paar Kroonika andmeil lahku läinud.

Et Mirtel pole eraelu teemal sõna võtnud, ümbritseb tema suhteseisu alatasa salapära.