Foto: Kanal 2
Tele
13. märts 2015, 16:33

Kanal 2 saate "Eesti tippmodell" kolmanda hooaja võitjaks kuulutati Aule! (6)

12. märtsil Kanal 2 eetris olnud "Eesti tippmodelli" finaalsaates kuulutati välja kolmanda hooaja võitja, kelleks sai 16aastane Karksi-Nuia tüdruk Aule. Enne saadet tunnistas neiu, et ei saanud nädal aega magada... 

Finaalsaatesse olid kutsutud lisaks neljale finalistile – Hendrik, Liise, Aule ja Jekaterina – ka kõik varasemalt saatest välja kukkunud modellikandidaadid. Žüriilaua taga istusid Liisi Eesmaa, Toomas Volkmann, Urmas Väljaots ja Paolo Moglia.

Saates nägime, missugune väljakutse oli modellidele osaleda Tallinna moenädalal. Finaalsaate väljakutseks oli aga ajakirja Cosmopolitan kaanefoto pildistamine, mis läks kõige paremini Aulel.

"Eesti tippmodelli" võitjaks kroonitud Aulet ootab modellileping maailma ühe edukama ja mainekama agentuuriga Major Paris. Sõidu- ja elamiskulud Pariisis katab Top Modelsi agentuur, mille esindaja on Paolo Moglia. Soovi korral võib Aule liituda ka Majori filiaaliga Itaalia moemekas Milanos. Lisaks poseerib Aule ka naisteajakirja Cosmopolitan aprillikuu numbri esikaanel.