Tele

Tänane "C-komando" ei ole sobiv vaatamiseks alaealistele ja tundliku närvikavaga inimestele

"C-Komandos" näeb täna avameelset intervjuud süüdimõistetud loomapiinajaga (25)

LISA KOMMENTAAR

26. oktoober 2015, 15:19
a-rühm tegi õigeid valikuid kas või eba seaduslikult aga sai tehtud antud mõtetuse tipp c-komando teeb lugusi nii kuidas tahab süüdi moistetult voetakse intervuu et toestada et suutu aga inimesed kes süütud neid siis laimatakse ja üritatakse telesaate vaatajaskonda tõsta.sellised manipulaatorid tuleks ritta panna ja a-rühma teha
14. märts 2015, 22:17
küll karma jõuab ka kõigi nendeni, kes vastutusest kõrvale on hiilinud ja jätnud paljugi tegemata
13. märts 2015, 14:04
VAJA ON PRETSEDENT TEKITADA JA VASTU VÕTTA OTSUSED SEADUSED,KUIDAS TÕELISI SADISTE ÄRA MÄÄRATA JA PSÜHH.HAIGLAS KUI OHTLIKKE ELU AEG PIDADA.ÜLDSE POE TÄHTIS,ET TAPPIS "AINULT" LOOMI.SEE ON JUBA KÜLLALT JUBE JA NÄITAB ET ON TÕELISELT VÄÄRASTUNUD,MIS SELE PÕHJUSEKS IGANES ON.
HAKKAB TAPMA INIMESI JA PÜROMAANIAGA TEGELEMA TEATUD VANUSES.SEE ON MANIAKILE OMANE.KA TA VALETAMISTARVE JA OSALT SOOV AVASTATUD SAADA ON EHTMANIAKLIKUD.JÄTTIS JU TAPARELVA KOERA LAIBA KÕRVALE,KUID POLITSEI EI VÕTNUD ASITÕENDIT ARVESSE.PAKUB LÕBU LOLLITADA.
ON OHTLIK KÕIGILE NÕRKADELE,USALDAVATELE,SÕLTUVATELE,HEASOOVLIKELE-SEE ON TALLE KUI HAILE VERI.ÄRATAB PIINAMISTUNGI.
RISUSTAB MEIE ELUKESKKONDA.TULEB ÄRA VÕTTA IGALT SADISTILT JA TUIMURILT KES OOMI HALVASTI KOHTLEB NENDE PIDAMISE JA NENDEGA TÖÖTAMISE ÕIGUS ELUKS AJAKS.KANDA REGISTRISSE MIS KÕIGILE AVATUD 90 a.NII ON VÄIKEGI VÕIMALUS KONTROLLIDA .AGA KÕNTSA TEKIB JU JUURDE...
12. märts 2015, 05:54
lõust on nüüd kõigile igaks juhuks teada
totrale mõrvarisr rajakale11. märts 2015, 23:39
sitavares peaks nagu juhuslikult auto ette astuma,rusika otsa kukkuma või kraavi ära uppuma.
66611. märts 2015, 22:51
vend tuleb ISISe kätte anda. Oleks mingigi kasu.
66611. märts 2015, 22:51
vend tuleb ISISe kätte anda. Oleks mingigi kasu.
Uss11. märts 2015, 21:57
Kummaline jah, pätt läks istuma kõige muu, aga mitte loomapiinamise pärast. Kuigi pean hommikul kell 4 ärkama, vaatan saate ära. Loodan sealt hingerahu saada, kuid kas?
See koletus peab küll viima loomapidamise seaduste muutmiseni ja väärakatele korralike karistuste määramiseni. Või tuleb omakohtus.
Mõttetu maailm.
Püha jumal11. märts 2015, 21:26
Ma ei ole tavaliselt kommenteerija, aga see teema paneb mind kirjutama. MILLEKS??? Absurdsuse tipp on näidata sellist võikat loomapiinajat ja teha temaga intervjuu. Anda talle võimalus seletusteks??? Et teised temasugused leiaksid enda tegudele "vabanduse" või milleks seda vaja on? Juhtusin FB-s nägema postitust, mille tõttu selle inimese teod ilmselt suure tähelepanu alla taas sattusid ja õnneks sai ka karistuse.
Sellised inimesed on HAIGED MANIPULAATORID, mis tähendab, et eitab nii palju kui võimalik ja räägib tõtt nii vähe kui vaja. Et selline inimene üleüldse intervjuuks nõusoleku andis, näitab, et kahju tal oma tegudest küll pole, pigem naudib "kuulsust". Haige. Uskumatu, et loomakaitsjad sellisel saatel eetrisse lasevad minna. Ja millised on need inimesed, kes sellist asja vaatavad?!
11. märts 2015, 23:43
Vaata saade ära,siis kommenteeri!
See11. märts 2015, 21:24
isik on vaatamata oma noorele eale juba sarimõrvar ja sadistlik sarimõrvar. Sellised isoleeritakse arenenud riikides ühiskonnast - mitte 1 aastaks vaid eluks ajaks, kuna kujutavad endast suurt ühiskondlikku ohtu. Kuna Eestis puudub praktika selliste indiviididega peaks koheselt otsima informatsiooni teiste riikide asjatundjatelt (näiteks USA). Ennustan et vabaneb 'hea käitumise' tõttu ennetähtaegselt ja mingit järelkontrolli ei rakendata - ressursside puudumise tõttu...
Meedium11. märts 2015, 20:15
Täna koerad, homme inimesed... Nooruki närvid on sassis ja neid enam terveks ei tee. Las istub natuke- kaasvangid hakkavad sellist kohe töötlema. Ja õigustatult! Vanglas siiski õiglus toimib, kuid EV kohtumõistmises mitte.
Hälvikule on juba pitser otsaees- elupäevi, mida anti küünarnuki pikkusena, on järgi jäänud vaid väikese sõrme jagu... Universumis on tasakaal.
oi-oi11. märts 2015, 19:12
Ma natuke olen nüüd pettunud selles C-komandos kes loomapiinajat kaitseb....Eks vaatab saadet ja teeb omad järeldused pärast!
11. märts 2015, 23:43
Kurb on lugeda kommentaari,kui pole inimene isegi saadet veel näinud!
sadisti jutt11. märts 2015, 19:06
üks koertest oli poodud, pidi see alles jalahoop olema mis ümber kaela keerdutõmbas,,
kindlasti11. märts 2015, 19:02
tuleb saadet vaadata
kas tõesti on loomade tapmine poisi poolt kellegi kuri väljamõeldis, et räägitakse inimjahist
kui ei ole väljamõeldis siis saab olla vaid ainus lahendus - poiss on satanistide hulgast kes astuvad nüüd omade kaitseks välja
Lumememm11. märts 2015, 18:14
Enne kui seda saadet näen, ütlen juba ette, MA EI USU MITTE ÜHTEGI SÕNA, mis selle raisa suust tuleb!
Ta tunnistas küll kahe koera tapmist jalalöögiga ja kassi tapmist rusikahoobiga, aga see ju pole nii.
Koeraomanikud, kelle hundikoerakutsikal tilkus suust verd ja buldogikutsika omanik, peaksid avalikustama, millesse nende väiksekesed tõeliselt surid!
Ja kassi ei tapa RUSIKAHOOBIGA. Kui keegi seda väidab, siis ma olen päris kuri…
Olen näinud kassi, kes käis läbi kombani heksli ja maandus põhukoormasse. Oli küll suht räsitud, aga roomas põhuhunnikust välja ja asus oma haavu lakkuma.
paul11. märts 2015, 17:45
eht värdjas ju täna koerad kassid ,aga mis homme Sikotilo
Arne11. märts 2015, 17:24
Kes need meie kuulsad ja ilusad on? Vargaplikad, loomapiinajad, stripparid.....Sellist Eestit küll ei tahtnud
Arne11. märts 2015, 17:18
Kas te olete haiged ? Kas keegi oskaks tuua kasvõi ühe põhjuse, miks selline saade?
Minu jaoks on nüüd see telekanal kadunud.
tõde11. märts 2015, 17:06
5 aastane loomapidamis keeld inimesele, kes piinas loomi enda juures paar päevai ennem kui surnuks piinas? Üles tunnistas kahe koera ja ühe kassi tapmise, olgu öeldud, et see kass elas tema käes vaid loetuid tunde. kinni läks ta istuma vaid sellepärast, et 16a olid tal tingimised all, inimesele tekitatud kehavigastuste eest (mille eest sai 1,5a tingimisi). Loomadepiinamise eest pole talle aresti määratud. Noormehel oli ka kaasosaline, kes aitas tal erinevaid loomi hankida, etentades vanale peremehele armastaja paari, kelle juures leiab tema loom helge ja uue kodu. Miks kaasosaline vabalt veel ringi käib on see, et tegu on alaealisega ja eelnevaid karistusi pole. Ühesõnaga looma tapmine eriti julmal viisil on eestis lubatud ja mingit karistust sellele ei järgne!
Kuidas11. märts 2015, 16:51
maamuna sellist jubedust kannab. Mis on sellisel veel öelda?
ahh11. märts 2015, 15:30
mis sa röögid,sassis oled?
meedia11. märts 2015, 15:28
hakkab nüüd lisaks pättidele, loomapiinajaid ka promoma? Lahedad mehed ikkagi, peab neile sõna andma?
Liisa11. märts 2015, 15:10
LUGEGE SELLE TÜÜBI KOHTA VENEKEELSEST POSTIMEHEST 3.märtsi koos kommentaaridega-SIIS NÄETE ET TAPPIS AASTATE JOOKSUL JA TÖÖTLES LOOMI HULGI.JA SEAL LEHES JA JÄRGMISTES ON ARTIKLEID SELLE TEO KOHTA VEEL.KUI TULI ARTIKKEL SÜÜDIMÕISTMISE KOHTA ,SIIS SELLE ALL ON ARTIKLITE LOETELU TA TEGUDEST JA LUGEGE NEID KÕIKI JA KOMMENTAARE KINDLASTI.!