GenkaFoto: Teet Malsroos
Inimesed
11. märts 2015, 11:11

GENKA PARKIMISTRAHVI PÄRAST PAHANE: maksin kinni auto parkimise parklale, kus mu autot polnud (18)

Räppar Henry Kõrvits ehk Genka kirjutab oma Facebookis, et kui millegi muu üle kurta pole, siis vana hea parkimistrahvi üle ikka.

"Sõitsin Europarki. Panin moblaga parkima. 35 minsa pärast naastes oli kojaka vahel trahv. Küsisin siis, et mis värk on. Olin pannud vale parkla. Tõesti seal oli kaks parkla märki kõrvuti ja ei süvenenud. No okay. Siis tuli välja, et parkla kus ma parkisin, seal on tund aega hoopis tasuta. Kokkuvõttes on see, et maksin kinni auto parkimise parklale, kus mu autot polnud ja lisaks pean trahvi maksma, mis sest et tund aega on tasuta," kirjeldab Genka sotsiaalmeedias oma esimest  parkimistrahvi.

"Vol 2. on üks söögikoht, kus aeg ajalt käin. Klientidele 2 tundi tasuta. Võtad pileti ja jees. Olen seal mitmeid kordi käinud. Panin ilusasti pileti armatuurile. Naastes jälle trahv. Põhjus: automaadist väljutatud parkimispiletile oleks pidanud võtma söögikohast templi. Pole never kunagi võtnud," jutustab ta oma halvast kogemusest.

"Kokkuvõte: kahes tasuta parklas parkimise eest maksan nüüd kokku umbes 70 euri parkimiste eest trahvide näol. Hell yeah!"

Hea lugeja, millised on Sinu kogemused prakimistrahvidega?