Blogid

Kinos võib kõõrdsilmseks jääda (26)

LISA KOMMENTAAR

see24. märts 2015, 08:55
Eesti tarbijakaitse on nali kuubis. Laiali ajada see laiskade bande.....
oik16. märts 2015, 09:55
"Kui mu kaaslane kõhkles, kas esimesse ritta tasub üldse kohti osta,"
Ja siis kui reaalsus ühtäkki kohale jõudis on kõik teised süüdi!? On ikka see eesti inimene üks kummaline elukas, teab et esireas võib ebamugav olla, ostab pileti ja siis viriseb et näe ongi paha- kus on tarbijakaitse!? Ma ei tea, mul oleks häbi sellist seiklust siin ilmarahava ees kirjeldada.
nurr15. märts 2015, 22:51
ööülikoolis viivi luige loeng valedest.
muuseas räägib ta ka sellest, et välismaal elades jälgis ta eesti elu ajakirjandust tarbides. pilt tundus kohutav. kodumaale naastes oli olukord hoopis teine. klikiajakirjanikud olid raha pärast tegelenud kodumaa laimamisega.
ega sina, kats, ometi raha pärast?
msi14. märts 2015, 16:20
otsustasin kontrollida, ega ma katsi vene keele oskuse koha pealt ei eksinud. otsisin üles kuulsa elulooraamatu sexist ja muust. ei eksinud, kats kinnitab seal, et vene keelt rääkida ta ei oska.
aga ma leidsin sealt ka häid tsitaate.
"suhtlemisoskus klientidega tuli pikapeale, aegamisi õppisin ka idioodi kombel iga asja peale naeratama. ometi tundus see nii kahepalgeline ja rumal."
kes on siin pidevalt vingunud eesti teenindajate kallal, et nad ei oska naeratada?
"kui ma eestis elades teenindava personaliga vahel kapriisitsesin, siis karjäär pizza pomodoros muutis mu suhtumist neisse terveks eluks."
paistab, et katsil on käsil juba järgmine elu...
msi13. märts 2015, 21:26
milline on lusti peamine kutsumus, on raske öelda. kunagi väitis ta, et selleks on kirjutamine.
mulle meenutab ta haklberi finni raamatu tegelasi, kes korjasid pealtvaatajatelt raha kokku ja tõotasid anda vägeva etenduse.
nüüd on raha kokku korjatud aseritelt ja lubatud neile kõva ülemaailmset pr-kampaaniat. tänastes 7. uudistes esitles kats aseritest pulmalaulikuid. esmaspäevaks lubati järge. jään huviga ootama, kuidas kats neid intervjueerima hakkab. minu teada ta vene keelt ei oska. aserid olid aga seda nägu, et inglise ega eesti keelt nad ei valda.
14. märts 2015, 05:23
Lusti peamine kutsumus on raha, raha ja veelkord raha. Ta on valmis ilma seebita p-sse pugema inimesele kellel on tema arvates raha. Kellel aga raha ei ole, see pole tema arust inimene. Nagu näha on tal sügavalt intelligentsed huvid. :)
13. märts 2015, 15:29
kuda küll katsiga juhtub ja teistega mitte.....
väsitav 13. märts 2015, 12:16
miks paneb KL võrdusmägi kõõrdsilmsuse ja pooltotruse (whaa...) vahele? kuidas näeb välja pea viibutamine? nii ees pole ekraani kunagi varem näinud? palju vähem ees? tõesti? jne jne jne....
aastad läevad12. märts 2015, 23:22
kats, kintsud on paksuks läinud. kui võrrelda eelmisel aastal normanni kõrval istuva katsi paljastatud kintse ja poliitikasse kippuvaid ajakirjanikke materdava õhtulehe arvamusloo juures oleva pildi peal demonstreeritavaid, siis...
sulepeast11. märts 2015, 22:48
välja imetud lugu. tallinnas on piisavalt kinosid ja on võimalik normaalses reas istudes igat filmi vaadata. kats käib tartus pidu panemas, mitte kinos.
aga pole välistatud ka võimalus, et tartu kino omanikule soovib lusti järjekordne ärimehest peika millegi eest kätte maksta.
veider on see, et blogiga samal ajal ilmutab lust repliigi, kus kurdab tallinna kunstielu kehvust ja nutab taga londonit. samas ei taipa ta seda, et filmielamusi pole mõtet tallinna asemel provintsi otsima minna.
to õige elts11. märts 2015, 16:45
mis su kasutajanimi fb-s on?
nojah11. märts 2015, 16:21
Lust jääb igavesti matsiplikaks, bluffigu ta oma Londoni kõrgseltskonnas liikumisest mida tahes.
Jääb arusaamatuks, miks ei saa ta oma sorakate juustega midagi ette võtta...Eriti siis, kui ilmub teleekraanile. Aga veel olulisem on tema kõnemaneer ja sõnakasutus, eriti siis, kui ta kellegi kallal tänitama hakkab. Ei ole tema ohtrate sponsorite sekka sattunud professor Higginsit!
ki-no11. märts 2015, 16:06
ega probleem on õige: näit Võrus on veel hullem, kino näidatakse nn "tiatrisaalis", mis ei ole ei teatrisaal ega kinosaal ega kontserdisaal tänapäeva mõistes, sest kalle on sisuliselt olematu, lava on kõrgel ja ridade esinumbritel vaadatavus on naeruväärne, post on ees, eespool on toolid üksteise taga nii et vaata inimeste "vahelt" ja veel, seansid on nii üksteise järgi, et saali õhutust ei toimu, konveier !! ja kino ise ei alga kunagi täistunnil, neid krdi treilereid on oksrefleksini ees, milleks ja no heli on nii vali et pane tropid, kus siin tarbijakaitse
Õige Elts11. märts 2015, 15:15
Ma olen väga pahane ÕL peale!Miks ei saa nemad teha delfi eeskujul registeeritud kommentaatoreid?See minu nime alt sõnavõtmine on vale ja paljud kommentaarid on pigem Katsi vaenulikud,kuid mina seda ei ole.Miks delfi ei ostnud ÕL ära,siis saaksin oma registeeritud kontoga kommenteerida?Olen ka nõus FB kontoga kommenteerima!Ma loodan,et ÕL võtab midagi ette ja ma saan teinekord siin kommenteerida registeeritud kasutaja nimega!Selle blogi sissekande kohta niipalju,et kolm esimest rida kinos ei kannata flimi tõepoolest vaadata,sest siis on tõepoolest silmad vastu ekraani.Ma loodan,et Kats võtab selleks midagi ette ja teeb selle kohta tv3 loo,kus küsitleb kino juhatajat,miks müüakse kolm esimest rida välja,kui sealt vaatamine on piiratud!Miks üldse on need read,kui sealt on vaateväli piiratud?
MMM11. märts 2015, 14:00
nurr11. märts 2015, 13:26
kavatsesin juba lustiblogist lahkuda. teemad ei paku huvi. aga on mõned varasemad teemad, mis veel huvi pakuvad.
1 blogipostitus, mis kustutati, käsitles lusti suhtlemist allar jõksiga fb-s. kats esines päevalehe uuriva ajakirjanikuna, kes tegeleb apteegivaidluse teemaga. samas üritas ilmselt ka flirtida. paraku 2 head asja korraga ei saa. lootusrikas flirt lõppes sellega, et jõks kustutas katsi sõbralistist.
mõistatasin tookord, kust pärineb lusti huvi apteekide vaidluse vastu. ja kes oli päevalehe artikli põhiautor. guugeldasin meelis mäeotsa nime. ja ongi otsene viide apteegiärile olemas..
Tiiu11. märts 2015, 11:40
Olen Katriniga selles osas küll asboluutselt nõus, et selline piletite müük tuleks ära keelata. Käisin ka mina seal kinos oma lapsega vaatamas filmi "Öö muuseumis". koht oli võimalik saada vaid teise ritta. Mõtlesin samuti, et no kui pilet müüakse, siis järelikult on sealt ka võimalik filmi jälgida. Kahjuks pidime pettuma, sest üle 20KKahjkukinosaalis pidime pettuma, sest üle 20 min. ei pidanud vastu. lihtsalt nina vastu ekraani ei ole võimalik filmi j'lgida. Raha küll tagasi küsima ei läinud, lahkusime õnnetutena.
Elts11. märts 2015, 11:33
Enne kinosse minekut oleks võinud juuksed vähemalt ära pesta! Suisa hirmus, et noor naisterahvas isiklikule hügieenile mingit tähelepanu ei pööra!
Pseudoprobleem11. märts 2015, 08:42
Selge see, et esimesest reast filmi vaadates saab teistsuguse filmielamuse kui kusagilt tagant.
Prl. Katrinil on kyll köördsilmsus juba olemas (vt. fotosid temast), ilmselt ekstra seetöttu on raskem esimesest reast filmi vaadata? On, kuidas on, aga piletiraha peaks ikka nurumata-ähvardamata tagasi saama!
pole käinud11. märts 2015, 08:39
kas siis on probleem või mitte? on mugav seal esiridades filmi vaadata?
kats vingub, kats vingub....
kes käinud seal kinos, teab ehk täpsemalt öelda, kas kats vingub või ongi ebamugav.
Tartlane11. märts 2015, 02:09
Teen siia Katsile väikse meelespea:
a) Kui Mäeots vingub, siis oleks vaja talle midagi manustada, vingumine on märk, et Meelis on liiga kaine.
b) Kats, sa oled elanud Londonis, sa isegi mõtled ju inglise keeles, sa ei vaja subtiitreid.
11. märts 2015, 01:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
giorgio vasari15. märts 2015, 21:54
möh??
võin öelda, et kriitika tundub alati labane. a kus siin üldse kriitika on?
Vasari10. märts 2015, 22:23
Lusti kirjutised on nagu Leonardo da Vinci maalid. Kuigi öeldakse, et meistrit võib tunda tema pintslitõmbest, siis kunstiteadlased vaidlevad ennast segaseks, kas üks või teine teos kuulub ikka 100% maestrole enesele, või on autoriks tema õpilased. Sageli isegi mingi arusaamatu nähtus, mida nimetatakse "koolkonnaks".
tubli10. märts 2015, 21:45
oh sa vaeseke, näpud juba nii põhjas et käib tasuta filmi alguseid vaatamas ja siis kui ei meeldi läheb nõuab raha tagasi! :D kõrgem pilotaaz proua Lust! ;)
Elts10. märts 2015, 21:15
Tore,et Kats on jälle kirjutama hakanud Eesti pahupoolt oma blogis:)))Oligki tema blogi sissekanded kuidagi kiitvas toonis,kuid Eestis on palju probleeme,mida võiks Kats edaspidi kirjutada:)See,et pilet osta esiritta on juba vana tõde.et sealt näed kõõritades ja suurt pilti ja teksti lugeda ei jõua.Ma ise ka imestan,et miks kino ekraanile nii ligidale pingid pannakse ja need ka välja müüakse.Ma soovitaks Katsil minna teinekord lava ette kontserti nautima ja siis seda võrrelda,kuidas talle seal tundub ?
Radist10. märts 2015, 20:38
Kino on kino, Tartu on Tartu. Selle nägemiseks ei pruugi rõhutada mitmust "käisime, nägime", vaid lihtsalt oma probleemi - Eesti on võrreldes Londoniga valgusaastate kaugusel.