Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: Reuters
Inimesed
10. märts 2015, 07:00

Whitney tütre elukaaslane märatses telesaates (6)

Koomas lamava Bobbi Kristina Browni elukaaslane Nick Gordon tahtis minna dr Phili saatesse südant puistama, kuid kukkus seal märatsema ning sai staarpsühholoogilt karmi soovituse: mine võõrutusravile! 

Ehkki intervjuu jõuab USAs eetrisse alles kolmapäeval, avaldati internetis selle tutvustus, mis näitab 25aastast Nicki äärmiselt ebastabiilsena. Nick, kelle Whitney Houston võttis aastaid tagasi ebaametlikuks kasupojaks ning kellel pärast diiva surma tekkis tema tütre Bobbi Kristinaga armusuhe, valas intervjuu ajal ühel hetkel pisaraid, teisel aga kaotas enesevalitsuse.

Nicki elu pole muidugi parajasti meelakkumine – Bobbi Kristina leiti 31. jaanuaril teadvusetult vannist ja siiamaani on pruut kunstlikus koomas. "Ma igatsen Krissit ja Whitneyt nii väga!" karjus ilmselgelt meelemürkide mõju all olnud noormees Daily Maili teatel. "Ma tahan neid tagasi!"

Meeleheitest sai hetkega raev, kui jutuks tuli Bobbi Kristina isa Bobby Brown, kes keelab Nickil oma kallimat haiglas vaatamas käia. "Ma vihkan Bobby Browni!" röökis nooruk, kes 21. veebruaril oli Twitteris Browni poole pöördunud: "Lase mind haiglasse, et ma oma tüdrukut näeksin, ja lase tal minu häält kuulda. TA ÄRKAB ÜLES!"

Nicki raev kasvas veelgi, kui dr Phil uuris: "Sa oled viimasel ajal päris palju joonud, jah?" Kui teletohter ütles Nickile, et too peaks kohemaid võõrutusravile minema, tormas noormees värisedes ja nuttes stuudiost välja.

Intervjuus osales ka Nicki ema Michelle, kes omal ajal loobus pojast. "Kui teie poeg iseenda hooleks jääb, on ta nädalaga surnud!" hoiatas dr Phil. Ajakirja People allika väitel ongi Nick nüüdseks võõrutuskliinikusse läinud.