Foto: Jani Kormu / Weekend Festival
Saund
9. märts 2015, 13:36

Weekend Festival toimub augustis Pärnu rannas

Põhjamaade suurim tantsumuusikasündmus Weekend Festival laieneb sel suvel esmakordselt Balti riikidesse, kui 6.-8. augustini toimub Pärnus Weekend Festival Baltic.

Algselt Soomest alguse saanud Weekend Festival on publiku hulgas aastatega tuntust kogunud kui festival, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Weekend Festival Baltic leiab aset Pärnu rannas, kus meri loob pidutsemiseks just õige meeleolu.

"Soomes toimuvale Weekend Festivalile on igal aastal leidnud tee järjest rohkem ja rohkem külastajad Baltikumist ning suure nõudluse tõttu oli loogiline samm tuua festival siinsele publikule ligemale. Pärnu valiti mitmete võimalike kohtade vahel peamiselt sellepärast, et oleks võimalik ühendada Baltikumi tantsu- ja popmuusika sõpradele ranna- ja linnafestival, luues seeläbi täesti uus ja omanäoline festivalimudel, mida siin regioonis enne pole olnud," rääkis festivali peakorraldaja Hardi Loog.

Weekend Festival Baltic pakub külastajaile programmi mitmel laval ning erinevaid atraktsioone festivalialal, lisaks ei puudu välisündmusele omased telklaagrid. Esimesed esinejad avalikustatakse 16. märtsil.