Harrison Ford tegi 5. märtsil 2015 Santa Monica lennuvälja lähedal oma 1942. aasta lennukiga golfiväljakule järsu hädamaandumise ja sai vigastada.Foto: AFP, AP, Reuters / Scanpix
Maailm
6. märts 2015, 07:40

Harrison Ford tegi oma vintage-lennukiga järsu hädamaandumise ja sai viga (3)

Hollywoodi filmitäht Harrison Ford sai lennuõnnetuses tõsiselt vigastada.

Filmidest "Indiana Jones" ja "Tähesõjad" tuntud näitleja ning kogenud piloot Harrison Ford teatas mootoririkkest ning tegi hädamaandumise Californias Santa Monica lennuvälja lähedal Penmari golfiväljakule. Lennukiks oli kahekohaline 1942. aasta sõjalennuk Ryan Aeronautical ST3KR, kirjutas BBC.

Meedia teatel ei ole 72aastase Fordi vigastused eluohtlikud. Fordi poeg Ben kirjutas Twitteris, et "paps on juba ok". TMZ teatel sai Ford mitmeid peahaavu.

Lühikest aega pärast Santa Monica lennuväljalt õhku tõusmist teatas Ford, et tal on mootoririke ning ta pöördub viivitamatult tagasi. Maandumisrajani ta ei jõudnud, vaid tegi järsu maandumise golfiväljakule. Ford oli lennukis üksi.

Läinud aasta juunis murdis Harrison Ford uue "Tähesõdade" võtete alguses pahkluu ja tema rinnakorv sai muljuda, sest taas üles ehitatud legendaarse kosmoselaeva Millennium Falconi uks kukkus talle peale.