ILUIHALUSE HIND: Värsketel haiglafotodel on näha, kuidas täitesüstid on Andressa Urachi kehakudesid laastanud.Foto: Vida Press
Inimesed
5. märts 2015, 07:00

Mädanev pepumiss vaagub taas hinge (3)

Brasiilia pepumiss Andressa Urach, kes reitesse ja tagumikku süstitud täiteaine tõttu mullu surmasuus oli, võitleb jälle haiglas elu eest. Ehkki kaunitar teatas jaanuaris, et on paranemise teel, levis mädanik edasi. 

2012. aastal Brasiilia Miss BumBum valimisel teiseks jäänud Andressa Urach (27) pidi novembri lõpus äärepealt otsad andma, kui untsuläinud ilusüstide tagajärjel mädanema hakanud vasakust reiest tekkis äge veremürgitus. Arstid nägid ränka vaeva, et tema elu päästa. "Maksan nüüd oma edevuse eest," ohkas ratastooli aheldatud kaunitar jaanuarikuises intervjuus ning demonstreeris oma jalgu, millesse keemilised täiteained olid tekitanud suured augud.

Iluihalejast Andressa oli lasknud endale paari aasta jooksul teha kümme ilulõikust – peale reite suurendamise oli ta muutnud nina- ja näokuju, kahandanud häbememokki, kaks korda lasknud teha rasvaimu ja kaks korda kohendanud rindu. Andressa kumbagi reide süstiti 250 ml täiteainet, kuid tema meelest polnud see piisav ning ta nõudis teist sama suurt kogust juurde.

"Sain alles hiljem teada, et üle 50 ml ei tohiks üldse panna." Kuid hüdrogeel ei imendunud kehasse ning hakkas kogunema põlve kohale. Mullu 29. detsembris viidi kaunitar põrgulike valudega haiglasse, kus ta lamas kolm päeva koomas. "Jumal kinkis mulle uue võimaluse," ütles pepumiss jaanuarikuises intervjuus, nimetades oma uueks missiooniks naiste hoiatamist ilusüstide eest.

Kuid Ilta-Sanomate andmeil on Andressa taas Sao Paulo haiglasse viidud. Põletik olevat levinud reiest edasi vasakusse tuharasse. "Mu kannatused on kohutavad, aga jumal on minuga," usub pepumiss kõrgematesse vägedesse. "See kõik on minu süü. Edevus sundis mind üle piiri minema."