Andressa Urach viibib taaskord haiglaravil.Foto: Vida Press
Inimesed
4. märts 2015, 11:38

HOIATUS: fotod võivad olla häirivad!

GALERII | Brasiilia tagumikumissi mädanev pepu ei parane: kaunitar viidi jälle haiglasse (56)

Nädalad pärast seda, kui Brasiilia üks tuntumaid kaunitare, tagumiku-konkursi Miss BumBum teine printsess Andressa Urach, kelle naelutasid 2014. aasta lõpus haiglavoodisse täitesüstide tagajärjel mädanema läinud reied, raviasutusest välja sai, pidi ta sinna tagasi pöörduma.

Nimelt vajab 27aastane ühe lapse ema taas meedikute hoolt ja operatsioone, sest tema erinevate iluportseduuride- ning operatsioonide abil kerkinud tagumik on jälle infekteerunud, vahendab Daily Mail.

"Ma kannatan palju, aga jumal on minuga. See on minu süü, mu edevus pani mind piire ületama," rääkis Sao Paulos haiglavoodis lebav Urach.

"Tänu jumalale ei vaja ma enam oma keha töötamiseks, nüüd ma töötan auga ja saan nii oma perekonda koos hoida," rääkis naine, et kahetseb tehtut.

Urachi kannikakatastroof sai alguse hüdrogeeli ja PMMA süstidest, mis ta lasi teha oma kintsudesse, et nende kuju veelgi lopsakamaks muuta. Paraku imbus vedelik lihastesse ning naisel tekkis sepsis.

Süstid lasi ta teha juba viis aastat tagasi ehk siis kui nimetatud ained veel legaalsed olid. Aastal 2010. keelati need ained ära, kuid mustal turul levib eluohtlik tagumikupumpamise teenus ikka edasi, kuna nõudlus on tohutu.