Diskoteka Avarija solist Aleksei Serov koos oma tütre Polinaga, oma kolmanda lapsega. Lauljal on eelnevatest abieludest kaks poega – Mark ja Richard.Foto: Mati Hiis
Inimesed
4. märts 2015, 07:58

EESTLANNA SÜÜDISTAB: Vene popstaar varastas mu lapse ja viis Moskvasse (46)

Veebruari alguses puhkes Vene meedias skandaal: tuntud bändi Diskoteka Avarija solist Aleksei Serov läks oma Eesti kodanikust naisest Irina Katškost lahku ja viis kaasa ka nende ühise lapse, kuigi notariaalse lepingu järgi oleks tüdruk pidanud elama koos emaga. 

Serovi advokaadi Andrei Ljamzini sõnul kirjutas Irina ise alla loale lapse Eestist minema viimiseks ning ei võtnud augusti lõpust kuni detsembrini, kuni kohtuotsuseni, lapsega ühendust, kuigi väljasõiduloale oli kirjutatud otsenumber, kuhu Irina oleks võinud helistada.

Kuid Irina sõnul varastas Aleksei sisuliselt lapse, kuna notariaalse kokkuleppe kohaselt võis Aleksei tütre kümneks päevaks enda juurde võtta ning pidi sellisest soovist viis päeva ette teatama.

Aleksei kodulinnas Ivanovos toimus ka kohtuistung, kus otsustati lapse hooldusõigused ainuisikuliselt Alekseile anda ning et lapse elukoht on vanaema juures Ivanovos.

"Arvake kolm korda, kes on Ljoša Ivanovos?" kommenteerib seda Irina. "Venemaa kohtusüsteemi kohta on kõik selge." 

Refereeritud artikli täistekst Publikus!