Paul McCartney ja Ringo Starr. Foto: Vida Press
Inimesed
4. märts 2015, 07:00

Ringo Starr väidab, et Paul McCartney suri aastakümneid tagasi? (3)

Viimasel nädalal on sotsiaalmeedias ringelnud vähetuntud uudisteportaali Hollywood Enquirer link, mis viitab Ringo Starri eksklusiivintervjuule. Selles väidab üks The Beatlesi maailmakuulsast nelikust, et Paul McCartney suri juba 1966. aastal autoõnnetuses ja tema rolli võttis üle teisik, vahendab Mirror.

Intervjuus jutustab Ringo, et Pauli surm rabas kogu bändi. "Me ei teadnud, mida teha, aga Brian Epstein, meie mänedžer, soovitas Pauli kellelegi midagi ütlemata Billy Shearsiga asendada," ütleb trummar. See pidi olema ajutine lahendus, et ära teha juba välja müüdud kontserdid, aga et keegi pettust ei märganud, otsustati asjalood nii jättagi.

Mõistagi tahavad kõik teada, kas see, tegelikult juba aastaid vana teooria, vastab siis tõele? Muidugi mitte. Nimi Billy Shears on paljudele biitlitefännidele ilmselt tuttav, aga seda vaid sellepärast, et säärane tegelaskuju eksisteerib bändi "Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Bandi"-nimelisel albumil.

Hoolimata sellest, et natukenegi järele mõeldes mõistaks igaüks, et see on alatu vale ja Ringo poleks millegi sellisega iialgi lagedale tulnud, on hämmastavalt paljud selle pilauudise õnge läinud.