Tele

Kuus erakonda riigikogus? No ja mis siis! "Foorum" formaati ei muuda! (7)

LISA KOMMENTAAR

vesi4. märts 2015, 01:45
isegi nelja külalisega on need saated mõttetud ja sisutühjad mölatoad. kellelgi pole aega seal asju lahti rääkida isegi elementaarse lühidusega, teemad hüplevad siia-sinna ja saatejuhid on kallutatud, kuid samas mõne esineja suhtes ka abitud. see saade on ajast-arust. vaadake kasvõi näiteks saksa või vene televisioonist kuidas tehtakse seda saateformaati kui ei oska, taha või suuda seda normaalselt toota, siis lõpetage maksumaksja rahaga kallutatud ja klounaadse jama produtseerimine!
eit3. märts 2015, 20:17
5-le vähemväärtuslikule on raskem keelavalt peale hüpata, kui 3-le, kui Härra Reformikas tahab rääkida. Eile polnud midagi teisiti. Pevkur võis laimata, Ratast vastata ei lastud. Helme kommenteeris refi valijaid, ja nende andestavat loomust, saatejuht katkestas poolelt sõnalt. Nii et tõesti, formaat pole muutunud!
seekord 3. märts 2015, 16:30
...3. märts 2015, 16:28
Foorumi formaat on oma aja ära elanud. Tavaliselt muutub saada mõttetud lahmimiseks ja üldsitamiseks. Hannes Võrno saate "Õhtu" variant oli palju parem. Õhkond vabam ning arutelud sisukamad sest, osalistelt ei võetud ära õigust küsida küsimusi teistelt osalistelt, vaidlus sai olla vahetu.
Foorumil oli päris suur roll nelja parteilise riigikogu tekkimisel.
nad 3. märts 2015, 22:28
istusid ka seal... ega siis ainult vanemad inimesed kannata, vaid ka nooremad, kui - olid näiteks öösel oma beebi pärast üleval vms. näitaks lugupidamist. või ma eksin? mina oma külalistega nii ei teeks.
lord3. märts 2015, 15:54
eks saatejuhid ja rehvid võiksid vähem möliseda siis saaks kõik kutsuda
palun3. märts 2015, 15:53
pange nad istuma, või kõrgematele toolidele või pukkidele, tõesti, paha on vaadata!